Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поръчка на части от англия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поръчка на части от англия

има ли някой, който поръчва оттук http://www.eurocarparts.com/ecp/p/Car-Parts ?мисля да си поръчам някои неща, цените са много приятни, цепим доставката. досега не съм поръчвал от този сайт. ако някой има интерес, на л.с. доставката е 22 паунда, но това предстой да се доуточни, над определна цифра е безплатна и т.н. Желаещи на л.с.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Много от консумативите могат да се купят по евтино от тук!
    F31 BMW 320d

Коментар

малко от нещата са по-евтини тук, много малко. а и моята цел определено не е да мина по-евтино, въпреки че така ще стане най-накрая, целта ми е да видя разликата в частите и да си купя нещо истинско, дали ще стане така не знам
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Абе почнаха вече и тук да продават читави части на разумни цени!Миналата седмица купувах за един стар пасат накладки за 36 лева (цена с фактура с ДДС), и бяха даже с холограмен стикер залепени! И вътре си бяха много истински! На повечето места искат 60 лв. за същите!
        F31 BMW 320d

Коментар

От този сайт май си заслужава да се взимат скъпите части: маховик (за 1.9 ЖТД май е 250 лири), турбокомпресор (около 400 лири за ТД100), дюзи и др. Консумативи и по-евтини частни незнам дали си струва, като се има предвид цената на доставката.
          Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
          Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.

Коментар

kosta84bg написа:
            От този сайт май си заслужава да се взимат скъпите части: маховик (за 1.9 ЖТД май е 250 лири), турбокомпресор (около 400 лири за ТД100), дюзи и др. Консумативи и по-евтини частни незнам дали си струва, като се има предвид цената на доставката.
            Той пакумба нали ти пише, че над определена цифра е безплатна. Затова търси мераклии :D
            N.Y. State of Mind

Коментар

Re: Поръчка на части от англия

pakumba написа:
              има ли някой, който поръчва оттук http://www.eurocarparts.com/ecp/p/Car-Parts ?мисля да си поръчам някои неща, цените са много приятни, цепим доставката. досега не съм поръчвал от този сайт. ако някой има интерес, на л.с. доставката е 22 паунда, но това предстой да се доуточни, над определна цифра е безплатна и т.н. Желаещи на л.с.
              Добре ще е да се сверят часовниците със стоките продавани тук.
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

Аз честно казано една оригинална част невижда в този сайт,продават някви си техни марки,които като цени не са лоши ама качеството какво е ...иначе си харесах няколко работи и мога да се включа в обща поръчка.Цените на маслата са доста привлекателни например както и на ламбда сондите!
                Nissan Primera 1.6 16v P11
                ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
                  Аз честно казано една оригинална част невижда в този сайт,продават някви си техни марки,които като цени не са лоши ама качеството какво е ...иначе си харесах няколко работи и мога да се включа в обща поръчка.Цените на маслата са доста привлекателни например както и на ламбда сондите!
                  Аз се загледах по спирачната система и окачването.Марките по спирачната система си ги имаме и тук.Обаче окачването не пише каква марка е,дали е оригинално?

Коментар

сад

Replay написа:
                    kantarev написа:
                    Аз се загледах по спирачната система и окачването.Марките по спирачната система си ги имаме и тук.Обаче окачването не пише каква марка е,дали е оригинално?
                    Ами гледай сега ,като съдя по мен за примерата ми дават в каталога Билщайн амортесьори ,които не са за първоначално вграждане при мен ,но са си хубави и цената им е горедолу същата като тука иколо 100 лева бройката Така като гледам е един не много евтин сайт.....има и по-евтини :D
                    Nissan Primera 1.6 16v P11
                    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

моля темата да не се обръща на кого кое му е по-евтино и по-скъпо. пуснах темата, за се съберем 2-3 човека и да си разделим доставка, въпреки че, аз както ще си поръчам съединител само, пак ми ляга същата цена като тук /ахм-ауто/ дори да платя сам доставката. за марките всеки сам си решава.
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Например Valeo Clutch Kit е 76.48 паунда. Ако се включиш в някаква голяма доставка и платиш само още 4-5, си е доста по евтино от тук.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

А някой запознат ли е дали няма да трябва да се плати Мито или някаква друга такса на границата?

Коментар

Replay написа:
                            А някой запознат ли е дали няма да трябва да се плати Мито или някаква друга такса на границата?
                            от ЕС нема митница и такси и данъци

Коментар

Понеже в една друга тема обещах да кажа резултата- поръчах си съединител и свещи за бравото 1.6. Поръчката дойде за точно 5 работни дни, както е и обявено на сайта, плаща се с кредитна карта. Доставката по принцип пристига до врата с dhl. Не се плащат никакви мита и чудесии, каквото поръчате това плащате + 21,95 паунда доставка. Моя съединител беше най-скъпия възможен избор на сайта им и понеже не беше упомената марка им писах и ми отговориха след 5 мин., че е валео, а като пристигна се оказа ЛУК, но за мен не е толкова важно конкретната марка, а просто да е от по-известните. Всичко ми излезе 275 лв с 4 свещи денсо двуелектродни. Не знам по-евтино ли е или не е, повече ме интересува съединителя да е инстинки, не видях да пише къде е произведен, но пише "Разпространява се в Германия". За мен има смисъл някои части да се пазарят оттам, дори само заради цената, ако поръчката се дели межди повечко хора си заслужава и за малки неща. Ако някои има въпроси и мога да помогна....
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X