Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към колегите от Пловдив-една обява в мобиле

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

TIP написа:
    Ти не гледай какво пише в авто.ру не е вярно. Няма разход 6/100 градско обръкани са данните.
    Разменени са местата на разход градско и смесен цикъл. 8,2/100 е градското (колкото и условно да е това), 6/100-смесен цикъл. И според carexpert.ru данните са подобни (с една десета разлика) за 1,9jtd.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Много лъскава тая либра, все едно от магазина е излязла .
      По-скоро е прясно измита. Зад въпросната автокъща има автомивка, вижда се и на снимките. Виждат се също извитите ламарини отпред и отзад, както и счупения халоген. Попадала ми е колата - не си струва разкарването, освен ако нямаш ниски изисквания.

Коментар

Е, щом си я виждал и казваш, че не струва, работата е ясна. Най-вероятно и с асеновградската положението ще се окаже същото, но ей го къде е Асеновград, за по-малко от час съм там. Нищо не пречи поне нея да я проверя лично. И без това явно никой от форума не я е виждал и не може да ми даде информация. А изискванията ми не са никак ниски. С някои екстри (тапицерия, задни ел.стъкла, не съм и голям маниак на тема музика в колата, да има нещо там да вдига джангър ) бих направил компромис, но с други (двигател, климатроник, ходова част, скорости, да няма белези от сериозни удари и пребоядисване, да няма светещи червени лампи по таблото)-в никакъв случай. Харесва ми най-наточената от всички либри в мобиле: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...296&f1=details . Но точно в този финансов момент жена ми няма да ми позволи дори да си мечтая за тази кола .

Коментар

Със сигурност по-евтина кола ще ти стъпи на същите пари. При това състояние на колите по автокъщите... Макар че същото важи и за по-скъпа кола - ще ти излезе още по-скъпа. Обикаляй повече, дано извадиш късмет.В зависимост от времето утре, имам път към гореспоменатата Либра. Както казах, външно не ми хареса, но мога да мина, да чуя мотора. Ако те интересува, пиши ми до сутринта, няма да ми предствлява трудност.

Коментар

snake написа:
            Е, щом си я виждал и казваш, че не струва, работата е ясна. Най-вероятно и с асеновградската положението ще се окаже същото, но ей го къде е Асеновград, за по-малко от час съм там. Нищо не пречи поне нея да я проверя лично. И без това явно никой от форума не я е виждал и не може да ми даде информация. А изискванията ми не са никак ниски. С някои екстри (тапицерия, задни ел.стъкла, не съм и голям маниак на тема музика в колата, да има нещо там да вдига джангър ) бих направил компромис, но с други (двигател, климатроник, ходова част, скорости, да няма белези от сериозни удари и пребоядисване, да няма светещи червени лампи по таблото)-в никакъв случай. Харесва ми най-наточената от всички либри в мобиле: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...296&f1=details . Но точно в този финансов момент жена ми няма да ми позволи дори да си мечтая за тази кола .
            Претапециран е волана!!!! а тои ми е наи добрия показател за това колко ли е карана една кола. За да го претапецират представям си в какво състояние е бил. Оригиналната кожа на воланите на Либра е достатъчно здрава за да не се изтърка гадно или да се скъса за да я тапецираш Пък и за 2.4 е доста по скъп като блсужване от 1.9 да не говорим за цената на съединителя му, а и няма място къде да бръкнеш покраи него Наи добре търси какато каза мецо по новата версия 115 коня на 1.9JTD верно че либра не е голф да се продава на всяка крачка и търсенето е дълъг процес ама пък за къде да бързаш
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

ето я твоята кола http://www.mobile.bg/11274271388989511дето ще ми даваш 3700 за оня "уникален" кошник е тука още 1000 кинта и я взимаш с новия мотор с всичките му залагалки вътре, тя либрата кво е ако не купчниа от екстри и гъдели за водача а ти баш с тях искаш компромис да направиш. BOSE свири уникално не си е за изпускане да не говорим за мултиволана То зора на парите е веднъж да ги преброиш на продавача кат ги пребере в джоба си забравил за "мъката" ама после винаги като се сетиш че си взел по добрия вариант никога няма да ти е жал за 1000то лева повече пък тая невзрачната все ще те гложди дали не е трябвало още някои лев за по хубавата. И 8 аирбага има ! сигурноста в днешно време не е никък за подценяване там вече не става дума за пари аз животи, а не съм срещнал да го продават някъде още

Коментар

profusion написа:
                В зависимост от времето утре, имам път към гореспоменатата Либра. Както казах, външно не ми хареса, но мога да мина, да чуя мотора. Ако те интересува, пиши ми до сутринта, няма да ми предствлява трудност.
                Благодаря за предложението, оценявам го. Но засега ще се съсредоточа само върху по-близката географски - асеновградската.
                Slavi_Lancia написа:
                ето я твоята кола http://www.mobile.bg/11274271388989511 ...
                Тази обява съм я виждал. Прескочих я, защото не е снимана шофьорската седалка, което почти сигурно означава, че е разпрана тапицерията. А също така и заради двете червени лампи на таблото, не че ги знам какви са, може и да трябва да си светят . А за останалото си напълно прав. Но все едно, ще ме гложди и ако не отида да я видя тази асеновградската и ако нещо не ми се объркат плановете, в понеделник съм там. Ще взема и един приятел, кара древен голф дизел, да ме консултира при необходимост :D .

Коментар

http://www.mobile.bg/11269099503587450 Виж тази също.
                  Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
                    И на тази съм се спирал няколко пъти и се каня да се обадя на продавача, но засега все се въздържам. Струва ми се, че има нещо хлътнало на ламарината на задния ляв калник, точно на ъгъла с багажника, но трябва да се види на място. Готина е, един от двата ми любими цвята: тъмно син и сребрист. Хм, заинтригувах се . Ще помисля и за нея.ЕДИТ: Обадих се, продадена е преди 2-3 дни.

Коментар

Едната лампа дет свети е за колана другата като се появи моя човек ша каже

Коментар

За дръпната ръчна най-вероятно
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Венко аз съм в Шумен тия дни и в понеделник се прибирам към Пещера,ако искаш мога да хвърля едно око на тази ланчия в Стара Загора,да видя в каквои състояние!
                          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

sacheto написа:
                            Венко аз съм в Шумен тия дни и в понеделник се прибирам към Пещера,ако искаш мога да хвърля едно око на тази ланчия в Стара Загора,да видя в каквои състояние!
                            Благодаря, Слави, но няма нужда засега. Като ходя в Асеновград, после с моя приятел дизелджия ще обиколим и автокъщите около Пловдив и може да си харесам нещо.

Коментар

snake написа:
                              TIP написа:
                              И на тази съм се спирал няколко пъти и се каня да се обадя на продавача, но засега все се въздържам. Струва ми се, че има нещо хлътнало на ламарината на задния ляв калник, точно на ъгъла с багажника, но трябва да се види на място. Готина е, един от двата ми любими цвята: тъмно син и сребрист. Хм, заинтригувах се . Ще помисля и за нея.ЕДИТ: Обадих се, продадена е преди 2-3 дни.
                              Кола с полска регистрация..... добре,че не си я гледал( взел)
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

snake написа:
                                sacheto написа:
                                Благодаря, Слави, но няма нужда засега. Като ходя в Асеновград, после с моя приятел дизелджия ще обиколим и автокъщите около Пловдив и може да си харесам нещо.
                                Изпиха ти мозъка тея либри не Слави е в Шумен, а си е в Пловдив , чака бебе в Шумен е Сашето тои е станал спец по огледите така че може да разичташ на него

Коментар

Working...
                                X