...За мен най-добрите апарати в нисък клас са Canon...
За мен пък ниският им клас не е особено добър избор. Не ми се влиза в излишни конкретики, просто изразявам впечатление. А що се отнася до въпроса на колегата... Самсунг трябва да е една от последните марки, които си представяш споменавайки фото и видео камери!
...За мен най-добрите апарати в нисък клас са Canon...
За мен пък ниският им клас не е особено добър избор. Не ми се влиза в излишни конкретики, просто изразявам впечатление. А що се отнася до въпроса на колегата... Самсунг трябва да е една от последните марки, които си представяш споменавайки фото и видео камери!
Добре де ,една от най-добрите...Nikon(имам впечатления от фотоапарат също нисък клас) и Panasonic(от тази марка имам впечатление от видео камера ,също така и плеъра в колата ми е Panasonic) също ми харесват... За Samsung...не знам ,но имам впечатление само от телефоните им и то тези от по-ниския клас(доста здрави ,но с не добра функционалност)...ПП:В прочем сега се сещам ,че един приятел имаше фотоапарат Samsung и като се сетя колко падания изяждаше и още снимаше...Май от Samsung наблягат на това да носят на бой ,отколкото на това да са функционални продуктите им...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Ползвал съм 3 Nikon-a от най евтините модели. Снимал съм и с доста други сапунерки. Аз лично от евтините канони съм много разочарован дори като пълен аматьор в снимането, на автоматичен режим правят много по блудкави снимки от моето апаратче. чета, че колегата незнае какво е макро.... предполагам, че ще снима основно на Auto режим. Определено бих препоръчал някое евтино никонче. Снима много прилично без да пипаш каквито и да е настройки, а то и почти няма такива
TIP, майка ми ползва такъв и е много доволна. Нищо не съжалявам за избора си! Засега апаратчето се представя доста добре, за моите нужди! Два дни немога да му смъкна батерията! Над 200 снимки! Като говоря за батерията, която е в комплекта и не е зареждана засега Това за мен е достатъчно! Мерси на всички за предложенията
Честито! И аз ги харесвам сонитата, обаче със специалните им карти, които пък са и по-скъпи... Мой приятел има малко по-стар модел и го прибира на всякакви места. Аз имам точно Канон А590 и си е доста по-дебеличък.Абе важното е да те радва, да си го ползваш с кеф!
Коментар