Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся информация за читави евтини матраци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся информация за читави евтини матраци

Колеги, има ли някой който е купувал скоро матраци? Интересува ме, защото наскоро правихме голям ремонт, със смяна на дограми, подови настилки ала бала както си му е реда, и не останаха пари за спални и т.н. Гледам разни оферти по магазини за сравнително евтини спални, но всичките са без подматрачни рамки и без матраци. Като ги прибавя цената вече става не толкова привлекателна... около 300-400 лв отгоре. Та има ли някой който е купувал читави евтини матраци ?Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

Задължително латексов, не пружинен. Аз лично бих те посъветвал, ако имаш възможност да отложиш малко покупката, да си поспестиш някой лев и да вземеш нещо по-добро. Много хора подценяват това, върху което спят, а е много глупаво.Не знам от къде си(пише "друг"), но ако не можеш да чакаш отиди в някой по-голям магазин и ги пробвай. Вярно, че за 5мин не може да се избере точно, но поне отчасти ще се ориентираш кое ви е удобно. За този ценови клас предлагам Тед и Нани.

Коментар

Матраци Тед имат по-евтино подразделение с име Линеа, 160 ширина беше около 200лв. като си го купувахме. Удобен и здрав е, е не е като тези латексовите в които потъваш...наистина най-доброто е да си вземеш най-доброто, но кагато парите са проблем....
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
        Матраци Тед имат по-евтино подразделение с име Линеа, 160 ширина беше около 200лв. като си го купувахме. Удобен и здрав е, е не е като тези латексовите в които потъваш...наистина най-доброто е да си вземеш най-доброто, но кагато парите са проблем....
        Не знам за ТЕД, но латексовите матраци са най-добри по принцип. Доста съм проучил. Моят е български, фирмата се казва Екон. В никакъв случай не потъваш. Обаче е скъпичък. Размер 180x200 струваше около 580 лева. Сайта е http://www.ekon-bg.com/ Ако модераторите го сметнат за реклама да го махнат. Наистина гледай да си купиш хубав матрак. Има значение.
        Allergic To The Counterfeit

Коментар

Това са потъването си зависи от конкретния матрак колко е мек. Примерно нашите заради болки в гърба си взеха доста твърд и никак не потъват

Коментар

Колега,вчера взех един еднолицев матрак 82 х 190 за 84 лв от Практикер на промоция.Имаше и по-големи пак на добра цена,иди и провери.Мисля,че бяха Тед,но не съм сигурен.

Коментар

Аз взех латексов уж немски "Sensofeel" с доста нестандартен размер 140/200. Избрах най-евтиния, едно заради парите, другото е че имам проблеми с гърба и този се оказа най-твърд, и се спи супер на него. Цената му беше 300лв. преди 2 години. Купувах го от Аико.

Коментар

Виж тези: http://nanny-bg.com/Миналата година обърнах света да гледам и избирам - хем дане давам по хиляда лева на матрак хем да са хубави.Взех си накрая Каспия полифлекс - латексов матрак, без пружини е и сме много доволни.На детето взех някакъв по евтин с пружини за да може а си скача на леглото , че на латексовите не става хубаво скачане.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз преди около месец си купих от АИКО матрак "Sensofeel", 200x160, двулицев. Беше на промоция, за 800лв с две подматрачни рамки 200х80 Пробвах няколко докато бях там, определено латексовите ми допаднаха повече от пружинните, поне от тези 2-3 които пробвах в магазина. Въпреки това в момента ползвам временно матрака на баща ми, който също е много удобени е пружинен. Не си спомням колко струваше, но не беше евтин.Съветът ми е да поразгледаш добре какво има, ако можеш отдели малко повече пари за матрак, заслужава си.

Коментар

Само не си купувай матрак на Нани модел "каспия - нормал" ( най-евтините им еднолицеви матраци ). Преди 3 години си купих таквоЗ чудо и на 3 - тата година не се спеше на него. Изръби се отвсякъде. Когато го разглобих ( за да го изхвърля на боклука) не можех да повярвам, че е направен от кечета ( пресован плат) върху телчета наподобяващи пружини уж. Струваше 190 лева тогава, сега са 210 лева. Моля те не купувай това нещо. От известно време спим с матраци на Магнифлекс ( латексови ) - ами по-скъпички са си, но сравнени с "каспия" са си без пари направо. Ти си знаеш колега, но не прави компромис със съня си. Впрочем приятна цена на матраци предлага фирма "Лайф" ( немски матраци )с 8 годишна гаранция. На вилата имам Нани - модерато софт, също е много удобен, но се конкурира с цените на латексовите матраци и има 5 годишна гаранция. За същата цена купих Магнифлекс с 10 годишна гаранция.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Добро решение е подматрачна рамка и дунапренов дюшек 10-13см,твърдост Т25 има и по мек,друго решение е двулицев на фирма Блян-имат сертификат за ортопедичност,има и пенолатексови с мемори опция-20см е висок.Ние спим на подматрачна рамка и 10см дунапрен Т25 и сме доволни.
                      Marea HLX 147ps

Коментар

Working...
                      X