http://www.blitz.bg/news/article/76341 Браво на тоз човек. Вместо ракиен патриотизъм, рипане пред парламента и философстване из нета, е измислил нещо интересно като форма на протест.p.s. Разбрах, че са го давали и по телевизията, но аз днес прочетох за това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Устройство за спиране на електромерите
Collapse
X
-
Ето го видеото:Цифровите електромери също имат недостатъциhttp://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/903406526-Tsifrovite_elektromeri_sashto_imat_nedostatatsi.ht ml"Уредите, които те монтират не само тук, не само в България, а говорим в Европа, просто не стават", коментира Петко Ганчев. За да докаже твърдението си, той демонстрира как с уред, сглобен от електрочасти за 120 лева, всеки грамотен в материята, може да спре електромера си, без да отваря таблото."Ето, мога да ви го покажа. Може отвътре, примерно, да оставя кабелчето и да го щракам, да го пускам и да си го спирам, както си искам. Това може да стане и без да се вкарва по този кабел сигнал. Излъчвателят може да се сложи тук, може да се сложи и тук, може да се лепне и тук на стъклото", обяснява Ганев.
Коментар
-
когато държавата направи нещо за нас тогава и хората ще са честни,но където се обърнеш всичко е провал или корупция защо зареди тъпата ни държава да си троша колата по дупките и да давам луди пари за да я оправя не счупеното по моя вина,а по вина на управниците ни,както държавата и всички цакат хората така и хората трябва да я цакат докато всичко не рухне и батака в който живеем да стане тиня от която няма да излезем скоро ....Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
EasternAlien написа:Има нещо вярно.Става едно надлъгване и в крайна сметка всички са губещи, а светлината в тунела е черна.Всъщност да показваш морал в тази държава и в тези трудни времена, понякога те правят реално - губещ.Изобще не ме учудва, че това устройство е измислено от БългаринEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Интересно ми стана, как успяхте да намесите държавата в цялата работа, при положение че ТЯ "горката" притежава ЕДВА 33%, а останалите 67% са на съответното електроразпределително дружество. Когато започне гласуване (решенията се вземат с 2/3 мнозинство), сещате ли се за какво става въпрос.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
geo_g написа:Аз съм научен, че кражбата не е форма на протест и си има само едно име: кражба! Щом така се възприема тежко ни още много години, Андрешковска държава сме си и май такива си оставаме!!!!!Но иначе всички де радваме на показните полицейски акции.Fiat Tipo Fire 1.1 карборатор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар