Мене ме притеснява инфото от този линк:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=477971
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз отнесох акта, колко ще ми струва?
Collapse
X
-
Firo написа:Мене ме притеснява инфото от този линк:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=477971
Коментар
-
bubachko
А аз да попитам, от кога ходят да дирят нарушители по адресите? Онзи ден се прибирам на обед да нахраня дечко, че дядото го гледаше и ги намерих на двора, лафи с някакви униформени пътни и разглеждат някакви докименти... Питам го после за какво е ставало на въпрос, а той ми казва - снимали мъжа на племенничката му февруари по Блаоевградско с превишена (93 при позволени 60, да не помислите, че е карал с 200) скорост и сега го търсят по адресна регистрация да му дават бумагите и снимката... направо се втрещих...
Коментар
-
Аз пък подобни действия ги одобрявам! Защото в страната ни е пълна анархия! Лично на мен ми е гадно от това, че КАТ си вършат работата на пътя от време на време. Днес например, рано рано на Цариградско карам с 80км./ч. и докато изминах разстоянието от окръжна до Орлов мост, точно 11 автомобила ме задминаха поне със 100км/ч. А коли си имаше и се движеха на зиг-заг из лентите. Е къде е КАТ???Та така, като няма съвест у хората, трябва да има гадни мерки. Едва ли някой ще се почувства добре като му връчат наказанието вкъщи изневиделица, но ........................ Тъпото, е че баш големите нарушители се измъкват. Е сега какво ли ще стане с депутата от партията на Доган, дето са го хванали да шофира пил???П.П. Още не съм ходил в КАТ, за моя акт!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Orcinus
Danchojn написа:Аз пък подобни действия ги одобрявам! Защото в страната ни е пълна анархия! Лично на мен ми е гадно от това, че КАТ си вършат работата на пътя от време на време. Днес например, рано рано на Цариградско карам с 80км./ч. и докато изминах разстоянието от окръжна до Орлов мост, точно 11 автомобила ме задминаха поне със 100км/ч. А коли си имаше и се движеха на зиг-заг из лентите. Е къде е КАТ???Та така, като няма съвест у хората, трябва да има гадни мерки. Едва ли някой ще се почувства добре като му връчат наказанието вкъщи изневиделица, но ........................ Тъпото, е че баш големите нарушители се измъкват. Е сега какво ли ще стане с депутата от партията на Доган, дето са го хванали да шофира пил???П.П. Още не съм ходил в КАТ, за моя акт!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Тази сутрин си прибрах моята от КАТ.За 31км превишена скорост.1 месец лишаване,150лв глоба и 7т.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар