Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя за вас е най-безличната кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gelew написа:
    (говоря пари отделени само за кола) всичко друго си имаш и от милионите ти остават 100 000 и искаш да си купиш кола
    Аз лично бих си купил Всичко друго но не немска кола Всеки мангал кара немски кенеф. А на цигански сватби глей само к’ви мерцове и баварки Лелеееееее т’в Мерцеддес и БМВ са ми станали толкова противни ... мале , мале. И като се сетя - Мерцедес кабрио с черен мангал зад бял волан и надува Доко доко на Кондьо ... - истнска случка в Русе на кръстовище Олимп. И много подобни. Малилиииии не можеш ми пробута возило с такова реноме в бе-ге А за най безлични коли - тия Шевролет дето се навъдиха напоследък у нас, е без джипките и Дачия и разни опелчета ... Е тия ако минат покрай мен и после ме питаш к’во беше това е няма да мога да отговоря, защото не ги забелязвам, освен аконе ми се мотат между гумите.P.S. Предлагам швабите да именува мерцедесите за БГ не Мерцедес а Мангалцедес.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
    X