Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя за вас е най-безличната кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя за вас е най-безличната кола?

Всички модели след 2003-та ...еднакви като говеда в тексаско стадо . Това е то едната страна на глобализацията.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

dikanio написа:
      PREDATORst написа:
      За всички дето пишат че БМВ са безлични и за Попарата със Ролса
      Невероятни коли. Да ги наречеш безлични е меко казано необмислено.
      Не може да не наречеш немските корубки Мерцедес, БМВ и Порше безлични. Това са коли, (особено последното) които през камарата години нямат никакъво развитие освен козметични промени от гледна точка на дизайна... А като вида това последното четириврато инжинерно излияние на Порше... Не ме разбирайте грешно, не казвам че са лоши коли. Но по-бездушни от тези трите марки не мога да си представя.

Коментар

За Панамера съм съгласен, че е много грозна. Мерцедес винаги съм ги смятал за пенсионерски. От немските коли съм фен само на БМВ. Любимият ми модел е 635CSi, който така и не съм имал късмета да видя живо.Проблема на тази тема е, че всеки тълкува различно думата "безлични".
        Прикачени файлове
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

цено написа:
          Рено(женския полов орган) нито визия нито возия нито качество противни са ми както и като цяло BMW
          Незнам някое Рено да вози по-зле от който и да е Фиат,а особенно от Опел или Гоуф. Най-малкото заради торсионното си окачване отзад.Френските автомобили като цяло са със най-добра возия.Визията на Рено Лагуна първа фаза е отлична.Годината на производство на Рено 19 първа фаза е 1988г както и на Типо,когато става автомобил на годината,но със Рено 19 е пълно в градовете(поне в България),а движещо се Типо,аз лично отдавна не съм засичал поне в Бургас. П.П. Най-безличните коли по-принцип са японските,а също и най-грозни.Навремето имах (К)ойота Карина модела до 92г.Е такова грозно нещо наистина няма.Също и Мазда 626 пак от тея по-старите модели.А за мазда 323 изобщо не ми се приказва. х(О)нда от първите модели (а и сега) също е Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Безлична кола не означава грозна. Много колеги споменават тук автомобили, които според тях са грозни, но те в никакъв случай не са безлични. Например Мултиплата. Безлични са автомобили, които не предизвикват никаква емоция в теб, камо ли да се загледаш, защото ти се струва много хубав или грозен.Според мен ето тази Тойота Корола е един много безличен автомобил.
            Прикачени файлове
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

Коментар

За безлична кола за мен е ауди 80 тъй наречените яйца,неудобна,тясна и непрактична,може дае здрава както приятел твърди ное скучна за мен.
              пунто 1,7тд

Коментар

[quote="bubachko"]
                dikanio написа:
                PREDATORst написа:
                За всички дето пишат че БМВ са безлични и за Попарата със Ролса
                Невероятни коли. Да ги наречеш безлични е меко казано необмислено.
                Не може да не наречеш немските корубки Мерцедес, БМВ и Порше безлични. Това са коли, (особено последното) които през камарата години нямат никакъво развитие освен козметични промени от гледна точка на дизайна... А като вида това последното четириврато инжинерно излияние на Порше... Не ме разбирайте грешно, не казвам че са лоши коли. Но по-бездушни от тези трите марки не мога да си представя.[/quSme6nik!koe e izlianie na por6e????Ako mi govori6 za 850!?zemi pro4eti malko,de vidia 4 vrati?Pisnalo mi e ot takiva ta6aci kat teb,psihopat,maniak.Tva sa modeli legendi,koi si ti po diavolite da dava6 takiva opredelenia,na vsi4koto otgore nekompetentniZamul4i,ligo4
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Ъ?

Коментар

Humppa написа:
                    Ъ?
                    Сигурно е получил факсЗа мен няма безлична кола - има такава, която ти върши работа, и такава, която не ти върши работа или харесваш/не харесваш. Най-добрите коли, които съм имала, са били рено, така че по-добре не плюйте дадена марка, без да сте карали поне 2-3 екземпляра.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Боже, колко глупости в тази тема са изписани. Колеги, недейте така, гроздето всички знаем, че е кисело. Японските коли били грозни и безлични, Мерцедес били банални, БМВ били не знам си какви. Порше били...не ми се повтаря подобна глупост. Колеги, хайде да се събудим, всички обичаме Фиат и италианското автомобилостроене, всички сме съгласни, че дизайна на италианките е страхотен, но нека да не изпадаме в безумни крайности. Звучи просто смешно, ама МНОГО смешно.

Коментар

ele написа:
                        Humppa написа:
                        Ъ?
                        Сигурно е получил факсЗа мен няма безлична кола - има такава, която ти върши работа, и такава, която не ти върши работа или харесваш/не харесваш. Най-добрите коли, които съм имала, са били рено, така че по-добре не плюйте дадена марка, без да сте карали поне 2-3 екземпляра.
                        Кво съм получил си е лично моя работа
                        Bravo 1.2 16v
                        Lancia Dedra 1.8 16v
                        Suzuki GSXR250R

Коментар

безлична кола няма... не сте карали, не сте я усетили! Всяка си е сама за себе си! Нещо като различните жени. В крайна сметка все едно и също.... Японските са точно с духа на някой самурай, Германците са като добър приятел, Италианките са много емоционални, френските са изискани, руските са дървета, корейските са стремящи се към японските .... американките са масивни и грозни /показват надмощие/ .... най си е добре нещо европейско! било Немско Италианско и Френско!
                          Ето ме вече с Фиат

Коментар

Я Предаторе как си ме наплюл... Срамно, ужасно срамно поведение... Все пак аз не съм споделял мнение бълвайки лиги и злоба...Както каза някой по-горе, дали един автомобил е безличен си е много субективно мнение. За мен това е автомобил, не е задължително да е красив или грозен, това е автомобил който когато мине покрай теб или видиш спрял някъде ти се иска да отидеш и само да го пипнеш или погледаш... и да накара сърцето ти да заиграе. И не е задължително никак даже както спомена Еле да си го карал. Веднага подкрепям с пример - Ламборгини, Мазерати, Ферари... все красиви и хубави коли. За разлика обаче от Ламборгини и до голяма степен Мазерати които винаги ми спират дъха, едно Ферари на улицата няма да ми направи по-голямо впечатление от един Гоуф2. Въпрос на лично виждане. Второ скъпи ми Предаторе, аз за да си купя ипсилона, а преди това и типото земята драх и гладувах. От залъка си отделях... защото ме изпълват емоционално от началото до последното завъртане на колеата. Познавам хора които правеха същото за немските си возила, правят го и до ден днешен. Теб като те гледам не само, че караш италианки, амо даже нямаш в подписа една немска марка заради която изля толкова много злоба от себе си... срамота...Трето Предаторе, аз имам художествено образование, посветил съм последните си 15+ години а графика, дизайн, реклама и красоти. И когато кажа, че един паралелелпипед предлаган N на брой години в различни цветове и размери, с минимални опити за дизайн, значи имам нещо предвид, защото винаги съм бягал от комерсиалното което в никакъв случай не може да се каже за трите нехаресвани и бездушни за мен немски марки. А коментари като твоя освен да ме забавляват искренно няма какво повече да направят... Остани със здраве и не се ядосвай толкова, вредно е за здравето

Коментар

ele написа:
                              Humppa написа:
                              Ъ?
                              Еле сигурно за пръв път съм почти изцяло съгласен с тебе :D Само за Реното не съм съгласен, но и тук работата опира до това на какъв екземпляр си попаднала, колко е бил поддържан преди това и т.н. Гледам по-горе някой беше писал, че Астрите били безлични коли... ми моята нека си е безлична - голям праз... важното е, че откакто съм я взел (декември 2010г.) съм дал пряко сили 90-100лв. за ремонти, а с Типото по едно време това ми беше "месечната вноска". Така че права си - важното е дали ти върши работа или не...
                              N.Y. State of Mind

Коментар

Дачиа Логан. Наистина не я забелязвам. Може би, защото доста се навъдиха, знам ли. Мултиплата пък категорично е една от най-запомнящите. Толкова ми беше грозна в началото като я видях, че мислех, че трябва да са я получили подарък, с бонус, за да я карат . Всеки път я оглеждах, за да намеря нещичко да ми хареса. Парадоксът е, че започна да ми харесва, заради грозотията си. Дори се чудех дали да не си купя...

Коментар

Working...
                                X