Вярно ли е ??? Нали бойко в началото на предизборната кампания обещаваше ДДС от 18% А сега се коментира ДДС 23-24% !бах мааааму !!! Май взеха да се ебават и да олашат и стресират само народа! Само блъфофе от тия гадове!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще вдигат ДДС ???
Collapse
X
-
Humppa
ДЯНКООООВ мамицата ти........... (*$*^%№§*^§_(*§()*Четох, че и ще начисляват такса "Рецепта" за лекарства по НЗОК.
-
,,Аз винаги съм бил честен с избирателите - когато ставах кмет на София и сега, когато ме избраха за министър-председател", заяви Борисов.,,Като временна мярка ние ще вдигнем ДДС и в момента, в който проработят антикризисните мерки, ще започнем постепенно да го връщаме и дори да го намаляваме още от сегашната му стойност в рамките на мандата", посочи още той.Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
Humppa написа:ДЯНКООООВ мамицата ти........... (*$*^%№§*^§_(*§()*Четох, че и ще начисляват такса "Рецепта" за лекарства по НЗОК.http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47438
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57796
Един миг невнимание ... Цял Живот баща....
Коментар
-
Danchojn написа:Това е поредното доказателство колко ни е зле държавицата. Няма пари и това е. Пак народа го отнася!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:При цени до 1000лв. - това е нищо надценка, но все пак я има - това са едни 40лв. примерно....LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
pyntoto написа:Наи кофтито че българския нарот си мълчи и търпи ,управниците си плетат техните кошници и неим пука за другите,българското население.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
maxuel82 написа:Искам да се махна от тая държава ! Само това е спасението Тука оправия скоро нема да има !!!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
jenshen73 написа:Danchojn написа:Това е поредното доказателство колко ни е зле държавицата. Няма пари и това е. Пак народа го отнася!Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:Напълно съм съгласен. Нямаше как 20 годишно разграбване да не се отрази в даден момент. И какъв по-подходящ момент от световна финансова криза?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Най правилните решение в момент на криза са:-намаляване на данъците-понижаване на лихвените проценти-орязване на правителствените разходи....и не на последно място напечатване на пари и пускането им в обръщение.Но няма как да стане защото сме във валутен борд!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
jenshen73 написа:pyntoto написа:Наи кофтито че българския нарот си мълчи и търпи ,управниците си плетат техните кошници и неим пука за другите,българското население.пунто 1,7тд
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар