Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя за вас е най-безличната кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Hyunday - почти всички моделиSuzuki SwiftOpel Vectra Dacia Logan

Коментар

gelew написа:
      форд ескорт,фиат мултипла (няма такава грозотия),опел агила
      Форд Ескорт междинката си е много "секси" дори Не си я давам... Дори пак бих си купил една, но ... дизел - да я карам с препържено олио
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

gelew написа:
        Автора на темата изрично е подчертал, безлична и незапомняща се, а не грозна. Грозните се запомнят, тоест оставят някакви впечатления, макар и негативни. Мултипла е всичко друго, но не и безлична. Някое дете например, може да сънува кошмари, месеци след като я е видяло и даже да се травмира за цял живот
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

нисан микра
          tipaka

Коментар

Струва ми се обаче, че понякога дори самата марка носи асоциации. Да вземем например Регата, но още като кажеш Фиат правиш асоциация за италианска спортна кола. Може да е ненадеждна, но пък носи емоции... Както Алфа например. Колата направо лъха на Playboy, особено новите модели. Ужасно секси.И наистина въпроса ми беше за кола която е толкова безлична, че не можеш да я асоциираш с никаква емоция, било то в миналото или днес. Например Рено Симбол, от тези турските.
            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
            ----------------------------
            Ignorance is a bliss

Коментар

Деу Нексия - позаобления Кадет. Като се замисля всички Деу-та /преди да станат Шевролет/.
              Прикачени файлове

Коментар

И аз съм за"Микра"-та.
                PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

БМВ и Мрецедес. Просто всички модели на тези коли са ми еднакви и не представляват никакъв интерес за мен. Тук изключвам спортните модели които ми грабват окото, но на който също не им знам модификациите, а не ме и интересуват.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                    БМВ и Мрецедес. Просто всички модели на тези коли са ми еднакви и не представляват никакъв интерес за мен. Тук изключвам спортните модели които ми грабват окото, но на който също не им знам модификациите, а не ме и интересуват.
                    хахахахаха :D да то има и едни грозни там куци lamborghini-та и ferari-та те и те баси как може от край време все един и същи грозни ма грозни безлични баааааааааа гадория :D еи хора усещам че тука се захормя пак голям скандал мерете си прикаските не ставайте смешни !!!!
                    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

dikanio написа:
                      gelew написа:
                      Автора на темата изрично е подчертал, безлична и незапомняща се, а не грозна. Грозните се запомнят, тоест оставят някакви впечатления, макар и негативни. Мултипла е всичко друго, но не и безлична. Някое дете например, може да сънува кошмари, месеци след като я е видяло и даже да се травмира за цял живот
                      безлична незапомняща се нз защото все пак сте я запомнили,говорих за колите който като ги видя се обръщам на другата страна,защото са ми гадни да ги гледам ме е яд чак че някой ги е измислил.
                      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Зависи от гледна точка на времето. Съгласен съм с Immortal за тези модели.maskarata, пич, ставаш смешен.
                        Allergic To The Counterfeit

Коментар

Не съм смешен говоря истината - на точно тези коли не им обръщам никакво внимание. Хайде сега ме разубеди и ме накарай като видя БМВ и Мерцедес да се кланям до земята.
                          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Безличен автомобил за мен е Роувър Местро, произвеждан във Варна. Тико, Матиз също бих ги включил в класацията, новите лади-10,11, Приора и т.н.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

А класа на мерцедес,опел корса новата,опел тигра,вектра,астра без новата.
                              "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                              Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

maskarata написа:
                                Не съм смешен говоря истината - на точно тези коли не им обръщам никакво внимание. Хайде сега ме разубеди и ме накарай като видя БМВ и Мерцедес да се кланям до земята.
                                аз ли съм луд ама май на някой хора представата им за коли е ненормална . Ти сиг ако имаш 100 000лв,няма си купиш цетка ми ще си вземеш новата пунта нали? (говоря пари отделени само за кола)

Коментар

Working...
                                X