Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подписка за изграждане писта до София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подписка за изграждане писта до София

На този адрес може да подкрепите идеята http://www.tuning.bg/pista
    tuning.bg написа:
    Здравейте Приятели,Българска Федарация по Драг Рейсинг (БФДР) стартира инициатива за изграждането на автомобилна писта в близост до София. Смятаме, че града има нужда от място, на което младите хора и тези с бензин в кръвта да могат да вдигат адреналина си без да застрашават своя и живота на другите по улиците.Присъединете се към нас! Нека спрем смъртта на много млади хора, които имат желанието да опитат от високите скорости, но не са подготвени за това!В миналото любителите на високите скорости се събираха нелегално на няколко места в София и БФДР реши да направи тези състезания легални и безопасни. От 2005 г. тези състезания започнаха да се провеждат напълно легално и безопасно на писта Божурище. За съжаление от 2008 г. поради ред причини достъпът до пистата е вече невъзможен. Като следствие нелегалните състезания започнаха отново като за жалост на всички бяха отнети и човешки животи.Присъединявайки се към тази инициатива вие заставате зад автомобилния и безопасен спорт в България, заставайки зад каузата вие спасявате човешки животи.За да получи гласност тази наша инициатива и, за да се нядаваме на успех трябва да съберем минимум 5,000 ваши подписа, с които да покажем на хората от общината и държавата, че наистина София има нужда от тази автомобилна писта.Надяваме се на истинска подкрепа от ваша страна в тази инициатива, която да се превърне в наша обща кауза и да успеем заедно!
    Lancia Dedra Integrale

защо не се изгради и до Варна
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Какви параметри и изисквания ще покрива тази писта?Защо тази писта да е само за дрифт?Кой ще поддържа и стопанисва пистата?Бих подктрпил таиз инициатива при повече яснота! И при повече разнообразие на самата писта, т.е. да не е само за дрифт (спорт, който не ме интересува).

Коментар

Humppa написа:
        Какви параметри и изисквания ще покрива тази писта?Защо тази писта да е само за дрифт?Кой ще поддържа и стопанисва пистата?Бих подктрпил таиз инициатива при повече яснота! И при повече разнообразие на самата писта, т.е. да не е само за дрифт (спорт, който не ме интересува).
        Ми трябва да се обърнеш към хората от Тунинг.бг .Аз реших че е добра идея и затова я пуснах
        Lancia Dedra Integrale

Коментар

Аз ли не мога да чета, или става въпрос за драг, не дрифт ?
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

даже и тунинга по колите трябва да го забранят ,писна ми да гледам тунинговани бръкми където задната броня им се държи на рапидки
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Защо държавата трябва да се ангажира с това?И бих подкрепил, да, но с условието влизането на пистата да е 100 лева за зяпачи и кибици, а с кола 200 лева за един час.Даваш 200 лева, влизаш, спортуваш и излизаш.В противен случай съм против държавата да се грижи за "младите хора с бензин в кръвта".Предпочитам да се харчат държавни пари за младите хора с мозък в главата.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                Защо държавата трябва да се ангажира с това?И бих подкрепил, да, но с условието влизането на пистата да е 100 лева за зяпачи и кибици, а с кола 200 лева за един час.Даваш 200 лева, влизаш, спортуваш и излизаш.В противен случай съм против държавата да се грижи за "младите хора с бензин в кръвта".Предпочитам да се харчат държавни пари за младите хора с мозък в главата.
                Защо не това е вид спорт както правят футболни игрища,така да правят и писти за нас кво ме интересуват хора гонещи една топка от тях,кво да очакваш освен да се хамалят и някви хора с искривено мислене да им се кефят,а дрифта,драга всичко си е изкуство,което не може всеки да прави,но всеки може да хамали топка.Проблема е там,че скапаната ни държава не инвестира в нещо което половината общество обича да прави и съм сигурен,че има адски много таланти,който могат да станат световно известни и са сред нас по пътищата,но дай им да ритат топка,че и проблема става голям когато един такъв простак влезе на власт и от прост топкаджия му дават да оправлява цял град нагледно резултата може да се види в Сливен по всяка една улица и всяко едно ъгълче!!!
                Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Поткрепям идеята с 2 ръце! Дано да се съберат нужните подписи по-бързо и да се навие държавата да се осъществи проекта. Потканвам всички да популяризират линка за подписа по facebook, skype и т.н. за да има по-голям шанс идеята.
                  Malone написа:
                  А кой да се ангажира бе друже?! Това съуражение ще струва няколко милиона лева. Всяка развита страна има такива съуражения, ние защо да нямаме? Още повече щом хората го искат, държавата е длъжна да им обърне внимание.То че ще има вход, ще има и вложените пари ще се избият, и отгоре. Много повърхностно гледаш на идеята, според мен. А и да не забравяме, че ако се направи както трябва и се привлекат чуждестранни спортни мероприятия, цялата идея ще подпомогне икономиката ни, и социалният живот.
                  Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Принципно съм съгласен с Malone, но също така съм съгласен да има такова място.Предпочитам хората с повече race адреналин, да го изливат там, от колкото да го правят по пътищата и така да застрашават както своя, така и живота другите учасници в движениетоПодкрепям
                    Ползвайте мигачи!
                    Sometimes I feel like screaming

Коментар

gelew написа:
                      а дрифта,драга всичко си е изкуство
                      Мали, не думай Аз пък искам летище в Благоевград! Разбира се лозунгът ще е - "Нека спрем смъртта на хора по пътищата". Изполвате смъртта на хората като лозунг за осъществяване на лични цели. Да им построим писта за да няма смърт по пътищата Ми, да подкараме инициатива "Дарете пари на крадеца, че да спре да краде!", какво ще кажете?Не ви трябва писта, трябва да ви вземат книжките на всички до един! Така ще спре смъртта по пътищата.

Коментар

...

А бе то няма пари за болничните, вие на писта се надявате... Бат Бойко каза - пари нема... Аз не ща писта - искам да оправят улиците и пътищата! Подозирам, че всички дупки и липсващ асфалт са резултат на тайна договорка между правителството и офф-роуд форума - да могат да си тренират безплатно... В Русия съм, в Русия съм!
                        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

И след коментара тук, незабравяйте и да се подпишете за каузата http://www.tuning.bg/pista
                          Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

На Калояново нали има писта ? горе долу в центъра на България или е прекалено далече за така наречените хора с бензин в кръвта ??да ме извиняват фенвете ама ,ако някой самозабавил се ритнитопковец реши да показва умения извън игрището ,най-много да спука топката или да я качи на близкият кантон ,а всички знаем какво след ако няой рацер се самозабрави ,тия спортни коли за по милиони не се правят току така А и повечето тунинг маниаци нямат нито финансват възможност за този "спорт " нито нужните умения и опит .Така че както каза по горе Малоне по-добре първо да се научат да ползват мозъка си после геврека .
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Писта не се прави с подписка, а с пари. Ако всички "рацери" от София съберат по някой лев може да си купят терен и да си направят писта.Не виждам защо държавата да им прави пистата. Или да си купят някое изоставено летище наоколо...

Коментар

Working...
                              X