Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя за вас е най-безличната кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Коя за вас е най-безличната кола?

fiat_fan написа:
    ...Сега всеки, който е виждал да речем тaкъв SL да каже честно дали не се е обърнал след него.
    Ми не се обръщам вече, щото във България са повече от произведените от Мерцедес... едва ли не. Впечатляваше ме къде повече един Ягуар, но не кабрио Не харесвам малки спортни коли. Обръщам се след HUMMER 2/3 - чудейки се как се паркира това чудо в 23ч. пред панелка... (имаме си и такива).
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

fiat_fan написа:
      Това е така, въпроса е, че някои колеги едва ли не твърдят, че БМВ и Мерцедес са ебати смотаните и грозни коли. А това не е така. Няма как да кажем на черното бяло. Е, някои го правят, но тези две марки са престижни в цял свят. Скоро Мерцедес спечелиха поредна награда за най-престижен автомобил.
      Темата е "Коя е най-безличната за ВАС кола", а не коя е най-престижната по награди. За мен всички повтарящи се в ежедневието ми доведени до състояние "каруца" автомобили са безлични. Не ме впечатляват BMW и Mercedes по ред причини и най-вече защото много малко от каращите ги имат възможността да ги поддържат. Не харесвам и Golf2 - него щото наистина ми е безличен и една от най-ценните му версии е с "очичките" т.е. маската с 2 фара още... лададжийско изпълнение. Във Варна е пълно с Мерцедеси и БМВ-та и аудита. От луксозните модели ме впечатлява само едно AUDI S8, което си е и с поръчково оборудване. Толкоз. Виж обаче Фиат Купе си е атракцион от където и да го погледнеш, а ако е и добре поддържана... ... много преди да купя Мареата - си бях харесал един Нисан Прерия... старата прерия обаче
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Безлична кола е обикновенно такава , която става такси или служебна , защото никой друг не ги иска Та ги пробутват на добри цени Такава , която колкото и да си автомобилен фен , седиш пред нея и я гледаш тъпо и си викаш : "Какво е това?"Например разни Деута Нексиа/Ланос , Лади нови и т.н. , които с нищо не те грабват , но бяха голям хит при такситата (поне във ВТ) . Opel Astra Mk 4 хеч и комби (полицейските) . Разни Тойоти като Корола , Авенсис от 90те и доста други примери има . Арна ... която хич не е арна Това всъщност е Алфа Арна , за която сигурно доста малко хора са чували , а и определено има защоА Мултиплата не е безлична кола , даже си има свой собствен стил , макар на голяма част от хората да не им харесва ...
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

dikanio написа:
          А къде забравихме новите Дачии? Сандеро и особено Логан, са апотеоз на скучното и безличното.
          Е чак пък и Сандеро Хвърли един поглед на Сандеро Сепуей

Коментар

Ge4i7ooo

голф 1,2,3,рено 19,ситроен саксо,пежо 205 :D
            Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Re: Ge4i7ooo

Най- противни са ми кадетите,а най цигански може би Опел Тигра и до някъде БМВ 3 - понеже повечето братя роми карат точно тези модели Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22

Коментар

Форд Пума и Форд Кугар незнам защо ама тези 2 модела са ми супер безличи и недодялани
                Speed, give me what I need!
                Fiat Bravo 1.8 GT 16V 113hp (My ex-love)
                Lancia Lybra 5.20 VIS 150hp (My new love)

Коментар

dikanio написа:
                  А какво ще кажете за Таврия и Ока? Толкова безлични, че сигурно има хора, които не са чували за тях. И стига с тия Голфове. Ясно е, че не ги харесваме, но все пак попфолк имиджа им е само в България. По света е доста уважаван модел. Дори от Топ Гиър се кефят на GTi, а от Fifth Gear веднъж даваха един супер запазен Голф 2 GTi като някаква награда :D
                  Напълно съгласен с колегата!!! Имах и с кеф си карах ГОЛФ2 1.6D! Перфектен и удобен автомобил...докато не го откраднаха.
                  Прикачени файлове
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

за мен безлични са всички модели на тойота.това за голфовете наистина не ни харесват обаче ги забелязваме.
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Напълно съм съгласен относно Голфовете - колкото и да не ги харесаме са навсякъде около нас и е трудно да не ги забележи човек
                      Speed, give me what I need!
                      Fiat Bravo 1.8 GT 16V 113hp (My ex-love)
                      Lancia Lybra 5.20 VIS 150hp (My new love)

Коментар

gelew написа:
                        (говоря пари отделени само за кола) всичко друго си имаш и от милионите ти остават 100 000 и искаш да си купиш кола
                        Ами и аз лично не бих карал цеТка ,ами бих ги похарчил тези 100 000 лв. за едно Куатропорте ,примерно... Хайде ти ми кажи ,дали Куатропортето не е от класата на един мерц???За мен е много повече!!!Но както казаха някои ,всеки си има предпочитания ,и е меко казано нахално да се опитваш да ги променяш и да налагаш своето мнение!!!Който к’вот му кефне т’ва да кара! Аз карам Типо ,не защото нямам възможност да си взема по-скъпа кола ,а защото още от малък тази кола ми хвана окото и се възхищавах на дизайна на италианеца пред грозните форми на голф2...Всъщност фаворитът ми е Вектра АИначе Кадетите не са лоши колици...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

кадетите са по-добри от голфовете, голфа действително има ужасен дизайн

Коментар

opel astra caravan толкова масова кола,че днес на светофара се бяхме наредили(аз със служебната такава) 5 такива една след друга Нали говорим за безличност,май някои по-назад не са разбрали темата-какво безлично има в Мултипла???????? ДА тя е грозновата,но НЕ и безлична!!! От фиат по-скоро бравото е безлично-сега ще ме нападнете ама си е така...Купувах Мареата почти нямаше такива из града-сега всяка трета семейна кола или товарно муле е мареа И тяпочна да става безлична по тази причина!!!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

дачия логан Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                              Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

paralesa написа:
                                opel astra caravan толкова масова кола,че днес на светофара се бяхме наредили(аз със служебната такава) 5 такива една след друга Нали говорим за безличност,май някои по-назад не са разбрали темата-какво безлично има в Мултипла???????? ДА тя е грозновата,но НЕ и безлична!!! От фиат по-скоро бравото е безлично-сега ще ме нападнете ама си е така...Купувах Мареата почти нямаше такива из града-сега всяка трета семейна кола или товарно муле е мареа И тяпочна да става безлична по тази причина!!!
                                за теб масова и безлична е едно и също?

Коментар

Working...
                                X