Я виж тази www.veselinov.hit.bg чукни Либра. към 140 000 км е. С ГИ Стефанели и наи важното кола с предистория на един от наи старите и верни членове на клуб Ланча. И нещо което те касае, алкантарата в тая кола не е накъсана и на точпета а си е в отлично здраве. Лично съм я виждал няколко пъти и за цената която в момента се колебае да и иска от 5 хилки мисля че е оферта. Още повече е регната и всичките разходи по регистрации данъци и застраховки са платени, дори мисля беше и обслужена това с него ако имаш интерес ще коментираш. Лошата новина е че колата е в Варна чак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към колегите от Пловдив-една обява в мобиле
Collapse
X
-
Ще ви помоля за една спешна консултация, ако някой е карал ланча либра или друга кола с двигател 1,8 131 к.с. и борд компютър. Пробвах пак светло-синята либра (швейцарката). Докато маневрирах на паркинга на Техномаркет на 1-ва, 2-ра и задна предавка, разходът стоеше закован на 25/100, което ми се вижда бая, но може и да е нормално. След това я покарах още около 20 км. извънградско в доста оживен трафик. Карах през цялото време на 4-та и 5-та със скорост 80-90 км/ч. Разходът на дисплея плавно падаше, но чак след 6-7 км. падна на 7/100 . Нормално ли е да е така? В резервоара имаше много малко гориво (светеше лампата), ако това има значение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Ще ви помоля за една спешна консултация, ако някой е карал ланча либра или друга кола с двигател 1,8 131 к.с. и борд компютър. Пробвах пак светло-синята либра (швейцарката). Докато маневрирах на паркинга на Техномаркет на 1-ва, 2-ра и задна предавка, разходът стоеше закован на 25/100, което ми се вижда бая, но може и да е нормално. След това я покарах още около 20 км. извънградско в доста оживен трафик. Карах през цялото време на 4-та и 5-та със скорост 80-90 км/ч. Разходът на дисплея плавно падаше, но чак след 6-7 км. падна на 7/100 . Нормално ли е да е така? В резервоара имаше много малко гориво (светеше лампата), ако това има значение.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар