Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на дигитален фотоапарат?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ThE_PuNiSHeR написа:
    Забравих да кажа, че ценовия диапазон е 250лв. Става въпрос за любителски апарат със сравнително добри функции. Сапунерка не знам какво означава. Задължително да има собствена батерия и поне 3х или 4х зуум. Не съм фен на самсунг. Макро режим не зная какво е, ако може някой да разясни.
    Сапунерка се вика на тези малки фотоапарати.Дигитален фотоапарат=сапунерка.Горе-долу така може да се каже,щото има и изключения.До 250 лв,може да си намериш приличен модел на канон.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

vesko написа:
      Това пък защо? За да изгориш като ти падне някъде батерията, вместо да си купиш 2 батерии за 2 лв и да продължиш да снимаш?
      Напълно съгласен, тези дето са със собствена батерия са доста глупаво измислени според мен, a от моделите, с които съм имал допир ми се струва, че са и доста по-тежки.Иначе за марка определено Канон, определено "5та серия"

Коментар

И в крайна сметка това е то:http://reviews.cnet.com/digital-came...48037.htmlДа ми е честит!

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
          И в крайна сметка това е то:http://reviews.cnet.com/digital-came...48037.htmlДа ми е честит!
          Добър избор си направил.Да ти е честит !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

В цялата работа има един много важен момент - да те кефи. Ако е така -- честито и със здраве да си го ползваш.
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Гледам колегата се е сдобил с апаратче вече, така че ще си позволя да оспамя темата му Можете ли да дадете информация за Sony-тата в същия диапазон - около 250 лева ? Бях останал доста доволен от камерата на стария ми телефон(SonyEricsson), и предположих че и фотоапаратите им са същите.
              Fiat Bravo 1.8 16V
              Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                Гледам колегата се е сдобил с апаратче вече, така че ще си позволя да оспамя темата му Можете ли да дадете информация за Sony-тата в същия диапазон - около 250 лева ? Бях останал доста доволен от камерата на стария ми телефон(SonyEricsson), и предположих че и фотоапаратите им са същите.
                Дати кажа и аз съм с телефон Сони Ериксон и прави перфекни снимки.Та за фото апарат за 250лв има много добри модели, обаче за качвствена снимка гледа да е колкото се може повече Оптичен зуум и размер на матрицата (за да влиза повече светлина в обектива).Мисля че за теб Sony w210 или w310 ще са перфекни.А колкото до снимането че ще остенеш доволен,но въпреки това какъвто и модел да си вземеш трябва да го пробваш в магазина.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Късно виждам темата, иначе щях да ти предложа нещо на Fuji с по-голяма матрица. Това е от значение при един апарат, особено при сапунер.Не си направил лош избор, но лекинко си се минал, защото за 100 лв. по-малко щеше да получиш апарат, който снима идентично с твоя. Става дума за този:http://pazaruvai.net/canon-powershot...Горното е в сила за всички бюджетни модели на Canon до към 300-350 лв., поради простата причина, че ползват една и съща 1/2,3" CCD матрица.

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                    Само преди 10 дни избирахме апаратче за жена ми, което да замени вярно служещия вече 4 години, но поочукан и бавен вече Canon A 530. Проучвах доста и в крайна сметка взехме точно Sony DSC-W210, в много приятен розов дамски цвят. До този ценови лимит това е прекрасен апарат. Така че, за Sony съм, но да не е от серията "S". А колкото до това, дали другият колега се е минал, купувайки Canon a3000 is - аз лично не смятам точно така и бих направил също неговия избор. Все пак Canon a480 е с година по-стар модел, вече не се произвежда и отстъпва в някои от параметрите: оптичен зум, липса на стабилизатор на изображението, по-малък и с двойно по-ниска резолюция дисплей, по-лош видеоклип...
                    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Аз също съм на етап проучване за фотоапарат,за момента съм се спял на ето това http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...33%29/.do?rf=y Някой да има поглед върху него?
                      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

http://www.cameras.co.uk/html/sample-images-1.cfmВ момента нямам много време да пиша. Разгледай линка и направи сравнение между моделите, за които се колебаеш. @stivst На същия линк цъкни на A480 и A3100. Не ми се коментират нещата, които си изброил.

Коментар

Напоследък е модерно да пазаруваме от чужди сайтове.Някой дали е попадал на подобни с Фотоапарати и поръчка от чужбина?Просто на места цените са чувствително по-ниски.Апарат които тук струва 400+,мой познат си беше взел от Щатите почти на половин цена.
                          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                          I am in love with my cars

Коментар

Мерси за съветите, значи другия месец ще се сдобия със Sony DSC-W210
                            Fiat Bravo 1.8 16V
                            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

А някои може ли да даде мнение за samsung pl 100 ! Сега е на 280лв. в Техномаркет. Заслужава ли си парите?
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97
                              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Абе да ви кажа...Ползвам Canon от около 3-4 години...Преди няколко месеца един добър приятел си взе Sony...не знам какъв модел ,но ако щете вярвайте моя Canon прави много по-добри снимки от неговото Sony...Неговият снима що годе добре само на режим за подводни снимки...Да не говорим ,че липсват всякакъв вид ръчни настройки ,освен ISO...За мен най-добрите апарати в нисък клас са Canon...Но акo трябва да си взимам полупрофесионален или професионален фотоапарат ,пак бих избрал Canon...ПП:А и каква е тази "мода" да се изравят теми на няколко месеца...Понякога и на години...
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X