Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе колеги, не позволявайте да ви манипулират толкова лесно. не забравяйте, че никой от нас не е бил там, за да дава такива крайни оценки за депутатите от атака (и аз не искам да взимам чиято и да е страна, но не можем да съдим, без да знаем 100% какво е станало)а и не забравайте, че те за разлика от която и да е мутра или престъпник, те са избрани от НАС, пасивно или активно...или както като лозунга "А ТИ ФИЯТАДЖИО ГЛАСУВАЛИ..."
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
      абе колеги, не позволявайте да ви манипулират толкова лесно. не забравяйте, че никой от нас не е бил там, за да дава такива крайни оценки за депутатите от атака (и аз не искам да взимам чиято и да е страна, но не можем да съдим, без да знаем 100% какво е станало)а и не забравайте, че те за разлика от която и да е мутра или престъпник, те са избрани от НАС, пасивно или активно...или както като лозунга "А ТИ ФИЯТАДЖИО ГЛАСУВАЛИ..."
      Защо променят показанията си, колега? Ясно е, че Атака е черната овца в парламента и всеки гледа, как да ги злепостави. Не ми е ясно обаче, защо прасето дебело с вид на касапин е разказала няколко версии на случката?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Чернев съм го виждал няколко пъти и по мое мнение малко му трябва да кипне.Обаче мен лично страшно много ме дразни субективността на някои от големите медии особено спрямо атака.Просто журналистите са си мафия и щом не сме били там, нямаме право да съдим който и да било!
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

"прасето дебело с вид на касапин" ми идва малко като оксиморон....а иначе в бъгария всичко някакси е наопаки - депутатите ни се държат като мутри, мутрите имат протекции от държавата като депутати, а пък ние хората им гледаме сеира и си хабиме нервите, вместо да се стегне и да наравиме нещо (не зман какво точно, но много го искам )
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Ако колеги не беше вярна случката, и депутатите не са толкоз виновни, не смятате ли че от яд само са щели да обършат на момъка по един шамар и толкоз? Той сам ли си е строшил колата и си е нарязал гумата? Според мене си търсеха само някой да ги обвини в нещо такова. Оня Чернев само дето не е погнал да бие хората по улицата наред....Не че оня пич не е виновен-сигурно ги е предизвикал! Ама чак пък толкоз!
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

charlie написа:
              "прасето дебело с вид на касапин" ми идва малко като оксиморон....а иначе в бъгария всичко някакси е наопаки - депутатите ни се държат като мутри, мутрите имат протекции от държавата като депутати, а пък ние хората им гледаме сеира и си хабиме нервите, вместо да се стегне и да наравиме нещо (не зман какво точно, но много го искам )
              Грешката е вярна!

Коментар

http://focus-news.net/?id=h1038NO COMENT

Коментар

Да... на дневен ред е версия номер 3! Колко ли още ще има и целият парламент ще се занимава с тази глупост още сигурно месец! Днес бях на сутрешен блок на камерата зад Чернев... трябва да ви кажа, че с колегите си умряхме от смях!

Коментар

Защо?

Коментар

gdd55 написа:
                      Защо?
                      "Моля, другарко! Болен ме накара да излъжа!"

Коментар

Аз не можах да го гледам не можеш ли някой клип да ми хвърлиш да се посмея и аз

Коментар

Mitko написа:
                          Аз не искам да говоря за "Атака" и за кмета, че все ми идват едни фрази дето не са за пред хора.
                          Днеска в новините даваха как столичния кмет показа неумение да чете... и то детска приказка...
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Zdraveyte kolegi...İzvinyavam se no kredora neshto ne bachka...Az kato kardjaliets sam vazmuten ot izkazvaneto na edin kolega za nezavisimost na turtsite...i uzj chakal momenta za borichkane i t.n...glupostiii...tozi kolega sluchayno nyakoga da e bil v kardjali.??? vizjdam che povecheto ste inteligentni i kulturni hora i znam che ne vyarvate na takiva gluposti.az lichno sam protiv iztsepvane ta i 99,9 % ot bg turtsite ne im minava prez uma takova neshto...nyakoya druga cherna ovtsa mozje da se nameri i da se s izvinenie *izsere* tova si e drugo...A inache az ili horata okolo men obichame BULGARİA ne che shtyala da vleze v evropa ,CHE SHTYALO DA BADE PO TAKA İLİ ONAKA a po prostata prichina che nie RODİNA i mozje da se zjivee mirno v tazi prekrasna strana...stiga nyakoi banditi da ne chovarkat tezi raboti za svoi interesi...DA SME ZAEDNO ZA EDNA OBSHTA STRAST *BULGARİA* Здравейте колеги... Извинявам се но кредора нещо на бачка...Аз като кърджалиец съм възмутен от изказването на един колега за независимост на турците... и уж чакал момента за боричкане и т.н. ... глупости...този колегаслучайно някога да е бил в Кърджали??? Виждам, че повечето сте интелигентни и културни хора и знам, че не вярвате на такива глупости. Аз лично съм против изцепване та и 99.9% от ВГ турците не им минава през ума подобно нещо... Някоя и друга черна овца може да се намери и да се с извинение "из....ре" това си е друго... А иначе аз илихората около мен обичаме БЪЛГАРИЯ не че щяла да влезе в Европа, ЧЕ ЩЯЛО ДА БЪДЕ ПО ТАКА ИЛИ ОНАКА а по простата причина, че ни е РОДИНА и може да се живее мирно в тази прекраснастрана... Стига някои бандити да не човъркат тези работи за свои интереси. ДА СМЕ ЗАЕДНО ЗА ЕДНА ОБЩА СТРАСТ - БЪЛГАРИЯКолега bahricin като се видим живот и здраве - бирата е от тебе!Модерирано от kiro_of_the_day
                            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Kiro mersi za prevoda...Za birata nyama problemi... :D Da znaete rakiya kato bg grozdovata ya nyama nikade po sveta...predpochitam slivenska perla+shopska salata ot kolkoto scotch wiskey...sashtoto mozje da se kazje i za rodnoto kiselo mlyako...naslazjdavayte im se ...nie samo mileem za tezi neshta...dalech ot rodinata.... Киро мерси за превода...За бирата няма проблеми... :Д Да знаете ракия като бг гроздовата я няма никъде по света...предпочитам сливенска перла+шопска салата от колкото сцотч вискей...същото мозже да се казже и за родното кисело мляко...наслазйдавайте им се ...ние само милеем за тези неща...далеч от родината.... Ще трябва да качиш кирилица някаква или модераторите да те поправят. Също може да ползваш вградената във форума. Обърни на внимание на картинката кредор като пишеш мнение.Митко
                              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin написа:
                                Kiro mersi za prevoda...Za birata nyama problemi... :D Da znaete rakiya kato bg grozdovata ya nyama nikade po sveta...predpochitam slivenska perla+shopska salata ot kolkoto scotch wiskey...sashtoto mozje da se kazje i za rodnoto kiselo mlyako...naslazjdavayte im se ...nie samo mileem za tezi neshta...dalech ot rodinata....
                                Ееееее, тва е наглост вече Човекът си е направил труда да ти оправи шльокавицата от предния пост и ти доволен продължаваш в същия дух.

Коментар

Working...
                                X