Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна почивка на бунгала?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bicho1976 написа:
    Някакви отзиви за местност "Косата"-Поморие.Там също харесах едни бунгала.Почивната станция може да ми задоволи всичките ми изисквания.Плажа добър ли е,морето ставали за деца(плитко ли е)?
    В първия ми пост по темата съм споменал нещо за там.Но последните ми впечатления са от 1995 година. Плажът е с черен пясък. Не е много приятно и много се нагрява (повече от жълтия).

Коментар

Immortal написа:
      bicho1976 написа:
      Някакви отзиви за местност "Косата"-Поморие.Там също харесах едни бунгала.Почивната станция може да ми задоволи всичките ми изисквания.Плажа добър ли е,морето ставали за деца(плитко ли е)?
      В първия ми пост по темата съм споменал нещо за там.Но последните ми впечатления са от 1995 година. Плажът е с черен пясък. Не е много приятно и много се нагрява (повече от жълтия).
      Да прочетох ти поста.Става дума за бившето МДК-Пирдоп,явно се опитват да възвърнат старата слава на тази местност.За черният пясък няма проблем,все пакна Хаваите повечето плажна ивица е от черен пясък.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

За бунгалата в Поморие

Ето един сайт за бунгалата в местност Косата -Поморие .Това са бившите бунгала на МДК-Пирдоп.Бяхме там миналата година и тази пак ще ходим.Супер е.Всичко е на едно място-бунгала,стол,барче и децата могат да играят на свобода без да се притесняваш.Плажът е на 5 метра от бунгалата.Просто си заслужава.И цените са направо нормални.http://www.namore.info/index.php?REQ...=0&subsubcat=0

Коментар

Re: За бунгалата в Поморие

ivan_7777 написа:
          Ето един сайт за бунгалата в местност Косата -Поморие .Това са бившите бунгала на МДК-Пирдоп.Бяхме там миналата година и тази пак ще ходим.Супер е.Всичко е на едно място-бунгала,стол,барче и децата могат да играят на свобода без да се притесняваш.Плажът е на 5 метра от бунгалата.Просто си заслужава.И цените са направо нормални.http://www.namore.info/index.php?REQ...=0&subsubcat=0
          Изглежда супер, тази година може да се засечем с някой колега, ако ходи там
          Ползвайте мигачи!
          Sometimes I feel like screaming

Коментар

Re: За бунгалата в Поморие

ivan_7777 написа:
            И аз за там съм се насочил.Даже говорих със собственика на базата.На 02.08 сме там.Вече си направих резервация.
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Някой има ли представа къде по черноморието има безжичен интернет? Или къде мога да проверя? (сайт или др.)Жизнено важно е това лято да съм винаги с достъп до мрежата и ще съобразя почивката си с това Благодаря предварително на отзовалите се!
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                Някой има ли представа къде по черноморието има безжичен интернет? Или къде мога да проверя? (сайт или др.)Жизнено важно е това лято да съм винаги с достъп до мрежата и ще съобразя почивката си с това Благодаря предварително на отзовалите се!
                Слави,тръгваш с дюшега и лаптопа и дириш-като докопаш сигнал-там ще да е
                LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Ето ни до нашето ’бунгало’ Най-добрия вариант според нас.

Коментар

mitaka_71 написа:
                    Слав написа:
                    Слави,тръгваш с дюшега и лаптопа и дириш-като докопаш сигнал-там ще да е
                    Бая обикаляне ще да му обиколя
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Да вдигна малко темата,че почва да става актуална вече.Ако има някои още предложения нека да ги сподели,за да можем всички да се ориентираме в обстановката.Аз мисля също да съм на бунгало тази година и ще следя с интерес Вашите впечетление и отзиви.Ние сме двама или трима възрастини и две деца като едното е на 2 год.,затова ще търся бунгало с повече вътрешно пространство,санитарен възел,кухничка,климатичето ще е супер да го има или поне да е на сянка.Плажа също ще трябва да го съобразявам с дечурлигата и не на последно място -цената.

Коментар

На 19.06 живот и здраве отивам на 10 дневна почивка на бунгала на Шкорпиловци. Миналата година бяхме там за 3 нощувки - много ни хареса. Бунгалата са страхотни след основен ремонт, леглата бяха перфектни (спях като къпан). Ал инклузив - 30лв на човек със закуска, обяд и вечеря. Забележки към храната - нямах! Можеш да си поръчваш всичко, като запомних шопската беше 3.50лв. Страхотна плажна ивица - голяма. Морето е идеално за гмуркане, има и много риба, видях да ловят от брега. Бунгалата са на 5 мин. от плажа, в дъбова гора. Страхотен хлад Бира,Световно, Море, Тишина, Хлад, Приятели - какво му трябва повече на човек? :D http://www.namore.info/hoteli.php?HOTEL=view&id=1048 Това е сайта.В ресторанта където се храним има голям ЛСД телевизор А ето това са няколко мои снимки: http://kutinchev.snimka.bg/sea/shkor...55Понеже и ние не можем без интернет, до бунгалата има един хотел с Wi-fi, след договорка с човека и кеш на ръка получаваш паролата Нищо не ни липсва там, с нетърпение чакам 19.06 Ако някой дойде случайно и види Фиата, да се обади да пием по едно,две
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Я да повдигна леко темата.Почнаха отпуските и на много хора ще им е полезно да разберат от първа ръка къде е хубаво и къде не.

Коментар

почивка

Вече сме стари за такива почивки -на бунгала а и ако е хубаво цената е като на квартира .Сега като ходихме на срещата в Китен 10 лв на човек и си има всичко като трябва .Дори едни познати близо до Созопол даваха и на 8 лв То става ама като тези с караваните около къмринг Градина да си има всичко . Не че преди не сме ходили на бунгала в Несебър и Черноморецза по 3 лв ама сега май не са останали вече.
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                            X