Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя за вас е най-безличната кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Коя за вас е най-безличната кола?

///// написа:
    Имаше един период, когато Карлос Сайнц караше Селика
    ...и Дидие Ориол го разпукваше редовно А по темата,на мен са ми адски безлични почти всичките "корейки" и всичките Крайслери,Шевролети и т.н. произведени в Европа...направо отврат.Но както казват руснаците "на вкус и на цвет,тавариши ниет" :D
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

///// написа:
      За мен колата без физиономия, груб правоъгълник - Мерцедес - от който и да е модел.
      Пу за мен един такъв "груб правоъгълник" Сега всеки, който е виждал да речем тaкъв SL да каже честно дали не се е обърнал след него.
      Прикачени файлове
      Allergic To The Counterfeit

Коментар

ls1 написа:
        Ей! Виж каква муцунка .

Коментар

fiat_fan написа:
          ///// написа:
          За мен колата без физиономия, груб правоъгълник - Мерцедес - от който и да е модел.
          Пу за мен един такъв "груб правоъгълник" Сега всеки, който е виждал да речем тaкъв SL да каже честно дали не се е обърнал след него.
          Правоъгълна и не може да ме впечатли с нищо. Подир типо ще се обърна всеки път.

Коментар

Е, Типо-то е съвсем заоблена, как

Коментар

fiat_fan написа:
              Е, Типо-то е съвсем заоблена, как
              Но не е безлична! Взимай си кола с емблема дет е прашка и не ме занимавай. Както и да е - това не е тема "коментирай поста на колегата", така, че ще те помоля там да си замълчиш и да не спамиш повече. За мен мерцедес е колата без лице и това е и никой не може да ми промени мнението.

Коментар

Между другото, хубаво е да се направи едно уточнение. Нека се замислим - възможно е сега да ни изглеждат безлични коли, които когато са излезли като модел далеч не са били такива. Някой спомена Типо За мен това и досега си остава красив автомобил, а да не говорим как припадах по него края на 80-те когато го видех сред москвичите и трабантите. Също и Темпрата. ( т друга страна, Голф 2 и тогава си беше грозна каруца)Точно това са имали предвид германците визирайки Корола - винаги безлична в класа си и сред съвременниците си. Така че не сравнявайте коли от преди 20 години с по-нови.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                  Между другото, хубаво е да се направи едно уточнение. Нека се замислим - възможно е сега да ни изглеждат безлични коли, които когато са излезли като модел далеч не са били такива.
                  Точно така, аз затова казах, че зависи от позиция на времето.
                  ///// написа:
                  Но не е безлична! Взимай си кола с емблема дет е прашка и не ме занимавай. Както и да е - това не е тема "коментирай поста на колегата", така, че ще те помоля там да си замълчиш и да не спамиш повече. За мен мерцедес е колата без лице и това е и никой не може да ми промени мнението.
                  :D Смех.Моля без Спам повече!Считай го за предупреждение!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

За мен супер безлична е АЛБЕАТА. Моля не ме разбирайте погрешно - харесвам фиатите, но таз е просто ужасна. Верно не е постна, ама е точно незапомняща се.
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Не знам дали накой спомена Ситроен Ксантия. Дори и като нов не беше нищо особено, поне като дизайн.
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

bravo_2626 написа:
                        Не знам дали накой спомена Ситроен Ксантия. Дори и като нов не беше нищо особено, поне като дизайн.
                        Тук вече не съм съгласен - за мен това е готина кола дори и сега, а тогава беше супер! Явно е въпрос на вкус
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

А къде забравихме новите Дачии? Сандеро и особено Логан, са апотеоз на скучното и безличното.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

gelew написа:
                            maskarata написа:
                            Не съм смешен говоря истината - на точно тези коли не им обръщам никакво внимание. Хайде сега ме разубеди и ме накарай като видя БМВ и Мерцедес да се кланям до земята.
                            аз ли съм луд ама май на някой хора представата им за коли е ненормална . Ти сиг ако имаш 100 000лв,няма си купиш цетка ми ще си вземеш новата пунта нали? (говоря пари отделени само за кола)
                            @gelew: Това, че някой не е на твоето мнение не значи, че е луд. Аз ако имам 100 000 отделени за кола - никога няма да си купя мерцедес. Бих си взел или New Croma или един от новите Евро-Ванове - дизел с печка и всички човешки екстри вградени - GPS, Телевизор, DVD. За какво да дам 100 000 за Мерцедес или BMW без екстри? Заради името? Заради фаровете? BMW 530 xd с всички екстри без завиващи фарове струва само 175000лв... Смятам, че за толкова - ще получа и по-тиха и по-икономична и много по-комфортна кола...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

bravo_2626 написа:
                              Аз се чудих между такава и Брава-та...

Коментар

jenshen73 написа:
                                gelew написа:
                                maskarata написа:
                                Не съм смешен говоря истината - на точно тези коли не им обръщам никакво внимание. Хайде сега ме разубеди и ме накарай като видя БМВ и Мерцедес да се кланям до земята.
                                аз ли съм луд ама май на някой хора представата им за коли е ненормална . Ти сиг ако имаш 100 000лв,няма си купиш цетка ми ще си вземеш новата пунта нали? (говоря пари отделени само за кола)
                                @gelew: Това, че някой не е на твоето мнение не значи, че е луд. Аз ако имам 100 000 отделени за кола - никога няма да си купя мерцедес. Бих си взел или New Croma или един от новите Евро-Ванове - дизел с печка и всички човешки екстри вградени - GPS, Телевизор, DVD. За какво да дам 100 000 за Мерцедес или BMW без екстри? Заради името? Заради фаровете? BMW 530 xd с всички екстри без завиващи фарове струва само 175000лв... Смятам, че за толкова - ще получа и по-тиха и по-икономична и много по-комфортна кола...
                                Това е така, въпроса е, че някои колеги едва ли не твърдят, че БМВ и Мерцедес са ебати смотаните и грозни коли. А това не е така. Няма как да кажем на черното бяло. Е, някои го правят, но тези две марки са престижни в цял свят. Скоро Мерцедес спечелиха поредна награда за най-престижен автомобил.

Коментар

Working...
                                X