Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

22 Април - Ден на земята

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ай ся, оправдания! Идете утре, вдругиден...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Аз и без да е ден на Земята се грижа за природата. Пътувам с гр. транспрорт, колкото е да е неприятно.Семейно участваме в акции по залесяване и почистване.И велосипеди карахме, но моят някой си го хареса и си го взе :D Събираме отпадъците резделно.Избирам хранителните продукти според опаковката им - напр. мляко в картонена кутия, яйца в картонени опаковки.Батериите в специалните кошове за тях, старите ел. уреди - фирмата която ги събира по домовете и т.н.

Коментар

Браво, колега! Ти си нашата гордост! :D
        Ванга

Коментар

Дам 2 сме - аз и съпругът ми.

Коментар

Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
            Jim Morrison

Коментар

ravi написа:
              Аааа, колежка! Значи 2 пъти браво!
              Ванга

Коментар

Ама какво ти браво, то с нищо не ме затрудняват тези неща.Забравих да спомена ,че ми става мания да ползвам хартия втора употреба в офиса, за не важни неща.

Коментар

За "браво" си е, защото малко хора го правят!
                  Ванга

Коментар

Приканвам всички да правят като нас , не отнема много време и усилие.В сайта на горичка преди време имаше калкулатор колко дръвчета трябва да посади човек според начина му на живот / разход горива за кола, летене със самолет, сметки за ток и парно и т.н. / , който иска да хвърли 1 око и да види колко дръвчета засадени от него на година биха неутрализирали вредните газове, образували се от неговият начин на живот.

Коментар

batabit написа:
                      Емзо И аз щях да отида пеша ако знаех по- рано че днес е 22 април
                      Ами знаел си - няма как да не си знаел... щом преди 22 дни е бил 1-ви април - значи днес е 22-ри Иди пеша утре, и вдругиден, и по-вдругиден... не заради датата.Ако толкова те е грижа за Земята - ходи пеш всеки ден - не чакай някой да ти каже - днес идете пеш на работа, или днес 2 часа не палете осветлението в къщи.И като почнат всички да ходят пеша, Земята ще цъфне и върже, ще фалират гадните нефтопроизводители, гадните производители на автомобили...че даже и тоз форум ще се затрие - или ще станем ФИАТ Форум България - форум на истинските любители на велосипедите ФИАТ

Коментар

Immortal написа:
                        ФИАТ Форум България - форум на истинските любители на велосипедите ФИАТ
                        Правя го всеки път когато имам възможност А твва за велосипедите фиат ми хареса днес видях че е 22 като дойдох в офиса и отворих днес.бг
                        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                        Jim Morrison

Коментар

Humppa написа:
                          Е, а зходя пеша всеки ден, но не виждам кой тъп американец ще слезе от луксозният си джип с 5,0 или 7,2 литров двигател и автоматични скорости, за да спести малко ЦО2 на планетата. За това - да си гледат работата тези измислени организации и псевдо-природозащитници!
                          И щото могат да си позволят да карат 5 литрови джипове американците са тъпи, така ли? Гроздето е кисело, а? Мразя го този израз, но е много точен в случая. Ех и аз да бях толкова тъп...
                          Allergic To The Counterfeit

Коментар

Irka_fihi написа:
                            ravi написа:
                            Аааа, колежка! Значи 2 пъти браво!
                            Или 2-ма колеги в едно ложе,което е още по-интересно А Аз се чудя защо слънцето пече толкова силно сътрин та ще ми избоде очите,а то били заради колегата-ите които ядат яйца от щастливи кокошки.Нали се сещате,че всичко това е фалш?
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Сега чак отварям темата, да видя аджеба за какво иде реч. В интерес на истината тръгвайки днес за работа ме лъхна дъх на море и водорасли и ми се прииска да походя малко пеш.

Коментар

popara801 написа:
                                ....Нали се сещате,че всичко това е фалш?
                                Фалш викаш. А това че сме превърнали всичко около нас на сметище и че хората се държим като вируси спрямо мястото ни на живот, и това ли е фалш? Нали знаеш какво става там където има вирус!

Коментар

Working...
                                X