Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Устройство за спиране на електромерите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

geo_g написа:
    Аз съм научен, че кражбата не е форма на протест и си има само едно име: кражба! Щом така се възприема тежко ни още много години, Андрешковска държава сме си и май такива си оставаме!!!!!Но иначе всички де радваме на показните полицейски акции.
    А това не ти ли звучи като кражба. ДКЕВР е разрешила на ЕРП тата ако открият, че собствения им електромера не отчита вярно без значение по каква причина имат право да ти начислят за 6 месеца назад коригираща сметка която я изчисляват по простикч методика 1/3 от това което може максимално да консумираш от мрежата им според типа на електромера по 10 часа на денонощие по 180 дни като ти приспаднат каквото си платил през тези месеци. Мен ме зарадваха с 8500 лв. сметка по този довод. Утре ще ви кача и снимки на какво прилича таблото и новия електромер месец след като е подменен и 2 дена след като са минали техни хора да го отчетат. Пълно безхаберие. А и с такава клауза в общите условия за какво и да се притесняват -всяка година като ти коригират сметката са на пълна далавера. Кой ли е крадеца в случая??? По подразбиране за ЕРП тата си крадец винаги и по задължение и си виновен преди да бъде доказано.

Коментар

gelew написа:
      когато държавата направи нещо за нас тогава и хората ще са честни,но където се обърнеш всичко е провал или корупция защо зареди тъпата ни държава да си троша колата по дупките и да давам луди пари за да я оправя не счупеното по моя вина,а по вина на управниците ни,както държавата и всички цакат хората така и хората трябва да я цакат докато всичко не рухне и батака в който живеем да стане тиня от която няма да излезем скоро ....
      От друга страна, има много българи, да не кажа по-голямата част, която каквото и да направи държавата за тях, те пак ще я "цакат".Затова сме на тоя хал ние българите. Мислим първо на нас някой да "даде", пък ние после, евентуално.Разбирай, да минем "метър", ако има възможност.Хубави хора, от хубав край.Ако има как и кофата с боклука да си изхвърляме през балкона, фасовете и всичко друго през прозореца на колата, то това нас не ни касае, държавата трябва да чисти.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        Ако има как и кофата с боклука да си изхвърляме през балкона, фасовете и всичко друго през прозореца на колата, то това нас не ни касае, държавата трябва да чисти.
        А не си ли плащаме за това ?
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          Malone написа:
          Ако има как и кофата с боклука да си изхвърляме през балкона, фасовете и всичко друго през прозореца на колата, то това нас не ни касае, държавата трябва да чисти.
          Плащаме си да ни изхвърлят кофите за боклук, а не да ходи някой след нас и да ни събира фасовете.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ichkin написа:
            Malone написа:
            Определено не си плащаш за това! Плащаш си някои да изхвърли кофите с боклук, но не и за да си хвърляш боклука където си поискаш.

Коментар

Плащаме си да метат улиците ... Аз не мога да твърдя, че България е мръсна страна ... не съм ходил на много места ... 5-6 други държави да са, но това, което говорят не е така ... И освен в Германия, не знам на другите места дали не си изхвърлят фасовете ... Това с боклука през балконите вече е фрапантно де, ама ... Едно е да метнеш един фас разбира се, друго е да си изхвърлиш целият пепелник на улицата ...
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ама я извъртяхте темата.Молете се да не ви идва до главата това, че на мен вече ми е за втори път. Пък тогава приказвайте как държавата и монополисите се грижат за вас. Тогава няма да търсите устройства за манипулация на електромерите а тежка артилерия.

Коментар

Някой от Вас случайно да знае за съществуването на ето това?http://www.eon-bulgaria.com/_Materia...09.pdfСамо да Ви кажа, че е в сила без значение дали сте го подписали или не. Наскоро научих за съществуването му, след разговор "на високо равнище" с представители на E.ON.
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Петко го познавам лично,готин човек е,макар и малко странен Вечна контра на всичко и всички От години се "хапе" с енергото ,но досега освен да вдига пушилка по медиите друго не е направил...Даваха го къде ли не,писаха за него къде ли не,но мислите ли,че някой от енергото го взима насериозно? Говорил съм с него,той не казва какво точно прави устройството,защото според него,каже ли ми как фунционира,аз сам ще мога да си го направя Тоест устройството е просто,но доколко е ефективно,аз го подлагам на съмнение Все си мисля,че ако е толкова революционно,щеше да намери начин да прави пари от него,а той не го прави,казва,че не го прави заради парите,но все пак всичко у нас се върти около пари
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

