Ееееее, тва е наглост вече Човекът си е направил труда да ти оправи шльокавицата от предния пост и ти доволен продължаваш в същия дух
Bahricin, няколко пъти писа и на кирилица, но при него може би не всякога Kredora работи!За мен по-важното е, че този човек пише и то интересни неща с които опознаваме силната автомобилна индустрия на Турция!
rздравейте,,,пак крİвнахме от темата,,,но *папарац* колегата тİ добре лİ сİ???за каква щлöкавİца става дума,,,да съм пİсал нешто нередно псувня İЛİ обİда,,,пък на всİчкото отгоре съм се İзвİнİл най културно İ съм се отблагодарİл на *кİро*,,,явно че İмам проблем с пустİя кредор,,,тİ грозде лİ İскащ да ядещ İЛİ лозар щте бİещ,,,обвİняващ в наглост!!!трая сİ,,,по темата се вİжда кой е нагъл кой не е,,,отново мерсİ на всİчкİ колегİ с европейско мİслене,,,
Прикачени файлове
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Не знам колеги,но най-смешното в случая(а и за което ме е и яд) е че ще вземат да осъдят Сидеров че си е изпуснал нервите, а тези които окрадоха държавата са насвобода и гледат сеир
Не знам колеги,но най-смешното в случая(а и за което ме е и яд) е че ще вземат да осъдят Сидеров че си е изпуснал нервите, а тези които окрадоха държавата са насвобода и гледат сеир
Не, просто ще го осъдят, че не спазва законите на държавата лъжейки, още повече бидейки депутат!А по темата... гледайте след час Чернев при Слави! :D
Днес цял ден гледам СКАТ,ей тоя Сидеров е голяма работа ако направи всичко което говори,но мисля че ще изпълни всичко ако изберат Атака,той е малко луд.А по темата никой не се занимава със сестрите от Пазарджик тръгнали да се занимават с някаква катострофа и збиване на магистралата путарлягите
А по темата никой не се занимава със сестрите от Пазарджик тръгнали да се занимават с някаква катострофа и збиване на магистралата путарлягите
Тея гадове действат като със "съпунките" за промиване на мозъци.. дават проблемите на някакъв селянин от латинска Америка и неговата годеница само и само да не виждаме истинските проблеми в държавата Баси 2-3 дена шумяха в медиите за момичетата от Пазарджик, а за някакво детско сбиване на депутати от Атака и дърпане на коси опищяха цялата държава месец и незнам си колко още...Все едно Сидеров е големия проблем на държавата
Тея гадове действат като със "съпунките" за промиване на мозъци.. дават проблемите на някакъв селянин от латинска Америка и неговата годеница само и само да не виждаме истинските проблеми в държавата Баси 2-3 дена шумяха в медиите за момичетата от Пазарджик, а за някакво детско сбиване на депутати от Атака и дърпане на коси опищяха цялата държава месец и незнам си колко още...Все едно Сидеров е големия проблем на държавата
За съжаление винаги е вило така и ще продължава така да бъде колега. И аз се питам, къде ли отиде птичият грип след, акто дойдоха наводненията? Или защо трябва да научаваме за авария в АЕЦ-а ни месец и половина по-късно след случката и то от немски вестник?! А относно сестрите... делото явно върви към папката с "неразкрити" убийства.
Коментар