Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към колегите от Пловдив-една обява в мобиле

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я виж тази www.veselinov.hit.bg чукни Либра. към 140 000 км е. С ГИ Стефанели и наи важното кола с предистория на един от наи старите и верни членове на клуб Ланча. И нещо което те касае, алкантарата в тая кола не е накъсана и на точпета а си е в отлично здраве. Лично съм я виждал няколко пъти и за цената която в момента се колебае да и иска от 5 хилки мисля че е оферта. Още повече е регната и всичките разходи по регистрации данъци и застраховки са платени, дори мисля беше и обслужена това с него ако имаш интерес ще коментираш. Лошата новина е че колата е в Варна чак
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ще ви помоля за една спешна консултация, ако някой е карал ланча либра или друга кола с двигател 1,8 131 к.с. и борд компютър. Пробвах пак светло-синята либра (швейцарката). Докато маневрирах на паркинга на Техномаркет на 1-ва, 2-ра и задна предавка, разходът стоеше закован на 25/100, което ми се вижда бая, но може и да е нормално. След това я покарах още около 20 км. извънградско в доста оживен трафик. Карах през цялото време на 4-та и 5-та със скорост 80-90 км/ч. Разходът на дисплея плавно падаше, но чак след 6-7 км. падна на 7/100 . Нормално ли е да е така? В резервоара имаше много малко гориво (светеше лампата), ако това има значение.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Тебе тоя продавач скоро щи забрани да идваш в Пловдив в частност при него Питаи Делта от ланча форума по тоя въпрос.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

snake написа:
          Ще ви помоля за една спешна консултация, ако някой е карал ланча либра или друга кола с двигател 1,8 131 к.с. и борд компютър. Пробвах пак светло-синята либра (швейцарката). Докато маневрирах на паркинга на Техномаркет на 1-ва, 2-ра и задна предавка, разходът стоеше закован на 25/100, което ми се вижда бая, но може и да е нормално. След това я покарах още около 20 км. извънградско в доста оживен трафик. Карах през цялото време на 4-та и 5-та със скорост 80-90 км/ч. Разходът на дисплея плавно падаше, но чак след 6-7 км. падна на 7/100 . Нормално ли е да е така? В резервоара имаше много малко гориво (светеше лампата), ако това има значение.
          Нормално е. На кратки разстояния студена кола си харчи яко. Преди няколко години карах Уно 1.1 зимата на 5км дистанция си харчеше над 15/100 средно.
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Тези дни гледам преди стадион Ботев от към ВСИ седи една Либра Седан,има надпис ,че се продава.Някой дали я е разглеждал?Аз съм я виждал само отдалеч,дори не знам какъв двигател е.Колата е светло синя.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
            X