Ееее, ама бива така да си пишете просто заради писането
Първо, в никакъв случай не защитавам Волен Сидеров, Павел Чернев или "Атака". Но има едно голямо "НО".Всеки незапознат с участниците в така разигралата се случка веднага би останал с впечатление, че Павел Чернев, който действително има мутренски вид, е пребил безпричинно 22-годишен и възрастния му дядо просто ей така. Ама чакайте малко, знаете ли таткото на въпросния 22-годишен кой е?Знаете ли, че е собственик на хотел "Холидей парк" в Златни пясъци, участва като собственик или управител в 6 фирми, занимаващи се с туризъми търговия??? Член е на управителни съвет на сдружение "Съюз на собствениците за развитие на Златни пясъци". Кара Мерцедец ML420 (сребрист). А и знаете ли, че по време на случката (инцидента) джипът на бащата се е движел пред колата на сина? Управляван баш от таткото. И защо ли си мисля, че като е станало някакво спречкване 22-годишният, окрилен от парите на татко си, е скочил с думи от сорта на "Ти знаеш ли аз кой съм, ве?". Освен това много добре трябва да сте наясно, че БТВ, откъде е копи/пейстнат първия пост в тази тема, определено недолюбват "Атака". Освен това е срязана сама една гума, а не и четирите.

Коментар