Здравейте колеги Искам да се посъветвам с вас за една случка дали е редно да се случва в 21 век или не. Днес написах нещо като коментар на статия която ми се видя пресилена от въпросия сайт за новини в който пишеше , че е нормално да си украсяват новините с цел превличане на повече четатели . След близо 10 мин бях премахнат от сайта като регистрация и реших да попитам защо и отговора беше да чета друг сайт , щом смятам че си ги украсяват. И след това получих е-майл в който пише , че ще ме съдят за клевета :D Тааа въпроса ми е смятате ли че е нормално да се трият неудобните за въпросните медии коментари
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Право на лично мнение в електронните медии ?!
Collapse
X
-
Предполагам, че е частна медия. Никъде не пише, че са свободни.Собственика си решава какво да пише вътре, как да се пише и кой да пише.И дали да те пуска "в тях" или не.Това е демокрацията..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
staik написа:Значи аз не мога да претендирам за някакви права и лично мнение в сайта ?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: Право на лично мнение в електронните медии ?!
staik написа:Здравейте колеги Искам да се посъветвам с вас за една случка дали е редно да се случва в 21 век или не. Днес написах нещо като коментар на статия която ми се видя пресилена от въпросия сайт за новини в който пишеше , че е нормално да си украсяват новините с цел превличане на повече четатели ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В много от форумите преди да ти публикуват мнението, преминава през модератор за одобрение. Ако не им изнася - изобщо не го публикуват.Така е във форума на БСП, във pravoslavie.bg и други.По принцип форумите на медиите са обикновено толерантни към едни мнения и много строги към други. В зависимост от спонсора Например в news.bg не обичат много десни или американо-филски мнения. Трият наред понякога.Аз самия съм модератор във форума на една медия (телевизия), много актуален по време на избори - там хич не се церемоня. Те и без това повечето мнения започват или свършват с приветствия към майки, лели и т.н. женски роднини. Та там хич не се и опитвам да давам обяснения. Трия и банвам без да се притеснявам.Право на свободно мнение има всеки. Като искаш никой да не те трие - правиш си собствен сайт (най-лесно - блог) и си пускаш там собственото мнение. И триеш тези, които не ти харесват. Ето ти демокрация.А ако наистина имаш какво да кажеш - ще се намери и кой да го чете. Ако пък не можеш да докажеш това дето си написал - може и да те осъди някой засегнат за клевета. И това е демокрация.Аз например спрях изобщо да чета news.bg. На всичко отгоре и много неграмотно списвани новини.
Коментар
-
Деян е православен комунист, знаех си аз ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар