Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да премина от абонамент на предплатена карта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В къщи и в сервиза си имам два компа а лаптопа го вземах преди десетина дни ,че като си ходя на село пак да имам връзка с интернета . Там до кметството прекараха безжичен интернет и щом намеря малко свободно време туп с Фиата там и на задната седалка го запъна и се юркам из нет пространството. :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

jenshen73 написа:
      Ти питаш за нещо, което ще се случи след година и половина в бъдещето??? Колега ти си бил голям оптимист бе - щом от шестия месец вече ти идва "дебело"... сещай се, че те чакат още 18
      Аз преди това бях една година на абонамент и след това поднових договора за още 2 защото ме подлъгаха(макар че нямаше да го направя ако знаех че с подаването на една молба всичко приключва).

Коментар

nelegalniq написа:
        jenshen73 написа:
        Ти питаш за нещо, което ще се случи след година и половина в бъдещето??? Колега ти си бил голям оптимист бе - щом от шестия месец вече ти идва "дебело"... сещай се, че те чакат още 18
        Аз преди това бях една година на абонамент и след това поднових договора за още 2 защото ме подлъгаха(макар че нямаше да го направя ако знаех че с подаването на една молба всичко приключва).
        Че ти от Марс ли падаш? Аз откакто си имам работи с писмени договори - първо чета хубаво по три пъти, питам и след това чак подписвам или не... И вече мисля само за себе си и собствената си камбанария, че ми писна да вярвам на роднини и после да трябва да плащам и техните сметки.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          Че ти от Марс ли падаш? Аз откакто си имам работи с писмени договори - първо чета хубаво по три пъти, питам и след това чак подписвам или не... И вече мисля само за себе си и собствената си камбанария, че ми писна да вярвам на роднини и после да трябва да плащам и техните сметки.
          Абе от Марс не е ама е от някоя друга странна планета явно . Причината да преподпиша договора е защото на този договор са два телефона и на другия човек който е с мен в договора му трябват повече безплатните минути от колкото на мен и затова се съгласих. Но при следващото подновяване аз напускам договора и си минавам на ваучер (освен ако отново не ми разрешат да си запазя номера , защото не ми се иска да си го сменям ).

Коментар

mussito написа:
            Колега в грещка си.На 30 април ми изтичаше договора на картата и отидох да си го прекратя, защото иначе щеш нещеш още 1 година си ги плащаш ако не дадеш 1 месец предварително молба за прекратяване.Отидох до офис поискаха ми код за отказ.На глобул се обаждаш на 1516 и почват да те замайват с оферти и МОЖЕ ДА СИ ЗАПАЗИШ НОМЕРА като предплатена услуга!
            Така е, в грешка съм, днес звъннах.От около два месеца вече е възможно, но преди наистина не беше, нееднократно съм питал в различни офиси.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

@Malone: В Глобул вече много неща са възможни, се оказа вчера Мога да си спра 3 карти без да им е изтекъл договора (изтича след 3 месеца, но това са ми 70лв общо..., що да плащам?)... Явно всичко може - щом е криза... Абе ти по празниците накъде си? Ако си в Русе - може БИ ще злоупотребя за едно кафе?
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

С удоволствие.Вчера и тази нощ [05.05] на работа, утре и в други ден [6-7.05] съм в Русе.Понеже направих малко промени [раздяла с определени оператори], актуалния телефон го имаш на лични.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                X