Здравейте колеги искам да ви задавам 1-2 въпраса че съм новичък тук във форума и нз много добре как стоят нещатаРазлгех снимките от сбирките които сте правили и виждам как на всяка збирка сте на масите(не че има нещо лошо разбира се) но въпроса ми е...На всички збирки ли е така или има определени на които има годнки,разговори м/у колегите относно машинките които карат и т.н?Другото въпросче ми е дали има хора от форума които са на мойте години защото все пак ако дойда на някоя от сбърките незнам дали ще мога да си намеря тема на разговор с по големи хора от мен с по 10 години или и повече...Нямам нищо против да не ме разбере поглешно по възрасните от мен защото аз съм си малък още срвнение с другите които виждам по снимките...За това искам да попитам г/д дали има хора на мойте години...?Благодаря ви предварителноП.С:Ако има нещо Извинете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относто сбирките на форума
Collapse
X
-
Кирил написа:нямам нищо протво да дойда да се запознем но трябва да изтърпя още 25 дни докато си зема книжката.. че точно накрая не ми се кара без книжка и да ме фанат... а иначе може да дойда с някой приятел да се видим и запозаем......Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колега идвай! Няма да се плашиш! Има млади и още как! А това за масите е сам озаблуда! След еденето и пиенето ОГИ АДМИНИСТРАТОРА ни прави показно на работа с инструменти и още куп полезни неща!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Отверка ?!?! Стари Хора ?!?! Ако някой ги е виждал да вземе да снима, че и ние да видим P.s.:Абе колега Кирил, ти като си от Надежда, да взема да те забера аз на срещата тази неделя Като имаш желание взимай си приятеля и ще Ви возя нататък и ще те върна, но преди това на лични или skype, че да не останем и двамата само със желаниетоSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
ДА нещо коелгата не е догледал на снимките или просто ги е объркал! Ела, виж и прецени!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Мани, мани, беги, беги - тия знаят само да пукат и да налитат на бой! Ами, колега, темите ни за разговори са от ежедневните простички неща, до космически изследвания. Възрастовия ни диапазон се простира от около 17-18 до над 40 години, но да не казвам, че си първия повдигащ въпроса за някаква възрастова разлика.
Коментар
-
Princo написа:Кирил написа:нямам нищо протво да дойда да се запознем но трябва да изтърпя още 25 дни докато си зема книжката.. че точно накрая не ми се кара без книжка и да ме фанат... а иначе може да дойда с някой приятел да се видим и запозаем......FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар