Пичове, има ли тук фенове на Рамщайн?Аз отскоро обърнах внимание на текстовете. И от тогава ги слушам непрекъснато...Дотолкова обърнах, че сериозно мисля, да запиша немски език есента...Е, нямам предвид точно Du Hast... Всичко тръгна от Mutter, мина през Rosenrot, продължи през Ohne Dich и не завършва точно с Keine Lust и Америка...По-скоро завършва с Ich Tu Dir Weh и Pussy...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Rammstein
Collapse
X
-
Re: Rammstein
Esper написа:Пичове, има ли тук фенове на Рамщайн?Аз отскоро обърнах внимание на текстовете. И от тогава ги слушам непрекъснато...Дотолкова обърнах, че сериозно мисля, да запиша немски език есента...Е, нямам предвид точно Du Hast... Всичко тръгна от Mutter, мина през Rosenrot, продължи през Ohne Dich и не завършва точно с Keine Lust и Америка...По-скоро завършва с Ich Tu Dir Weh и Pussy...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Е... Точно немския и по-точно Рамщайн е нещото, с което можеш да нахлуеш в Полша... Отново Де да знам... Винаги съм си бил германофил. Винаги съм харесвал Рамщайн. Обаче откакто прочетох текстовете е друго.Значително по-различно от преди...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Не съм голям техен фен , но гледах клипа на последната им песен Pussy и доста ме накефи. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Интересното е, че сексуалната насоченост в текстовете е доста по-близка до тях отколкото това, което хората асоциират с групата, а именно антисемитизма и расовата ненавист Смешно но е факт - Rammstein пеят по-скоро за сексуална отколкото за расова революция Пък дали текстовете са безмислени го оставям без коментар... Може би трябва определена доза емоция и вътрешна нагласа за тях. Естествено живота е доволно циничен и без тях но те са просто фона, естествената сцена и реалното му допълнение за да придобие той по-контрастни формиI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Твърдо са против критиките към тях за расизъм.Гледах интервю, в което Тил Ландеман, даде за пример факта, че са имали цветнокож мениджър, което било достатъчно показателен факт..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Естествено в днешният глобализъм,нямаме право да си мислиме за расизъм!Дори и аз самият почнах да се заглеждам по хубави циганки.Камоли по латиноамериканки.Обожавам ги. Разбира се всичко е до настроение.Харесвам и бели рускини!Това не еFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Malone написа:Твърдо са против критиките към тях за расизъм.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
popara801 написа:Естествено в днешният глобализъм,нямаме право да си мислиме за расизъм!Дори и аз самият почнах да се заглеждам по хубави циганки.Камоли по латиноамериканки.Обожавам ги. Разбира се всичко е до настроение.Харесвам и бели рускини!Това не еI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Rammstein
Esper написа:...Keine Lust и Америка...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Humppa
Еспер, РАМЩАЙН на живо, СОНОСФЕЪР в София! Ти черпиш с бира!П.П. Слушам метъл-музика откакто се помня, закърмен съм на крехката взраст от 5-годишен посерко с Queen. От там настне минах през хеви-мвтъл, траш-метъл, дет-метъл, блек-метъл, смфоник-метъл, дуум-метъл, NWOBHM, готик-метъл, фолк-метълм глем-рок. Абе слушал всичко, ходил съм с дълга коса, кожени дрехи, синджири и кубинки, теникси с надписи "STOP THE FUCKING CHALGA"...Сега съм обикновен човек с метално сърце, обичам китарата и да куфея като откачен. Ще ходя на AC/DC, Sonosphere и Каварна Рок Фест!Ще се радвам да се срещнем там за по бира!П.П.2. РАМЩАЙН са явление на метъл-сцената! Една от малкото, да не кажа едиствената немско-пееща група, която е световно известна!!! Има камара други среупи, немски, пеещи на ингилизки език, които са пацифисти напук на имиджа си - SODOM е най-прекрасният пример. KREATOR, TAMKARD и тн.П.П.3. Жена ми има няколко написани стихотворения, с които БТР могат да станат тоталната дуум-метъл група в БГ.... Аз като ги чета и се разплаквам.... С тези преводи от Еспер... Никога не съм разбрал за какво ми пеят Рамщайн, благодаря ти Еспер!!!П.П.4. Всеки, надявам се, всеки МЕТЪЛ ще ме рабере, има групи, които уважавам, намирам себе си в техните текстове, има групи, които тотлано ми въздействат с тектове, има и такива, които тоално ми въздействат с музика... има и такива, които са ме възпитали и благодарение на ТЯХ аз сега съм ЧОВЕК! Такъв, какъвто съм!!! .......... Не знам, но съм сигурен, че има хора, които ме разбират...... може би тези писаници са за някой метъл-форум, но...... Малко са хората, кото са постигнали повече от мен, в малък град, където политиката и шуробаденащината вършеят, малко са хората, единици, които са постигнали повече от мен... аз аз съм такъв, какъвто съм, БЛАГОДАРЕНИЕ на това, че съм възпитан в метъл-музиката... Аз съм отроче на хеви-метъла, преслушал всичко, постиглан нещо...П.П. 5. Хора, не мога да го обясня, но искам всички МЕТЪЛ фенове от ФИАТ форума да се съберем ан бира опреди AC/DC, Sonsphere и Каварна на едно място!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!П .П.6. Немските траш-групи, световно известните, винаги са имали МНЯОГО ЯКИ текстове, анвти-war!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар