Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя за вас е най-безличната кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

няма такова нещо като безлична кола. просто вече се наситихме да гледаме най различни коли около нас и не ни правят впечатление. преди двайсетина братовчедка ми имаше фиат аржента...за мен беше най красивата кола на фона на тогавашния автопарк.
    Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
    Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Ех тия голфчета яко са ви влезли под кожата . Най безлични са ми разните там Хюндай, Киа, Деу корейските, а донякъде и японските. Но като цяло всички са ми безлични.
      Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
      ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

БМВ х6 като видя такова ме избива яко на смях просто последно време няма друга толкова обемна кола с толкова малко вътрешно пространство, а тези малки прозорчета просто подтискат, да не говорим за задния просто за нищо неможе да се ползва, ако бях китаец или японец и бях висок лев и 50/при влизане на предна седалка трябва да се навеждам иначе си удрям главата в колонката лол.../ може би нямаше да ми е толкова антипатична
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Е и аз не съм голям фен на Х6 да не кажа, че не ми допада ама съвсем не мога да го категоризирам, като безлично. За мен безлични са Датчия Нова и Соленза. Въпреки, че много се заглеждам по коли и може би ако видя някой лъскав и възрастен екземпляр ще се израдвам
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Форд КА :D . Просто все едно гледам костенурка
            Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

старите волва, голф 2,3 и Мултипла старата

Коментар

Мултипла може да е всичко друго, но не и безлична.А и няма как, кола обявена за "Най-грозна" ( макар да не съм съгласен ) да е безлична.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Рено(женския полов орган) нито визия нито возия нито качество противни са ми както и като цяло BMW

Коментар

Безлична , бездушна , непрактична , грозна , спъната , невзрачна френска измишльотина . P.S. Извинявам се ако някой кара такава кола и чете това в момента :D
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 103 1996

Коментар

С един приятел този модел на Рено сме го кръстили "параклис"

Коментар

Деу Есперо, Нексиа и Ланос.
                        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Кадет комби, дизел с две врати - не може да се измисли по-съвършена грозота!
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

coolboby написа:
                            С един приятел този модел на Рено сме го кръстили "параклис"
                            Рено Параклис :D
                            Fiat Bravo 103 1996

Коментар

За всички дето пишат че БМВ са безлични и за Попарата със Ролса
                              Прикачени файлове
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                                За всички дето пишат че БМВ са безлични и за Попарата със Ролса
                                Невероятни коли. Да ги наречеш безлични е меко казано необмислено.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X