Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за промяна на Закона за движение по пътищата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не одобрявам подобни предложения - особено първото, то си е чиста проба дискриминация и никога няма да се приеме дори от сегашното народно събрание.

Коментар

ls1 написа:
      Много е прав колегата като казва че закони има, но няма кой да ги спази и да глобява.Не мисли че богатите им е кеф да плащат глоби. Имал съм досег, може да даде 100к за кола, но му се скръндзят 1000лв за гуми. Виждал съм шеф дето с кеф дава 200лв в ресторанта, но се муси като му кажат че тоя месец за телефон фирмата е платила 5лв отгоре на обичайното.Според мен трябва по всички главни артерии да се сложат камери. През километър. Автоматика. Натискаш газта - получаваш честитка, па ако ще за 50лв да е. Ще натиснеш два, три, десет пъти - накрая ще псуваш ама ще държиш 90. Всякакви кръстовища със селски пътчета - с кръгово. ТИР-овете през уикенда се спират. Зверски глоби за общините, които допускат главни за общината пътища да седят с трапове години, или пък обрасли завои без видимост. Каруца на главен път директно се конфискува. Зверски контрол в пунктовете за ГТП, една кола не покрива ли изискванията - стоп. Полицаите почват да служат на движението, а не да пъдарят за ’ся ко праим’. Линейки патрулират на всеки 50км от първокласен път. Ей тези простички неща да се направят - предпоставките за катастрофа падат наполовина. Не че няма да има, но поне нелепостите ще намалеят. И не мисля че ще е скъпо. Просто воля няма, това е. Всъщност не, ДАЛАВЕРА няма, ако имаше далавера ехееее.......
      Абсолютно съм съгласен.И да се оправят оранжевите телефони по магистралата. Не всеки има телефон, а и ако те оберат и те оставят по долни гащи - да има откъде да повикаш помощ

Коментар

Working...
      X