Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Rammstein

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оф в рана бъркаш с тези концерти...И на двата няма да мога да ходя - няма да бъда тук.Преводите на клиповете не са мои - аз на немски мога да преброя само до 10 Това обаче не ми попречи да направя субтитри на всичките им клипове с голяма резолюция, които имам.Просто отнема повече време но ентусиазма го оправдава.Пък и накрая научих куп думи, тоест сега мога малко повече от броенето до 10 :D
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Най-разбирам на тази "немска" част от Pussy:Just a little bit, just a little bitchYou’ve got a pussyI have a dickSo, what’s the problemLet’s do it quickSo take me now before it’s too lateLife’s too short so I can’t waitTake me now, oh, don’t you seeI can’t get laid in GermanyTo short, to tallDoesn’t matter, one size fits all Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Да с този жаргонен немски и аз се оправям Между другото днес излезе и най-новия клип на парче от последият им албум: HaifischАз... Без думи!!!

Коментар

Re: Rammstein

Esper написа:
          П.С: И после ще ми говорят доколко Marilyn Manson бил скандален..."...Sweet dreams are mede of this, who am I to disagree..."Бахти и нещастните комплекари
          Мерилин Менсън ряпа да яде у задния си двор - това е на Ани Ленъкс от преди 30 години!

Коментар

Re: Rammstein

emdless4 написа:
            Мерилин Менсън ряпа да яде у задния си двор - това е на Ани Ленъкс от преди 30 години!
            Това е ясно, обаче Sweet Dreams изпълнено от ММ и "облечено" в клипа му придава на това парче съвсем друго значение. Оригинала е някаква лиготия.Естествено лично мнение

Коментар

Working...
            X