Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?!

09 Април 2006 МВР съобщи за скандално поведение на двама български политици. Волен Сидеров и Павел Чернев са нападнали възрастен мъж и неговия внук. Инцидентът станал след лека катастрофа на магистрала
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Самозабравиха се!!!Щом влязат във власта и решават че са недосегаеми и всичко им е позволено. Никакви имунитети за никoй не трябва да има.но според мен положението няма да се оправи,а ще се влошава,поне докато не се промени овчедушието на огромната част от българите.Само защитавайки твърдо интересите си и по този начин показвайки им,че не сме овце,можем да ги свалим от облаците в които витаят.

Коментар

Mitko написа:
      Това е положението. В "Атака" се натикаха всякакви мутрички търсещи спокойствието на депутатския имунитет. Хубаво е да им се покаже, че не са безнаказани.
      И как ще им покажат,че не са безнаказани,след като дори престъпници,които не са във власта и нямат имунитети,са с по десетки висящи дела и не са осъдени?

Коментар

Нека да видят избирателите им за какви говеда са гласували!!! Не, че имаше, кой знае, каква алтернатива на изборите... но все пак гласуването е отговорност!

Коментар

луди хораако искат да ги ликвидират няма да е така :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

...

Коментар

Ужас и безумие!!!За пореден път в безумната ни държава се случват небивалици и понеже едноименното предаване отдавна не е в ефир, няма кой да ги покаже.То си е пределно ясно, че Волен Сидеров и бандата около него са клинични луди, които се мотаят извън психиатриите поради други проблеми в обществото, но по-лошото е, че когато излизат с подобни изявления ("покушение срещу Сидеров"), се намират хора, които им вярват. Трябва да си безумно прост, за да повярваш, че някой ще се опита да очисти малозначителен поплювко, като му инсценира МПС, особено ако тоя някой (в случая някои) са 22 годишно момче и 76 годишен дядо, това особено на фона на 100% ефективните и професионални атентати, които се случват в страната. А то и със Сидеров стана като едно време с Бай Тошо, дето бил полунелегален, щото той се криел, ама никой не го търсел. Та така и с тоя - той се опасява от атентат, ама никой не му го планира. Абе, ужас!!!Преди десетина години в парламента са вреше Жорж Ганчев, сега Сидеров - явно клоунадата е неразделна част от политическата ни действителност, влече го народа по смешници. Жалко, но факт!!!
              Shit happens, sometimes...
              Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
              Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Sven написа:
                Да бе да пълни глупости! Чудат се как да набедат Волен, взимат ни за овце.
                Извинявай, но Волен е болен! И на мен не ми е приятно, че циганите стават повече от нас, че миришат и са мързеливи, но определено подклаждането на война не е най-доброто решение! Погледнете Албания и най-вече бивша Югославия! Нима и България трябва да я цепим на няколко части?

Коментар

ж

Абе Жорж бе колоритен но безобиден, а тоя плюнчо ако не го спрем ще направи някоя глупост,от която ще страдаме всички.
                  Punto 55 SX

Коментар

To цялата история смърди.Как така атентат било апък атака им секли пътя.Апък и къв е тоя атентат да нападна аз някой и той да излезе от колата и да ми нареже гумите.Тва 22 годишно момче само гледало ужас.Трябваше да изкара щангата и да му начупи главата на тая морна депутатска свиня.Ей в тая българия не останаха хора вече

Коментар

Браво Сидеров, браво Чернев, Браво Атака

Коментар

Това са луди хора

Това са луди хора прави сте че това трябва да се разбере от тези който са гласували за тях.Тези нямат място в парламента, ако такива са хората който ни управляват накъде сме тръгнали?
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Волен е най-голямото лайно някога виряло в политиката... незнам кой го е из***л но със сигурност му е олекнало след това А аз много често минавам покрай една от колите на АТАКА... и може да я видим тази работа със някой счупен стоп или мигач...
                          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Принципно съм твърдо зад идейте на Волен Сидеров,но тези изцепки които се нароиха около него започват да ме изнервят.Както винаги в България - Добър замисъл - Лошо изпълнение.Трябва затвор за тези.Трябва да се свали депутатския имунитет.Иначе Волен си е прав за политиката която води.Подкрепям го!

Коментар

Замислете се малко... Волен няма идея за разрешаване на нито един от проблемите за които говори!Той само констатира до болка познатите проблеми и ни нахъсва срещу циганите...Едва ли на някой му е приятно съвместното съжителство с тази малцинствена група, но не е този начина, по който да се оправят нещата... не е толкова лесно!Лошото е че заради неговата коалицийка могат да погледнат зле на нас в Европа... Дано не става така!И дано на следващите избори хората не сглупят по същаия начин!
                              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Working...
                              X