T_SHOW написа:
                      Някой от Вас случайно да знае за съществуването на ето това?http://www.eon-bulgaria.com/_Materia...09.pdfСамо да Ви кажа, че е в сила без значение дали сте го подписали или не. Наскоро научих за съществуването му, след разговор "на високо равнище" с представители на E.ON.
                      Това е абсурда в нашата държава - одобрява неща който са против Конституцията. Алтернативите са две или се съгласяваш с общите условия на монополиста или се връщаш в средновековието. За съжаление заканите на ББ май са поредния кьорфишек и всичко ще си е пак по старому. Е не съвсем - комисионните ще потекат в други джобове.

Коментар

gelew написа:
                        когато държавата направи нещо за нас тогава и хората ще са честни,но където се обърнеш всичко е провал или корупция защо зареди тъпата ни държава да си троша колата по дупките и да давам луди пари за да я оправя не счупеното по моя вина,а по вина на управниците ни,както държавата и всички цакат хората така и хората трябва да я цакат докато всичко не рухне и батака в който живеем да стане тиня от която няма да излезем скоро ....
                        Всъщност какво да направи държавата за частните ЕРП-та? Да им "зададе" максимална цена на тока? Това го прави ДКЕВР от край време.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Малко да възродя една стара тема...пиша колкото по темата,толкова и извън нея,но все пак няма къде другаде да го направя Сега,няколко месеца по-късно,познавам Петко далеч по-добре отпреди и мога да ви призная,че е уникален човек! Кой друг ще предложи помощ(каквато и да е) безвъзмездно на човек когото едва познава? Е този пич го прави постоянно!!! А може да помогне много,особено със съвети. Знае много,ужасно много за всичко в живота,а конкретно в електротехниката за него няма тайни. Вече вярвам в уредите,които измисля...а на въпроса защо не прави пари от това сам си отговорих,като го опознах по-добре. Едно,че самите уреди са строго индивидуални за всеки електромер,за всяка инсталация,за всеки ел. кръг е една жилищна сграда и затова за всеки трябва да се подхожда индивидуално и макар материалите да не са скъпи,самата иддея и реализирането и,както и привеждането на уред до "търговски вид" ще го оскъпи дотолкова,че никой няма да си го купи. Второ,че той не го прави за пари...същински Дон Кихот! Изобщо странна птица,но е много точен приятел. А който му се довери ,като енергетик няма да сбърка А към хората,които мислят,че мами...той умее не само това. Може да направи и устройства,които просто намаляват консумираната енергия,без да манипулират електромерите. Не знам как го прави,ако знаех нямаше и да кажа ,но успява да подобри ефикасността и на всичките уреди,да намали загубите на енергия и така да намали сметката ,без да прави измами. А защо не е успял в това...защото живеем в България и никой не вижда по-далеч от носа си. Ние не вярваме на самите себе си, камо ли на някой друг.
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз тая тема някак съм я пропуснал преди.Зачетох се, и само ще ви кажа, че EVN е толкова на EVN, колкото и ЛукОйл е на ЛукОйл, колкото бТВ е на Мърдок Научих доста неща за т.нар. монополни дружества, че приветствам и поощрявам всякаква КРАЖБА от тях.

Коментар

Да, ам тия от ЕОН се изхитриха. Започнаха подмяна на старите ел. табла, с нови и без визуална връзка с уредите вътре. Отчитането на енергия става, като самия електромер изпраща данните директно до централата в енергото и то по стандартната ел. мрежа. Мисля си, че това са интернет базирани апарати, със собсрвено IP в мрежа. Така хем няма достъп до уреда, хем се избягва посещението им от инкасатор.
                              Fiat Marea TD100

Коментар

А-а-а Иммортал Ви го каза! Само не каза кои са истинските собственици и 4е крайбата от крадец не е грqх.
                                LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                                ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Working...
                                X