Здравейте! На 12-ти срещу 13-ти април през нощта беше откраднат Fiat Brava 1.4 12V 96г. в Монтана...Моля за съдействие,,,ще кача и снимка каквато имам.тел за контакт: 0878994190 Има подозрения ,че колата е поела през Криводол към Плевен ((((
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
S.O.S Открадната бяла BRAVA - намерена
Collapse
Заключена тема
X
X
-
През последните две седмици в квартала ,в който живея откраднаха 3 коли-едно венто,опел астра и моята брава,,,двете коли бяха намерени в Криводол без никакви щети,,,горивото е свършило и са зарязани,,,за беда на мен газовата бутилка ми беше пълна,,,та кой знае докъде са стигнали,,,п.с. бях забравила ключовете на колата,,,
Коментар
-
ivanovamimi написа:През последните две седмици в квартала ,в който живея откраднаха 3 коли-едно венто,опел астра и моята брава,,,двете коли бяха намерени в Криводол без никакви щети,,,горивото е свършило и са зарязани,,,за беда на мен газовата бутилка ми беше пълна,,,та кой знае докъде са стигнали,,,п.с. бях забравила ключовете на колата,,,FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:ivanovamimi написа:През последните две седмици в квартала ,в който живея откраднаха 3 коли-едно венто,опел астра и моята брава,,,двете коли бяха намерени в Криводол без никакви щети,,,горивото е свършило и са зарязани,,,за беда на мен газовата бутилка ми беше пълна,,,та кой знае докъде са стигнали,,,п.с. бях забравила ключовете на колата,,,Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Humppa
Попара, сърказъма е излишен! Колега, такава бяла Брава с тези очила на фаровете и чукнатата броня няма ка да не прави впечатление! Дано се намери!
Коментар
-
Тя и да има със забравените ключове вече е отпаднало.Апропо - то това е единствеия начин да се открадне такава кола. Не че не може със скъпа техника, ама не си струва.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Застрахователите как биха се сетили, че ключовете са били на таблото, освен ако не им се каже? Да не би да искат да ги видят, като доказателство, че колата не е дадена на познат. Ами ако имаш резервни ключове? И какво пък, ако колата ти е била отключена, дори и запалена, никой няма право да ти я краде. Още малко куче пазач ще се изисква и вълчи капан в педалите.:D И точка в договора "покритото мляко котката не го бута"... Друг е въпросът, ако документите са били вътре. Малко по-сложен вариант.
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Застрахователите как биха се сетили, че ключовете са били на таблото, освен ако не им се каже? Да не би да искат да ги видят, като доказателство, че колата не е дадена на познат. Ами ако имаш резервни ключове? И какво пък, ако колата ти е била отключена, дори и запалена, никой няма право да ти я краде. Още малко куче пазач ще се изисква и вълчи капан в педалите.:D И точка в договора "покритото мляко котката не го бута"...Друг е въпросът, ако документите са били вътре. Малко по-сложен вариант.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар