TIP, майка ми ползва такъв и е много доволна. Нищо не съжалявам за избора си! Засега апаратчето се представя доста добре, за моите нужди! Два дни немога да му смъкна батерията! Над 200 снимки! Като говоря за батерията, която е в комплекта и не е зареждана засега Това за мен е достатъчно! Мерси на всички за предложенията
Дойде и моя ред за смяна на домашното фото.Бюджетът е 300 лв. с ДДС макс.Мислех си на някое Сони, понеже имам 8ГБ карта за него.Очаквам препоръките на хора, които са запознати с фотоапаратите и възможностите им, като цяло.Аз като лаик си харесах този - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Очаквам Явор Митев да се включи П.С. Моля, мнения от типа на "Донади още 100 лв. и си вземи еди кой си ... " да не се пишат. Това са максималните ми финансови възможности за фотоапарат.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Ако не държиш на нов апарат,а на по-добър за по-малко пари и с остатъчна гаранция има добри предложения.Показах ги на колегата в наскоро пусната тема за избор на апарат.Каква ти е картата с памет?Само със Сони ли е съвместима?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=949871#949871Апаратите са от сайт.Не ги продавам аз,а са само като предложения.
Ех, това последното черно СОНИ веднага ме грабна :D Винаги съм си мечтал да правя подводни снимки на улова :D :D :D
:D Напипах ти слабото място.Тия 19 лв все ще ги прежалиш някак си.Тя не,че и картата подарък не струва толкова.ПП.И е със 10пъти оптичен зум.Тоя дето ти го пусна е със 5 оптичен и 10 цифров.Сам знаеш че оптичният е по добър.
Здравейте и от мен...За Сонито мога да споделя няколко впечатления...Досега съм имал досег до 3 апарата с марка Сони ,на различна възраст...Значи ,на всичките ми направи впечатление ,че автоматичния режим омазва снимките...Ако не разбираш от настройките на апарата това е лошо ,а в предвид ценовия диапазон ,възможността за настройки едва ли е голяма...Аз имам два апарата - Canon PowerShot A450 нисък клас и на годинки вече ,но с много добър автоматичен режим ,подбира добри настройки и го няма онзи ефект ,всичко да излиза оранжево ,като снимаш със светкавица...С малък зуум и дисплей ,но още се държи мъжки и го ползва майка ми...Другият ми апарат е Fujifilm S3300 ,който е от по-висок клас...Има доста голяма възможност за ръчни настройки ,разполага с 26х оптичен зуум ,снима HD видео и т.н. ... С 8ГБ карта ,чанта и 8 зареждащи се батерии излиза към 500-520 лева...За съжаление нямам наблюдения към апаратите от нисък клас на тази марка...Но един приятел има и не се оплаква ,с вградена батерия е и държи доста време...А имам един приятел ,който брои към 400 лева за едно Сони и сега много съжалява ,защото апаратът снима добре само в режим подводна снимка...Всички други снимки излизат с нереални цветове...Пък и няма много възможности за настройки...Но моят съвет е следния:Отиваш в някой магазин и го молиш да направиш няколко снимки с различни апарати и взимаш този който ти харесва най-много...Но бих заложил на Канон или Панасоник(защото съм чувал само добри думи за тях ,но нямам преки наблюдения)...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
След прочетената тема в хардуеърбг се колебая дали да не взема някой КАНОН. Имам още време, ще почета и събера инфо.Приемам още мнения и съвети.http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Симеоне - благодаря за линка Значи разбирателите в хардуеърбг съветват следното: "С две думи: Вземи си А2200 ако имаш до 379 лева или иксус 115 ако имаш над 379 лева."А2200 е в момента на цена : 289 лв. ( http://www.technopolis.bg/b2c/detail...OWERSHOT-A2200 ) като подарък дават някакъв фото принтер. Но него какво ще го правя?? Имам мулти вкъщи...А2200 е с 4х оптичен зуум, докато SX 130 IS на цена 299 лв. е с 12х оптичен....Ха, сега де?
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Канон А2200 е точно 199 лв. в Технополис, не се занимавай с евтиния "фотопринтер" подарък. 15 стотинки струва да си извадиш снимка 10х15 например тук. Препоръчвам или А2200, или А3200 (249 лв.) заради стабилизацията.
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Няма да сбъркаш с марката! Вземи този с повече оптичен зуум...Аз така бих направил...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар