Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пълен ама човека е в Турция и като не бачка Кредора (страницата за превод) просто няма как да го напише.... Не му се сърдете!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ееееее, тва е наглост вече Човекът си е направил труда да ти оправи шльокавицата от предния пост и ти доволен продължаваш в същия дух
      Bahricin, няколко пъти писа и на кирилица, но при него може би не всякога Kredora работи!За мен по-важното е, че този човек пише и то интересни неща с които опознаваме силната автомобилна индустрия на Турция!

Коментар

Съгласен съм с Вас, колеги, но не виждам какво му пречи на човека там с няколко кликвания на мишката да има и кирилица на компютъра си.

Коментар

rздравейте,,,пак крİвнахме от темата,,,но *папарац* колегата тİ добре лİ сİ???за каква щлöкавİца става дума,,,да съм пİсал нешто нередно псувня İЛİ обİда,,,пък на всİчкото отгоре съм се İзвİнİл най културно İ съм се отблагодарİл на *кİро*,,,явно че İмам проблем с пустİя кредор,,,тİ грозде лİ İскащ да ядещ İЛİ лозар щте бİещ,,,обвİняващ в наглост!!!трая сİ,,,по темата се вİжда кой е нагъл кой не е,,,отново мерсİ на всİчкİ колегİ с европейско мİслене,,,
          Прикачени файлове
          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Тая тема не беше ли "Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?!"...
            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Не знам колеги,но най-смешното в случая(а и за което ме е и яд) е че ще вземат да осъдят Сидеров че си е изпуснал нервите, а тези които окрадоха държавата са насвобода и гледат сеир
              Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                Не знам колеги,но най-смешното в случая(а и за което ме е и яд) е че ще вземат да осъдят Сидеров че си е изпуснал нервите, а тези които окрадоха държавата са насвобода и гледат сеир
                Не, просто ще го осъдят, че не спазва законите на държавата лъжейки, още повече бидейки депутат!А по темата... гледайте след час Чернев при Слави! :D
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Днес цял ден гледам СКАТ,ей тоя Сидеров е голяма работа ако направи всичко което говори,но мисля че ще изпълни всичко ако изберат Атака,той е малко луд.А по темата никой не се занимава със сестрите от Пазарджик тръгнали да се занимават с някаква катострофа и збиване на магистралата путарлягите

Коментар

gdd55 написа:
                    А по темата никой не се занимава със сестрите от Пазарджик тръгнали да се занимават с някаква катострофа и збиване на магистралата путарлягите
                    Тея гадове действат като със "съпунките" за промиване на мозъци.. дават проблемите на някакъв селянин от латинска Америка и неговата годеница само и само да не виждаме истинските проблеми в държавата Баси 2-3 дена шумяха в медиите за момичетата от Пазарджик, а за някакво детско сбиване на депутати от Атака и дърпане на коси опищяха цялата държава месец и незнам си колко още...Все едно Сидеров е големия проблем на държавата
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                      Тея гадове действат като със "съпунките" за промиване на мозъци.. дават проблемите на някакъв селянин от латинска Америка и неговата годеница само и само да не виждаме истинските проблеми в държавата Баси 2-3 дена шумяха в медиите за момичетата от Пазарджик, а за някакво детско сбиване на депутати от Атака и дърпане на коси опищяха цялата държава месец и незнам си колко още...Все едно Сидеров е големия проблем на държавата
                      За съжаление винаги е вило така и ще продължава така да бъде колега. И аз се питам, къде ли отиде птичият грип след, акто дойдоха наводненията? Или защо трябва да научаваме за авария в АЕЦ-а ни месец и половина по-късно след случката и то от немски вестник?! А относно сестрите... делото явно върви към папката с "неразкрити" убийства.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                      X