Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относто сбирките на форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относто сбирките на форума

Здравейте колеги искам да ви задавам 1-2 въпраса че съм новичък тук във форума и нз много добре как стоят нещатаРазлгех снимките от сбирките които сте правили и виждам как на всяка збирка сте на масите(не че има нещо лошо разбира се) но въпроса ми е...На всички збирки ли е така или има определени на които има годнки,разговори м/у колегите относно машинките които карат и т.н?Другото въпросче ми е дали има хора от форума които са на мойте години защото все пак ако дойда на някоя от сбърките незнам дали ще мога да си намеря тема на разговор с по големи хора от мен с по 10 години или и повече...Нямам нищо против да не ме разбере поглешно по възрасните от мен защото аз съм си малък още срвнение с другите които виждам по снимките...За това искам да попитам г/д дали има хора на мойте години...?Благодаря ви предварителноП.С:Ако има нещо Извинете

Да беше казал колко малък си ли .....
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

среща

Що не вземеш направо да идваш на събирането в НЕДЕЛЯ зад Била-Славия хотел
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз съм на 19 и с кеф ще се събера с по-големите

Коментар

Какво означава малък съм - голям съм? Важното е на колко се чувстваш
          Skoda AMfabia 1.2 12v
          exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Яла у нЕделя вЕрно ... я че ти обЯсним дали немало млади :D
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

нямам нищо протво да дойда да се запознем но трябва да изтърпя още 25 дни докато си зема книжката.. че точно накрая не ми се кара без книжка и да ме фанат... а иначе може да дойда с някой приятел да се видим и запозаем......

Коментар

Па и има и дърти тука, ама акъло им е като на 19, тъй че нема се плашиш!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Кирил написа:
                  нямам нищо протво да дойда да се запознем но трябва да изтърпя още 25 дни докато си зема книжката.. че точно накрая не ми се кара без книжка и да ме фанат... а иначе може да дойда с някой приятел да се видим и запозаем......
                  Като гледам си като мене.Щото и мойта книжка е в КАТ.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега идвай! Няма да се плашиш! Има млади и още как! А това за масите е сам озаблуда! След еденето и пиенето ОГИ АДМИНИСТРАТОРА ни прави показно на работа с инструменти и още куп полезни неща!
                    EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                    http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Бегай бе ... тоя не знае как се държи отвертка
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Отверка ?!?! Стари Хора ?!?! Ако някой ги е виждал да вземе да снима, че и ние да видим P.s.:Абе колега Кирил, ти като си от Надежда, да взема да те забера аз на срещата тази неделя Като имаш желание взимай си приятеля и ще Ви возя нататък и ще те върна, но преди това на лични или skype, че да не останем и двамата само със желанието
                        Skoda AMfabia 1.2 12v
                        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

ДА нещо коелгата не е догледал на снимките или просто ги е объркал! Ела, виж и прецени!
                          EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                          http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Мани, мани, беги, беги - тия знаят само да пукат и да налитат на бой! Ами, колега, темите ни за разговори са от ежедневните простички неща, до космически изследвания. Възрастовия ни диапазон се простира от около 17-18 до над 40 години, но да не казвам, че си първия повдигащ въпроса за някаква възрастова разлика.

Коментар

Princo написа:
                              Кирил написа:
                              Като гледам си като мене.Щото и мойта книжка е в КАТ.
                              А ти не си ли ония малкия дето го изядохме ние по-големите??? Пак пише.Значи колега ходи виж срещите и ако сега не ти се пие като поотраснеш ще ти се препие.И аз бях като тебе грам не бутах,ама сега ела ме виж на софрата.А относно срещите те биват няколко вида.Като отидеш ще разбереш.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                              X