Esper написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация за безжична мишка - БТ или 2.4 ГХц?
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Esper написа:Виж сега - я да се разбререм какво значи лаг....Не зная другите мишки на син зъб така ли се държат но ако на горните неща викате "lag" - съгласен съм, че моята лагваI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
jenshen73 написа:Esper написа:Виж сега - я да се разбререм какво значи лаг....Не зная другите мишки на син зъб така ли се държат но ако на горните неща викате "lag" - съгласен съм, че моята лагваA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
От няколко години, да речем три, ползвам само безжични мишки.Конкретно моята е bluetooth. Другите са на 2.4.Купувам си само Microsoft. Защото са скъпи.Имам и една "жълта", купих си я ей така, заради любопитството да видя какво ще получа за 15 лева от далечния изток.Работи си, макар че от време на време почва сама да си обикаля работния плот.Та, безжичните, лагват. Имам предвид моите.Рядко, но се случва, макар че това не ме дразни особено.А и във всички случаи, проблема е в лаптопа, не в мишката.Въпреки това, жична мишка едва ли ще си купя повече. Може би, ако имам машина без bluetooth.За мен bluetooth е мишката. Никога не я изключвам, дори и в чантата на лаптопа си стои включена, батериите карат по два месеца.Ако я изключвам, сигурно ще карат шест.Не искам да си заемам USB портовете с разни "хуйни", с лампички, без лампички и т. н. На bluetooth си ми е добре..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Проблема с Bluetooth мишките е решен.Както в повечето случаи, най-простото решение е правилното.Имам няколко устройства, телефони, които съм добавил към компютъра си. Имам предвид, че са в Bluetooth Devices на лаптопа.Това, за да се свързват автоматично, без да ме питат.Явно като са повече и портовете се объркват, софтуера.Като ги махнах не се забелязва никакъв лаг, абсолютно никакъв.Това, от датата на предния ми пост, тогава ги махнах.Така че ... bluetooth е мишката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Проблема с Bluetooth мишките е решен.Както в повечето случаи, най-простото решение е правилното.Имам няколко устройства, телефони, които съм добавил към компютъра си. Имам предвид, че са в Bluetooth Devices на лаптопа.Това, за да се свързват автоматично, без да ме питат.Явно като са повече и портовете се объркват, софтуера.Като ги махнах не се забелязва никакъв лаг, абсолютно никакъв.Това, от датата на предния ми пост, тогава ги махнах.Така че ... bluetooth е мишката.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Malone написа:Проблема с Bluetooth мишките е решен.Както в повечето случаи, най-простото решение е правилното.Имам няколко устройства, телефони, които съм добавил към компютъра си. Имам предвид, че са в Bluetooth Devices на лаптопа.Това, за да се свързват автоматично, без да ме питат.Явно като са повече и портовете се объркват, софтуера.Като ги махнах не се забелязва никакъв лаг, абсолютно никакъв.Това, от датата на предния ми пост, тогава ги махнах.Така че ... bluetooth е мишката.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:jenshen73 написа:Malone написа:Проблема с Bluetooth мишките е решен.Както в повечето случаи, най-простото решение е правилното.Имам няколко устройства, телефони, които съм добавил към компютъра си. Имам предвид, че са в Bluetooth Devices на лаптопа.Това, за да се свързват автоматично, без да ме питат.Явно като са повече и портовете се объркват, софтуера.Като ги махнах не се забелязва никакъв лаг, абсолютно никакъв.Това, от датата на предния ми пост, тогава ги махнах.Така че ... bluetooth е мишката.
Коментар
-
Orcinus
jenshen73 написа:Пичове, дори и на BO Razer-а ми е известен... Баси ако през мен не са минали всички мишки за последните 14 години - то за какво съм в компютърния бранш?И въпреки космическата цена на Рейзъра - пак си има нейните негативи - лично аз не желая да споря повече - явно "местата" ви са WiFi friendly дето се вика. Аз в офиса съм с една безжична безбатерийна мишка и не смятам да я сменям докато работи. Но тя си работи върху антената на приемника и ... въпреки това, като ми звънне GSM-а спира. Както и да е..., явно пак аз съм човека дето не е "виждал" истинска мишка..., плъх - да...
Коментар
-
Orcinus написа:И малко в твой стил, "баси, ама ти защо се изживяваш като последна инстанция по IT въпроси"?Да кажем, че през мен минават в пъти повече IT продукти на ден, отколкото през теб на седмица или месец?Steliyan's Life!
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Също така може и да не зацепва ако решиш да ровиш в БИОСА (личен опит) или нещо друго преди да е заредило операционната система
Коментар
-
dikanio написа:ivan_cirkov90 написа:Също така може и да не зацепва ако решиш да ровиш в БИОСА (личен опит) или нещо друго преди да е заредило операционната системаSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар