Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще вдигат ДДС ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще вдигат ДДС ???

Вярно ли е ??? Нали бойко в началото на предизборната кампания обещаваше ДДС от 18% А сега се коментира ДДС 23-24% !бах мааааму !!! Май взеха да се ебават и да олашат и стресират само народа! Само блъфофе от тия гадове!!!
    LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

ДЯНКООООВ мамицата ти........... (*$*^%№§*^§_(*§()*Четох, че и ще начисляват такса "Рецепта" за лекарства по НЗОК.

Коментар

,,Аз винаги съм бил честен с избирателите - когато ставах кмет на София и сега, когато ме избраха за министър-председател", заяви Борисов.,,Като временна мярка ние ще вдигнем ДДС и в момента, в който проработят антикризисните мерки, ще започнем постепенно да го връщаме и дори да го намаляваме още от сегашната му стойност в рамките на мандата", посочи още той.
      източник news.bgт.е. последните 2-3-4 месеца от мандата ще го намалят...евентуално...Както каза днес приятелката ми "Няма ли да направят и такса ’престой на светофар’ ? "
      Fiat Bravo 1.8 16V
      Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

наща държава не се наяде нека вдигат ще видим до кога ще се издържа така
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Humppa написа:
          ДЯНКООООВ мамицата ти........... (*$*^%№§*^§_(*§()*Четох, че и ще начисляват такса "Рецепта" за лекарства по НЗОК.
          Тази такса ще е за фармацефтите за разчитането на рецептата, поне аз така разбрах 2.50лв щяла да бъде таксата
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47438
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57796

Един миг невнимание ... Цял Живот баща....

Коментар

Това е поредното доказателство колко ни е зле държавицата. Няма пари и това е. Пак народа го отнася!
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
              Това е поредното доказателство колко ни е зле държавицата. Няма пари и това е. Пак народа го отнася!
              Е според теб от къде да дойдат кинтите? Разпродаде се почти всичко държавно, приватизира се всичко интересно, а останалото се подари на сульо и на пульо. Правителства се сменяха без никой да огласи какво заварва, как, защо... Всички си крадяха и цицаха от данъкоплатските пари. В един финансово разорен свят - нашата държава начело със демократично избраните от нас управници се опитва да оцелее без да фалира и да сътресе всички - правят се проба-грешка, проба-грешка, защото няма начин да уцелиш "работещо" решение - проблема е международен и ... нещата не сработват както са работили преди години...Давам пример с Гърция - от социални политики текущо Гърция е пред икономически фалит - дължи над 300 милиарда евро, а за да оцелее - ще вземе кредит още 300 милиарда евро - това са много пари, дори за цяла държава. И да не забравяме - за да сработи "спасителният" план в Гърция - ще им натресат МВФ - е тогава им се окоти коня... Когато започнах бизнеса си - ДДС беше 22%. В последствие стана 20 и от тогава сме все така... Не вярвам 2-4% да оправят особено сериозно бюджета, но лошото е, че ще го усети обикновеният човечец при когото крайната цена няма да се повиши с 4%, а поне с 5 или 6...При цени до 1000лв. - това е нищо надценка, но все пак я има - това са едни 40лв. примерно....
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                При цени до 1000лв. - това е нищо надценка, но все пак я има - това са едни 40лв. примерно....
                Е та 40лв да не са малко !Ще скочат и горивата Нали преди да ги избираме обешаваха ДДС от 18% ! Е защо не си изпълняват обещанията тия помияри ??? Ако Дянков и тия икономисти дето мислят да вдигат ДДС не им стига"акъла" то да им кажа че като вдигнат ДДС ще се свие потреблението !!Е какъв тогава е ефекта ??? Или само искат да рекетират вече изтирмозения народ! Искам да се махна от тая държава ! Само това е спасението Тука оправия скоро нема да има !!!
                LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Наи кофтито че българския нарот си мълчи и търпи ,управниците си плетат техните кошници и неим пука за другите,българското население.
                  пунто 1,7тд

Коментар

pyntoto написа:
                    Наи кофтито че българския нарот си мълчи и търпи ,управниците си плетат техните кошници и неим пука за другите,българското население.
                    Баце, говори за себе си. Аз на протестите, когато са отговаряли и на моите виждания съм присъствал. Ти ако си мълчиш и търпиш - не всички са като теб. Просто на народа все още не му е опряло да вратлето като през 1997ма. Аз бях на протестите, а ти къде беше?
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

maxuel82 написа:
                      Искам да се махна от тая държава ! Само това е спасението Тука оправия скоро нема да има !!!
                      Притеснени българи попитали Радио Ереван:- Има ли изход за България от кризата?- Има два изхода - отвърнало мъдрото арменско радио - Терминал 1 и Терминал 2!
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

jenshen73 написа:
                        Danchojn написа:
                        Е според теб от къде да дойдат кинтите? Разпродаде се почти всичко държавно, приватизира се всичко интересно, а останалото се подари на сульо и на пульо. Правителства се сменяха без никой да огласи какво заварва, как, защо... Всички си крадяха и цицаха от данъкоплатските пари. В един финансово разорен свят - нашата държава начело със демократично избраните от нас управници се опитва да оцелее без да фалира и да сътресе всички - правят се проба-грешка, проба-грешка, защото няма начин да уцелиш "работещо" решение - проблема е международен и ... нещата не сработват както са работили преди години...Давам пример с Гърция - от социални политики текущо Гърция е пред икономически фалит - дължи над 300 милиарда евро, а за да оцелее - ще вземе кредит още 300 милиарда евро - това са много пари, дори за цяла държава. И да не забравяме - за да сработи "спасителният" план в Гърция - ще им натресат МВФ - е тогава им се окоти коня... Когато започнах бизнеса си - ДДС беше 22%. В последствие стана 20 и от тогава сме все така... Не вярвам 2-4% да оправят особено сериозно бюджета, но лошото е, че ще го усети обикновеният човечец при когото крайната цена няма да се повиши с 4%, а поне с 5 или 6...При цени до 1000лв. - това е нищо надценка, но все пак я има - това са едни 40лв. примерно....
                        Напълно съм съгласен. Нямаше как 20 годишно разграбване да не се отрази в даден момент. И какъв по-подходящ момент от световна финансова криза?
                        Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
                          Напълно съм съгласен. Нямаше как 20 годишно разграбване да не се отрази в даден момент. И какъв по-подходящ момент от световна финансова криза?
                          ХАХАХАХАХАХАХАХАХА...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Най правилните решение в момент на криза са:-намаляване на данъците-понижаване на лихвените проценти-орязване на правителствените разходи....и не на последно място напечатване на пари и пускането им в обръщение.Но няма как да стане защото сме във валутен борд!
                            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

jenshen73 написа:
                              pyntoto написа:
                              Баце, говори за себе си. Аз на протестите, когато са отговаряли и на моите виждания съм присъствал. Ти ако си мълчиш и търпиш - не всички са като теб. Просто на народа все още не му е опряло да вратлето като през 1997ма. Аз бях на протестите, а ти къде беше?
                              Батка тогава тези неща с политика и ддс и тем подобни несаме валнували, даскало купончета, но живота като те подхване,семеиство работа и др. тогава друга песен запяваш,така съм сега за тогава незнам.
                              пунто 1,7тд

Коментар

Working...
                              X