Та темата ми се казва така защото не знаех как точно да я кръстя . А въпроса ми е : в момента съм със месечен абонамент (на сметка) на GSM-а , и възможно ли е да се премине от този вариант към това да си на ваучер като номера да се запази същия. Защото който и оператор да съм питал , всички ми казват че няма как да стане. А иначе от ваучер към сметка лесно се прехвърля , аз така и направих, но нещо вече не ми се дават пари всеки месец. Един човек ми каза че като му изтекъл договора той не се съгласил да го поднови и му го прекратили като го прехвърлили към ваучер. Та има ли колега който да знае или да е правил тази процедура. Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.orgБлагодаря на модераторите че са ми оправили заглавието на темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да премина от абонамент на предплатена карта?
Collapse
X
-
Ако все още ти е в сила договора - не можеш да преминеш на "предплатена" услуга. Ако ти е изтекъл, но нямаш кауза за автоматично подновяване - отиваш и пускаш молба да ти прекратят услугата - за МТЕЛ съм сигурен, че имаш опция да си останеш с твоя номер на Прима.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Той договора ще изтече след доста време но аз ще изчакам. Не съм на МТЕЛ а на др оператор и питах за да знам и като изтече договора значи ще подам такава молба и ще си мина на ваучер. А в договора посочено ли е дали се подновява автоматична или не. Защото моя май не е такъв и като изтече ме викат да го подписвам на ново.
Коментар
-
Някаква тайна ли е на кой оператор си?На Mobiltel и на Vivacom след изтичане на договора, това е възможно.В Globul не. Все още..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Тя таксата хубава Коцев, ама като си на ваучер, говориш колкото има по него, а като си на сметка ... шляпаш, шляпаш, а накрая на месеца се озъбваш.Ти и аз няма как да го направим, ама ако сме набор 90 ... изкушения за разговори много. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Някаква тайна ли е на кой оператор си?На Mobiltel и на Vivacom след изтичане на договора, това е възможно.В Globul не. Все още.Фиат Браво 1.6 16v
Коментар
-
Ми аз съм на Глобул и от предния пост на колегата разбирам че е възможно да се направи това което аз искам . А докато ми изтече договора след година и половина има бая да размишлявам какво да правя. Но най важното е че вече знам , че може да се направи това нещо , а не да ме лъжат че няма как да стане.
Коментар
-
Malone написа:Тя таксата хубава Коцев, ама като си на ваучер, говориш колкото има по него, а като си на сметка ... шляпаш, шляпаш, а накрая на месеца се озъбваш.Ти и аз няма как да го направим, ама ако сме набор 90 ... изкушения за разговори много. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nelegalniq написа:Ми аз съм на Глобул и от предния пост на колегата разбирам че е възможно да се направи това което аз искам . А докато ми изтече договора след година и половина има бая да размишлявам какво да правя. Но най важното е че вече знам , че може да се направи това нещо , а не да ме лъжат че няма как да стане.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Коцев, много ми напомняш за баща ми - и той едно време поправяше телвизори, на 5лв абонамент на м-тел е и редовно е на компютъра, само дето неговия не е лаптоп ма аго гледам че ме дебне кога моя ще ми омръзне за да му го оставя. Ама за съжаление преди него има други на опашката - синаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар