Hyunday - почти всички моделиSuzuki SwiftOpel Vectra Dacia Logan
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя за вас е най-безличната кола?
Collapse
X
-
gelew написа:форд ескорт,фиат мултипла (няма такава грозотия),опел агилаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
gelew написа:форд ескорт,фиат мултипла (няма такава грозотия),опел агила
Коментар
-
Струва ми се обаче, че понякога дори самата марка носи асоциации. Да вземем например Регата, но още като кажеш Фиат правиш асоциация за италианска спортна кола. Може да е ненадеждна, но пък носи емоции... Както Алфа например. Колата направо лъха на Playboy, особено новите модели. Ужасно секси.И наистина въпроса ми беше за кола която е толкова безлична, че не можеш да я асоциираш с никаква емоция, било то в миналото или днес. Например Рено Симбол, от тези турските.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
maskarata написа:БМВ и Мрецедес. Просто всички модели на тези коли са ми еднакви и не представляват никакъв интерес за мен. Тук изключвам спортните модели които ми грабват окото, но на който също не им знам модификациите, а не ме и интересуват.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
dikanio написа:gelew написа:форд ескорт,фиат мултипла (няма такава грозотия),опел агилаFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
maskarata написа:Не съм смешен говоря истината - на точно тези коли не им обръщам никакво внимание. Хайде сега ме разубеди и ме накарай като видя БМВ и Мерцедес да се кланям до земята.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар