Здравейте колеги,Има едно Браво, със син салон, което не е мърдало от близо година до моя блок.Тъй като полицията намира в моя район около 5-6 зарязани коли за изминалите 2 години реших да споделя с Вас.Започва да ме съмнява вече дали не е откраднато или просто е зарязано тук.Никога не съм виждал някого покрай него, и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съмнително Браво SX-Въпрос
Collapse
X
-
Re: Съмнително Браво SX-Въпрос
piftho написа:Здравейте колеги,Има едно Браво, със син салон, което не е мърдало от близо година до моя блок.Тъй като полицията намира в моя район около 5-6 зарязани коли за изминалите 2 години реших да споделя с Вас.Започва да ме съмнява вече дали не е откраднато или просто е зарязано тук.Никога не съм виждал някого покрай него, и т.н.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Re: Съмнително Браво SX-Въпрос
popara801 написа:piftho написа:Здравейте колеги,Има едно Браво, със син салон, което не е мърдало от близо година до моя блок.Тъй като полицията намира в моя район около 5-6 зарязани коли за изминалите 2 години реших да споделя с Вас.Започва да ме съмнява вече дали не е откраднато или просто е зарязано тук.Никога не съм виждал някого покрай него, и т.н.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз ако почна да го разкоствам няма да съм по-лош от апаш. Въпроса беше в това да питам.Иначе е доста запазено. Вътре няма скъсано, тапицерията на седалките е сменена ама.....Колега нали се сещаш, че вече няма анонимно Ще го чакам още малко и директно ще им звъня да проверяват!Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Как сте я подхванали след два дни няма да остане нищо от тая кола. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
O това нищо не е. Чичо ми беше спрял на една спокойна уличка и беше в чужбина за 2седмици. Дойдоха полицаи на края на втората седмица да ме разпитват, тъй като чичо ми се води на нашия адрес. Казах им каква е ситуацията и всичко беше ок. Казаха, че са се обадили живущи на улицата. Не се пишат никакви обяснения. Най-много да намериш на някой откраднатата кола. Разбира се има варианта за починал собсвеник или пък е в чужбина, или пък няма пари да я кара, или пък има някакъв сериозен проблем. Но определено няма да се "вкараш в някой филм" с обяснения и кофи мастило. Най-много да помогнеш на някой да си намери колата
Коментар
-
Съгласен съм с теб колега, ако не ми се занимаваше въобще с глупости нямаше да пише въобще. Но като се има предвид, че може да е фен на марката, защо да не помогнем. Пък и на колежка съпруга и е КАТ-аджия съвсем няма да се занимавам с бумажтина, а ще му намекнаSkoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
-
Спомням си че имаше преди време тема за открадната шкода, за която май искали откуп. След плащането му, казали на собственика че шкодата е паркирана пред някакъв блок в Зона Б-5 в София, а той като отишъл - местни хора му казали че тая кола си стояла така от 1-2 седмици там, без да е помръдвана, и никой не бил подал сигнал, а самата шкода дори била запушила друга кола, или гараж... Нещо подобно беше. Та най-много наистина да намериш откраднатото Браво на някого.По подобен начин на улица Гео Милев в София стоеше близо половин година Ланчия Капа, цвят бежав такъв един, специфичен. Колата изглеждаше видимо в нормално състояние. Беше с добричка региастрация, и минавах от там почти вс. сутрин. Колата все повече се покриваше от прах, гумите и спадаха, но така и не я разместиха сума ти време. Аз пък така и не се обадих...
Коментар
-
И на тази и е такъв случая да ти кажа. Гумите лека полека спадат, и тъпото е че не е мръднала дори сантиметър. Зимата никой не я чистеше от смяг. Като я видях сутринта имаше паяжини отвътре, както и натрупала се мизерия около гумата така, че да ти стане ясно че не е помръдвала дори сантиметър, камо ли пък някой да е влизал вътре. Утре ще кажа на полицаяSkoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
-
iuly_vn написа:Абе на мен много чиста ми се вижда тая кола. И прозорците също. Ако е стояла толкова време, нямаше да изглежда чак така. Или снимката лъже?!Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар