Ай ся, оправдания! Идете утре, вдругиден...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
22 Април - Ден на земята
Collapse
X
-
Аз и без да е ден на Земята се грижа за природата. Пътувам с гр. транспрорт, колкото е да е неприятно.Семейно участваме в акции по залесяване и почистване.И велосипеди карахме, но моят някой си го хареса и си го взе :D Събираме отпадъците резделно.Избирам хранителните продукти според опаковката им - напр. мляко в картонена кутия, яйца в картонени опаковки.Батериите в специалните кошове за тях, старите ел. уреди - фирмата която ги събира по домовете и т.н.
Коментар
-
Приканвам всички да правят като нас , не отнема много време и усилие.В сайта на горичка преди време имаше калкулатор колко дръвчета трябва да посади човек според начина му на живот / разход горива за кола, летене със самолет, сметки за ток и парно и т.н. / , който иска да хвърли 1 око и да види колко дръвчета засадени от него на година биха неутрализирали вредните газове, образували се от неговият начин на живот.
Коментар
-
batabit написа:Емзо И аз щях да отида пеша ако знаех по- рано че днес е 22 април
Коментар
-
Immortal написа:ФИАТ Форум България - форум на истинските любители на велосипедите ФИАТПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Humppa написа:Е, а зходя пеша всеки ден, но не виждам кой тъп американец ще слезе от луксозният си джип с 5,0 или 7,2 литров двигател и автоматични скорости, за да спести малко ЦО2 на планетата. За това - да си гледат работата тези измислени организации и псевдо-природозащитници!Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Irka_fihi написа:ravi написа:Дам 2 сме - аз и съпругът ми.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар