Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подписка за изграждане писта до София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

защо точно софия

Коментар

gelew написа:
      Защо не това е вид спорт както правят футболни игрища,така да правят и писти за нас
      Футбола е като че ли доста по популярен спорт от "драг и дрифт", ако въобще последното може да се нарече спорт. Аз лично не бих го класифицирал, като спортна дисциплина, а като някакъв начин да си вдигнеш адреналина.В което подчертавам, не виждам нищо лошо, но не смятам, че държавата трябва да инвестира в желанията на 100 или 200 [в национален мащаб] любители на този вид забавление.Има доста по полезни за обществото спортове, в които трябва да се инвестира.
      gelew написа:
      Проблема е там,че скапаната ни държава не инвестира в нещо което половината общество обича да прави и съм сигурен,че има адски много таланти,който могат да станат световно известни и са сред нас по пътищата
      Половината общество?!Сигурен съм, че всички занимаващи се с дрифт и драг, можете да се съберете в едно селско кино и пак ще ви е широко.Кибиците не ги брой, тях ги има навсякъде, пистата не е за кибици.
      gelew написа:
      проблема става голям когато един такъв простак влезе на власт и от прост топкаджия му дават да оправлява цял град нагледно резултата може да се види в Сливен по всяка една улица и всяко едно ъгълче!!!
      Е тоя "простак" да не съм го избрал аз бе друже?За мен е все тая дали кмета ще е футболист или дрифтаджия, ако трябва да съм откровен.
      sim4ata написа:
      А кой да се ангажира бе друже?! Това съуражение ще струва няколко милиона лева. Всяка развита страна има такива съуражения, ние защо да нямаме? Още повече щом хората го искат, държавата е длъжна да им обърне внимание.То че ще има вход, ще има и вложените пари ще се избият, и отгоре. Много повърхностно гледаш на идеята, според мен. А и да не забравяме, че ако се направи както трябва и се привлекат чуждестранни спортни мероприятия, цялата идея ще подпомогне икономиката ни, и социалният живот.
      И в центъра на Дубай има огромна изкуствена ски писта, но това не означава, че и в село Лисичери трябва да има такава.В тази връзка, държавата не е длъжна да строи съУрАжения за всяка група занимаваща се с екстремни изживявания.И ако парите ще се избият толкова лесно, ако има и отгоре, както ти казваш, ’ми ... нека някой от вас инвестира в нещо такова.Да купи земя, да го направи, нека да печели.После, ако иска и писта за F1 да направи.Икономиката ни първо да се подпомогне с производство и износ на материални блага, после ще мислим за приходи в сферата на услугите.За социалния живот ... в родния ми град няма вече дори и едно кино, а бяха над десет в детството ми. Поне опера и театър имаме.За сметка на това вече има четири или пет МОЛ-a и още толкова строящи се. Дано поне в един от тях видим киносалон. На практика сина ми, на 14 години, не е влизал никога в кино, не знае как изглежда такова съУрАжение.И ми се ще да обогатя социалния му живот с кино, театър, опера, голям и чист парк, където да тича, писта където да кара колело, баскетболно игрище, а не да ходи да диша праха и газовете от 20 годишни "чудеса на техниката".Не се сърдете, обаче аз съм представител на половината българско общество, а не вие.Моите адмирации към уменията ви, към желанията ви, към средствата които харчите по това си увлечение, моите уважения, но не съм съгласен държавата да прави подобна инвестиция, необогатяваща с нищо гражданите.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Чакате от умрял писмо.Държавата едва отделя пари за лекарства,надали ще и се откъсне от сърцето някой милион,за такова нещо.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

То колегата Malone е казал всичко, което може да се каже по темата. На фона на всичко цъфнало и вързало държавата ще прави писта за драг и дрифт?!?! Не невъзможно, ами направо смешно звучи.
          Allergic To The Counterfeit

Коментар

Защо гледате толкова ограничено на нещата?! Говорим за писта която да става за каквто и да било, не само за drag или drift!! MotoGP, WTCC, GT сериите и тн и тн!! Европейско съоръжение с боксове, трибуни и всичко!! Естествено че тази писта няма да е нотварена 24/7 с някви официални събития ами ще може и да се наема от различни организатори и да има възможност да си платиш и да караш свободно!! Естествено е че държавата няма да даде пари за това точно в момента!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

И като злезнем двама льольовци да си мерим фиатките от по 103-105-115-12301329 коня и почнем да си мерим и други работи и искаме да идем на пистата да се тестваме и на входа ни казват "Оп, 50лв разходи". Естествено че като аматьори ще им развеем международния поздрав и пак ще се бягаме на първата по дълга права отсечка и пак ще сме заплаха за движението. Това е за професионалисти, във България колко са тези хора, сигорно няма и 100 максимум 200 човека. За сравнение, преди време се занимавах професионално с дартс. Във Видин бяхме около 30 човека, основно тук идваха медалите от републиканските първенства. Общо около 500 са били състезателите в цялата федерация. Никой от нас не е получил една стотинка за нещо, освен тиквените медали, който струваха 260 лв за 15 медала, 5х3. Такива работи като консумативи, транспортни разходи, организации за европейски турнири само си мечтаехме за тях. Всеки сам си вадеше всичко от джоба, за път, за стрели, мишени и т.н. Колкото и глас да надигахме резултат нямаше. В момента 2ра година не съм хващал стрели заради простотията на управниците на федерацията. Не ме разбирайте погрешно, не съм против, щото нас са ни прецакали, просто не съм съгласен с парите ми на данакоплатец да се задоволи нещо си на някой си някаде. Чест и уважение за момчетата които се занимават с това професионално.

Коментар

gelew написа:
                Защо не това е вид спорт както правят футболни игрища,така да правят и писти за нас кво ме интересуват хора гонещи една
                Отделно от това Желев, направих си труда да да се запозная с "Българската федерация по драг рейсинг", която е инициатор на инициативата.Не намерих такава.Нито в Националния регистър на лицензираните спортни организации и членуващите в тях клубове, нито поне като интернет сайт.Единствения запис, е отказ на лиценз за регистриране на подобна федерация от 07 Април 2006.Все си мисля, че държавата е имала някакви мотиви за отказа.
                www.cyxap.com

Коментар

xctr написа:
                  Защо гледате толкова ограничено на нещата?! Говорим за писта която да става за каквто и да било, не само за drag или drift!! MotoGP, WTCC, GT сериите и тн и тн!! Европейско съоръжение с боксове, трибуни и всичко!! Естествено че тази писта няма да е нотварена 24/7 с някви официални събития ами ще може и да се наема от различни организатори и да има възможност да си платиш и да караш свободно!! Естествено е че държавата няма да даде пари за това точно в момента!!
                  Щото сме ограничени Добре де, намирате си инвеститор, убеждавате го каква невероятна възможност е това и всички са доволни. Ама дето вика колегата като ти кажат 50 лева вход да не "запалиш" гумите в обратна посока?
                  Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
                    То колегата Malone е казал всичко, което може да се каже по темата. На фона на всичко цъфнало и вързало държавата ще прави писта за драг и дрифт?!?! Не невъзможно, ами направо смешно звучи.
                    Подкрепям колегите тука с 2 ръце.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Хахах абе това все едно е анкета "Харесва ли ви нещо си?", с единствен отговор "Да". Ако ти харесва - гласуваш. Ако не - нищо не можеш да направиш. Защо в подписката няма възможност и да НЕ подкрепим идеята? Тогава може би вместо 250 подкрепили, щяхме да видим "250 подкрепили, 2500 не подкрепили"Предлагам държавата да събере пари за писта, с всички екстри, и с парите - първо да изгради пешеходни пътеки под които има "легнали полицаи", да се ремонтират всички детски площадки, да се построят чешмички в парковете, с парите които останат - да се закупи модерна медицинска апаратура за болниците с по-малки възможности, и ако пак останат пари - да вдигнат на баба ми пенсията, която цял живот е пилила гумите на фиатката на дядо, лека му пръст, и с лекота дърпаше на комшията волгата с 2 дължини от 0 до 100, и с един рейс и половина на 400 метра!

Коментар

Наистина ще е смешно, с пътища като лунен пейзаж (да ме прощават жителите на Луната ), държавата да тръгне да строи писта.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Наистина ще е смешно, с пътища като лунен пейзаж (да ме прощават жителите на Луната ), държавата да тръгне да строи писта.
                          Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Аз съм за,но и против мисленето за високите цени.Принципно ъм за всяко нещо,което освобождава напрежението и леко се отърваваш от насъбраните отрицателни емоции.Спорт или не футбол или тенис,ние не спортуваме.
                            "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                            Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Същия ефект има и половин литър гроздова. Освобождава от всякакви насъбрали се емоции.Ако държавата плати съоръжението, а не може да го поддържа, поради ниски цени за вход и използване, трябва поддръжката му да се дотира от бюджета, от моя и от твоя джоб.С което не съм съгласен, комунизма свърши отдавна.Има и други дейности, които не печелят пари, но се дотират, тъй като се изплащат с други ползи на населението.В случая, ползите ще са за 200-300 човека, желаещи адреналин. Е ... не е целесъобразно.
                              www.cyxap.com

Коментар

Наистина, не може да се измисли по-голяма глупост и то, в по-неподходящ момент. Целият абсурд е обяснен от Malone по-нагоре, още повече чак е смешно да наричате сборище на таратайки спорт. Аз дори за Ф1 се съмнявам, че е спорт. Да, спорт е, доколкото пилотите трябва да се поддържат в добра кондиция, за да издържат на натоварването, но иначе... То, по тази логика, космонавтите са най-големите спортисти. Но, държавата да строи писта за такива цели - пълен абсурд!
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X