Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относто сбирките на форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега гледай са за пиене неговоря дали ми се пие или не... за пиенето ми се отдава и то мога да кажа доста добре... просто ме инт дали сичките сбирки са такива...

Коментар

Кирил написа:
      Колега гледай са за пиене неговоря дали ми се пие или не... за пиенето ми се отдава и то мога да кажа доста добре... просто ме инт дали сичките сбирки са такива...
      Както казах като мене си.Аз на 16 годинки се регнах в форума и не ходих на срещите в СтЗ,но после реших и отидох,не е страшно.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Кирчо заповядай (отново те каня)! До колкото разбрах вече си се разбрал с един коелга от Надежда да те докара да видиш, че срещите са интересни и полезни. Има млади, има стари и много смях!
        EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
        http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

И Звезди, и звезди има
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

надявам се наистина да се разберем с колегата и да дойда да се запознаем наистина имам голямо желанни и ме е яд че немога да дойда с моята кола но скоро и това ще стане...

Коментар

Това, че нямаш книжка в момента не ознчава, че нямаш право да си Фен на марката..... А на драго сърце ще се запознаем и ще се разходим. Ела, виж, и прецени дали ще посетиш срещатата отново.
              Skoda AMfabia 1.2 12v
              exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

И като идеш там да не се притеснявай - те дъртите не говорят правилен български език! Ама ще влезнат в час!
                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Working...
                X