Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ееее, ама бива така да си пишете просто заради писането Първо, в никакъв случай не защитавам Волен Сидеров, Павел Чернев или "Атака". Но има едно голямо "НО".Всеки незапознат с участниците в така разигралата се случка веднага би останал с впечатление, че Павел Чернев, който действително има мутренски вид, е пребил безпричинно 22-годишен и възрастния му дядо просто ей така. Ама чакайте малко, знаете ли таткото на въпросния 22-годишен кой е?Знаете ли, че е собственик на хотел "Холидей парк" в Златни пясъци, участва като собственик или управител в 6 фирми, занимаващи се с туризъми търговия??? Член е на управителни съвет на сдружение "Съюз на собствениците за развитие на Златни пясъци". Кара Мерцедец ML420 (сребрист). А и знаете ли, че по време на случката (инцидента) джипът на бащата се е движел пред колата на сина? Управляван баш от таткото. И защо ли си мисля, че като е станало някакво спречкване 22-годишният, окрилен от парите на татко си, е скочил с думи от сорта на "Ти знаеш ли аз кой съм, ве?". Освен това много добре трябва да сте наясно, че БТВ, откъде е копи/пейстнат първия пост в тази тема, определено недолюбват "Атака". Освен това е срязана сама една гума, а не и четирите.

Коментар

Mazgarev има Воленчо идея ама още го е страх да я каже Не сме готови за нея Ще се случи рано или късно.Виж какво става из Кърджали - разни партии за независимост на турците и т.н. Докато го има Доган,ще го има и Волен.Проблема е в мършата около Волен която влезе в парламента чрез неговата партия.

Коментар

Paparac написа:
        Ееее, ама бива така да си пишете просто заради писането Първо, в никакъв случай не защитавам Волен Сидеров, Павел Чернев или "Атака". Но има едно голямо "НО".Всеки незапознат с участниците в така разигралата се случка веднага би останал с впечатление, че Павел Чернев, който действително има мутренски вид, е пребил безпричинно 22-годишен и възрастния му дядо просто ей така. Ама чакайте малко, знаете ли таткото на въпросния 22-годишен кой е?Знаете ли, че е собственик на хотел "Холидей парк" в Златни пясъци, участва като собственик или управител в 6 фирми, занимаващи се с туризъми търговия??? Член е на управителни съвет на сдружение "Съюз на собствениците за развитие на Златни пясъци". Кара Мерцедец ML420 (сребрист). А и знаете ли, че по време на случката (инцидента) джипът на бащата се е движел пред колата на сина? Управляван баш от таткото. И защо ли си мисля, че като е станало някакво спречкване 22-годишният, окрилен от парите на татко си, е скочил с думи от сорта на "Ти знаеш ли аз кой съм, ве?". Освен това много добре трябва да сте наясно, че БТВ, откъде е копи/пейстнат първия пост в тази тема, определено недолюбват "Атака". Освен това е срязана сама една гума, а не и четирите.
        Браво най-накрая а разберем какво е станалоАма глей само една история колко е важно по какъв начин се разказва.Тия от БТВ както я разказаха горките дядо и внученце, апък те били поредните лайна дето изкрадаха БЪЛГАРИЯ другият път да им ръгнат и по един нож в гърлото

Коментар

Paparac написа:
          Ееее, ама бива така да си пишете просто заради писането ...
          Да понапиша и аз малко. Има истина и в твоите думи, но предполагам, че цялата истина е както винаги по средата. Ако някакви мутри просто са скочили на В.С., а той е гледал невинно, едва ли щеше да си измисля тия небивалици за атентата, а по-скоро щеше да реве навсякъде, че некви хулигани не са го познали. По-скоро мисля, че взаимно са си показвали по пътя кой е по-по-най и сега си прехвърлят топката. Най-тъжното в тази история е, че ако някой обикновен човек беше замесен в такава история, щеше да си отнесе шамарите - или от недосегаемите депутати или от още по-недосегаемите мутри. Каквито са ни политиците, такива са ни и бизнесмените, такава ни е и държавата - смотана и шибана ...
          ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

Като я подхванем политиката ще се изпокараме набързо! Факт е, че Волен натиска точно там, където на голяма част от хората им се иска! Друг е въпроса дали е с правилните методи.

Коментар

Просто великите депутатчета са имали лошия късмет да натупат сина и бащата на не случаен човек. Иначе тая случка изобщо можеше и да не се разбере

Коментар

stenli написа:
                Просто великите депутатчета са имали лошия късмет да натупат сина и бащата на не случаен човек. Иначе тая случка изобщо можеше и да не се разбере
                Абсолютно! Затова ще се кефя да си получат заслуженото пишман депутатите!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Волен си е волна душица.. какво се връзвате на медиите.
                  FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Sven написа:
                    Да бе да пълни глупости! Чудат се как да набедат Волен, взимат ни за овце.
                    Някои наистина са овце... (нищо лично).Познавам Волен Сидеров още от времето, когато беше председател на Клуба за гласност и демокрация в Ямбол (в края на 89-та), а аз и други мои съученици бяхме членове. Тези клубове след няколо месеца прераснаха в СДС, но тогава "от по-горе" разбраха що за птица е Волен и го изритаха да не им мърси съюза. Човекът има маниакално желание за власт, и премина през няколко различни идеологии, докато попадна на най-популистката и я яхна, за да влезе във властта. Някой може ли да ми каже една единствена идея на Волен, която да помогне с нещо на България? Освен че почти всяко от неговите изказвания може да ни въвлече в гражданска война, от която никой няма нищо да спечели (с изключение на ограничен кръг "политици").

Коментар

колеги тия от атака са ненормални , особено чернев, аз незнам няма ли даржава или нормални хоро та ги накарат да се поогледат и да спрат с малоумщините, щото за аткива като атака само 4 ти км javascript:emoticon(’’)Shocked
                      tipo1.6 ie 89

Коментар

Не знам на това момче кой му е бащата, но ако аз имах син, и Павел Чернев и Волен са го били, щях да съм на покрив с пушка сега. Не бих го убил, обаче евнух щях да оставя поне по-голямата свиня от двамата. Те не са ли управници? Ако това беше в Германия, сега щяха да са в затвора, арестувани 1 час след обаждане от потърпевшите. Така се прави за да няма накърняване на името на държавна институция. А те - имунитет имали...
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ех тая пуста политика ??? Момчета Ботев го е казал още преди 150 години че лъжа и измама на таз пуста земя царува.Ни най малко защитавам тези от атака но и останалите смърдят та се къса. Първо питам се с какво ножче Чернев е напукал гумите .Може ли някой от вас така да извади джобно ножче и хоп да пробие тези дебели гуми на джипа ??? Той трябва да е носил тогава касапски нож. Днеска на обед дават интервю със стареца от болницата и той не си спомня да е имало такова счепкване.А че сина му и внука му са от ченгетата покрити две мнения няма. И председателя на парламента г-н Заеков веднага ги прие.Защо не прие журналиста дето му взривиха входа защо не прие родителите на двете убити момичета и защо същата тая полиция не залови техните извършители ами вдигна тупурдия за тия двамата. За мен всички до един в парламента са маскари . Ако има един свестен от тях то веднага би го напуснал.Та нека сами се сбият вътре и много ми се ще да гледам един такъв екшън в парламента :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Чисто технически погледнато, не е чак толкова трудно да се среже гума. Разбира се не откъм грайфера, а отстрани. Там кордажа е текстилен а гумата е тънка. Има разбира се и телен кордаж, но той е само по обиколката на гумата. Можете да опитате (следствен експеримент :D ) ако ви се намира някоя стара гума в мазето. Сигурен съм че дори и с тъпо джобно ножче ще стане. Интересен е въпроса и защо са спукани само 3 от четирите гуми. Аз лично предполагам, че въпросният господин, поради силно наднорменото си тегло, просто се е задъхал да тича около колата и е предпочел да се заеме със шофьора.
                            Fiat Ritmo 105TC
                            1600cc 105к.с.

Коментар

коцев написа:
                              Ех тая пуста политика ??? Момчета Ботев го е казал още преди 150 години че лъжа и измама на таз пуста земя царува.Ни най малко защитавам тези от атака но и останалите смърдят та се къса. Първо питам се с какво ножче Чернев е напукал гумите .Може ли някой от вас така да извади джобно ножче и хоп да пробие тези дебели гуми на джипа ??? Той трябва да е носил тогава касапски нож. Днеска на обед дават интервю със стареца от болницата и той не си спомня да е имало такова счепкване.А че сина му и внука му са от ченгетата покрити две мнения няма. И председателя на парламента г-н Заеков веднага ги прие.Защо не прие журналиста дето му взривиха входа защо не прие родителите на двете убити момичета и защо същата тая полиция не залови техните извършители ами вдигна тупурдия за тия двамата. За мен всички до един в парламента са маскари . Ако има един свестен от тях то веднага би го напуснал.Та нека сами се сбият вътре и много ми се ще да гледам един такъв екшън в парламента :D
                              Разбира се, че истината може да се манипулира. Определено обаче нямам съмения, че депутатите са виновни, че защо тогава ще лъжат и дават различни показания? Нещастници... Само едно знам-видя ли пуста кола на Атака, или тв. СкОт определено ще им спусна гумите- най-малкото!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                                Само едно знам-видя ли пуста кола на Атака, или тв. СкОт определено ще им спусна гумите- най-малкото!
                                Малко е! Аз отдавна си търся за подобни нещасници олеом или олеум беше - концентрирана сярна киселина. Една капка на предния капак и до няколко часа същата е "капнала" чак на земята - айде нов двигател
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X