За мен въпросът приключи.Не издържах и днеска го купих.В магазина (технополис) разцъках малко из менютата и пробвах зоом-а (доста е добър). CANON SX130 IS BLACK
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
За мен въпросът приключи.Не издържах и днеска го купих.В магазина (технополис) разцъках малко из менютата и пробвах зоом-а (доста е добър). CANON SX130 IS BLACK
За съжаление доста трябва да почакаш. Чак догодина.За тази приключих И понеже си фен ето няколко снимки от последния ми излет:Всичко започна така:Малко мъгляво беше (до обяд!!!)И приключи така:7 кг.
Честит да ти е!Дано останеш доволен от апарата и марката...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Може да качиш някоя-друга снимка ,да видим как снима...ПП:Между другото е добре да си направим една тема за любителски снимки...Спомням си че имаше тема за фотографии ,но там мисля че бяха доста повече от любителски...Преди малко се пробвах с търсачката ,ама не я намирам нещо...
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Имам въпрос относно Канона, който взех. Защо като правя клипове, ту замъглява ту избистря? Как да го избегна това?Ето един пример:http://www.youtube.com/watch?v=o2Esm0ucncY
Имам въпрос относно Канона, който взех. Защо като правя клипове, ту замъглява ту избистря? Как да го избегна това?Ето един пример:http://www.youtube.com/watch?v=o2Esm0ucncY
Пробвай да го направиш на постоянен фокус...Ако има тази настройка де...Моето Фуджи правеше така клиповете ,защото беше с мултифокус ,ама аз го направих на центриран(постоянен) и се оправи...Иначе на един приятел Сонито снимаше така и си му се чуваше оптиката как се опитва да фокусира...Неприятно е ,определено...Разрови се в настройките на видеото ,може да има нещо за фокуса...
Мъчи се фотото да фокусира, защото му е слаба светлината (на закрито). Всички "сапунерки" имат трудности с фокусирането на слаба светлина. Излез да снимаш на открито и ще видиш, че ще се оправи.
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар