van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя за вас е най-безличната кола?
Collapse
X
-
coolboby написа:van_dal написа:Безличен автомобил за мен е Роувър Местро, произвеждан във Варна. Тико, Матиз също бих ги включил в класацията, новите лади-10,11, Приора и т.н.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:maskarata написа:Не съм смешен говоря истината - на точно тези коли не им обръщам никакво внимание. Хайде сега ме разубеди и ме накарай като видя БМВ и Мерцедес да се кланям до земята.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
jenshen73 написа:ls1 написа:Форд Мондео от зората на демокрацията. Не ми скачайте на главата, обаче и Мареа седан я усещам така, безлична. Виж, уикенда е самолет .
Коментар
-
За жените и за колите всеки си има свой си вкус.Казвам го, защото темата ми изглежда ултра петъчна, не знам дали ме разбирате..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Мене ми е безлична вектрата ... тойотите ги казахме ... БМВ-тата - доста от тях, ако не се карат от Кюстендилски окръг, също са ми много безлични ... разбира се изключвам единичките, които ме кефят, там 8ца ли се води, каква е ... и ... определено джиповете ... Х6 е грозна, но определено не безлична Има разни рендета, като лагуни, мегани, символи ... направо не знам дали ги виждам ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Re: Коя за вас е най-безличната кола?
vvvasilev написа:Привет,наскоро се сетих за една приказка, която учудващо я използваха и колегите от Германия и от Испания - безлично като бяла Тойота Корола. Та въпроса ми е - коя за вас е най-безличната кола - не става въпрос за най-грозна (защото дори грозна кола би запомнил човек). А за кола без идентичност, която би минала покрай теб и ти дори няма да я забележиш.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
За безличние : Гоуф ( всичките ) , Опел ( ГСИ , ВЕКТРА и т.н....) , Форд ( Само WRC модела на Focus ми харесва всичко друго под ножа ) , Toyota ( Незнам... нещо като цяло марката не ме влече ) , Volvo ( Тия старите и квадратни ... та даже не са и квадратни ) . Audi ( 80 , 100 ) И много други Обаче за грозотия ... нищо неможе да бие Fiat Multypla или както се пише там ...
Коментар
-
Re: Коя за вас е най-безличната кола?
vvvasilev написа:Та въпроса ми е - коя за вас е най-безличната кола - не става въпрос за най-грозна (защото дори грозна кола би запомнил човек). А за кола без идентичност, която би минала покрай теб и ти дори няма да я забележиш.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Абе сещате ли се нещо, безлична кола, но сте се сетили за нея, та колкото и да е безлична е оставила някаква идея у вас. Особенно бих спорил за голфовете, за астрите и веждите, стига бе хора за тези коли вицове се разправят, как безлични?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Американските коли от 70-80 години (междинните години) , много коли и все еднакви..... Toyota Camry - пак за 85-90 година - това няма нищо индивидуално, атрактивно или нещо от този сорт.... Ford Scorpio mk1- второто е грозно, но го виждаш, а първото действа като фон....FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
snake написа:И на мен например не ми харесват превъзнасяните във форума темпра, типо, пунто, браво, но никъде не съм написал нещо лошо за тях. Аз дори да си призная фиатите като цяло никога не са ми правили впечатление. И точно едно палио ме накара от опела да се метна на фиат Вярно - за дизайна всеки си е прав за себе си, както се казва "въпрос на вкус, казало кучето и се облизало ..." :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар