Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да премина от абонамент на предплатена карта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да премина от абонамент на предплатена карта?

Та темата ми се казва така защото не знаех как точно да я кръстя . А въпроса ми е : в момента съм със месечен абонамент (на сметка) на GSM-а , и възможно ли е да се премине от този вариант към това да си на ваучер като номера да се запази същия. Защото който и оператор да съм питал , всички ми казват че няма как да стане. А иначе от ваучер към сметка лесно се прехвърля , аз така и направих, но нещо вече не ми се дават пари всеки месец. Един човек ми каза че като му изтекъл договора той не се съгласил да го поднови и му го прекратили като го прехвърлили към ваучер. Та има ли колега който да знае или да е правил тази процедура. Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.orgБлагодаря на модераторите че са ми оправили заглавието на темата.

Ако все още ти е в сила договора - не можеш да преминеш на "предплатена" услуга. Ако ти е изтекъл, но нямаш кауза за автоматично подновяване - отиваш и пускаш молба да ти прекратят услугата - за МТЕЛ съм сигурен, че имаш опция да си останеш с твоя номер на Прима.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Той договора ще изтече след доста време но аз ще изчакам. Не съм на МТЕЛ а на др оператор и питах за да знам и като изтече договора значи ще подам такава молба и ще си мина на ваучер. А в договора посочено ли е дали се подновява автоматична или не. Защото моя май не е такъв и като изтече ме викат да го подписвам на ново.

Коментар

Погледни какво пише. И един месец преди да изтече договора си пусни молба, защото свтоматично те прехвърлят на основна тарифа- 15лв./месечна такса.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Някаква тайна ли е на кой оператор си?На Mobiltel и на Vivacom след изтичане на договора, това е възможно.В Globul не. Все още.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Че колко ти е месечната такса та ти се увижда ? Аз съм към М-Тел с 5лв месечна такса .Цена достъпна за всеки абонат.Това е една кутия цигари който пуши. Бил съм на предплатен ваучер и не виждам разлика ,само дето сега съм си спокоен че мога да говоря колкото аз си искам. :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Тя таксата хубава Коцев, ама като си на ваучер, говориш колкото има по него, а като си на сметка ... шляпаш, шляпаш, а накрая на месеца се озъбваш.Ти и аз няма как да го направим, ама ако сме набор 90 ... изкушения за разговори много. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Е тука си прав. :D Ама и с карта да си като ги изприказваш парите за два дни ще се наложи пак да ходиш да я зареждаш и пак танту за кукуригу. :D

Коментар

Malone написа:
                  Някаква тайна ли е на кой оператор си?На Mobiltel и на Vivacom след изтичане на договора, това е възможно.В Globul не. Все още.
                  Колега в грещка си.На 30 април ми изтичаше договора на картата и отидох да си го прекратя, защото иначе щеш нещеш още 1 година си ги плащаш ако не дадеш 1 месец предварително молба за прекратяване.Отидох до офис поискаха ми код за отказ.На глобул се обаждаш на 1516 и почват да те замайват с оферти и МОЖЕ ДА СИ ЗАПАЗИШ НОМЕРА като предплатена услуга!
                  Фиат Браво 1.6 16v

Коментар

Ми аз съм на Глобул и от предния пост на колегата разбирам че е възможно да се направи това което аз искам . А докато ми изтече договора след година и половина има бая да размишлявам какво да правя. Но най важното е че вече знам , че може да се направи това нещо , а не да ме лъжат че няма как да стане.

Коментар

Malone написа:
                      Тя таксата хубава Коцев, ама като си на ваучер, говориш колкото има по него, а като си на сметка ... шляпаш, шляпаш, а накрая на месеца се озъбваш.Ти и аз няма как да го направим, ама ако сме набор 90 ... изкушения за разговори много. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                      баси и изказването - почувствах се и аз пенсионер като др. Коцев... с моите 6-7 лева сметка за телефон...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ние пенсионерите минахме и на друга безплатна комуникация и сме в крак с новите технологии.

Коментар

Malone написа:
                          Към Глобул съм. И това което пиша е възможно .
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

nelegalniq написа:
                            Ми аз съм на Глобул и от предния пост на колегата разбирам че е възможно да се направи това което аз искам . А докато ми изтече договора след година и половина има бая да размишлявам какво да правя. Но най важното е че вече знам , че може да се направи това нещо , а не да ме лъжат че няма как да стане.
                            Ти питаш за нещо, което ще се случи след година и половина в бъдещето??? Колега ти си бил голям оптимист бе - щом от шестия месец вече ти идва "дебело"... сещай се, че те чакат още 18
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

коцев написа:
                              Ние пенсионерите минахме и на друга безплатна комуникация и сме в крак с новите технологии.
                              Коцев, много ми напомняш за баща ми - и той едно време поправяше телвизори, на 5лв абонамент на м-тел е и редовно е на компютъра, само дето неговия не е лаптоп ма аго гледам че ме дебне кога моя ще ми омръзне за да му го оставя. Ама за съжаление преди него има други на опашката - сина
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X