Аз на твое място вече да съм там и да се спуквам от обикаляне за новата ми кола..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да отида ли до Италия за кола?
Collapse
X
-
liverpool235 написа:Аз на твое място вече да съм там и да се спуквам от обикаляне за новата ми кола..
Коментар
-
Пак подхващам забележката с номерата. Ако я вземеш от човек, същия едва ли ще ти я предостави с номерата за да се прибереш, освен ако не е голям приятел на баща ти. Тези номера се водят на собственика и той трябва да ги върне. По тази причина много рядко когато продават, оставят номерата на колата за да се прибере новия собственик. Особено, ако е от почтените български и румънски народи.Ако я вземеш снета от движение, както сигурно ще стане, единствения вариант е на платформа или автовоз.Помисли, както и баща ти да направи някаква организация в тази връзка.Успех в избора.Ако е в Рим и въобще в Лацио, да отиде в сряда и да купи PortaPortese от близката будка. Там е ценовия диапазон, който най ни приляга на чужденците. И продажбите са си първа ръка, без концесионери.http://www.portaportese.it/.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
От Италия както каза по нагоре колегата да докараш кола с номера е почти невъзможно а и ще ти излезе златно. Купиш ли кола търси автовоз. Имай си на предвид, че леко ударена или без удар от морга няма да купиш защото всичко е продадено напред още преди да е дошло в моргата. В автокъщите са страшно скъпи и най вероятно ще трябва да ходиш и да гледаш по тротоарите, там са евтини, но не всеки ден я има дадена кола. Иначе за 4к евро можеш да си докараш перфектен автомобил на няколко години.
Коментар
-
Malone написа:Пак подхващам забележката с номерата. Ако я вземеш от човек, същия едва ли ще ти я предостави с номерата за да се прибереш, освен ако не е голям приятел на баща ти. Тези номера се водят на собственика и той трябва да ги върне. По тази причина много рядко когато продават, оставят номерата на колата за да се прибере новия собственик. Особено, ако е от почтените български и румънски народи.Ако я вземеш снета от движение, както сигурно ще стане, единствения вариант е на платформа или автовоз.Помисли, както и баща ти да направи някаква организация в тази връзка.Успех в избора.
Коментар
-
Привет,аз съм докарвал две коли от Германия. Общо взето важното е да е минала преглед - взимаш си транзитни номера и готово. Иначе както и тук - колата си е на късмет. Моят съвет е - ако не можеш да си купиш нова, вземи си втора ръка от някой от дилърите - поне имат пълна сервизна история, поддържани са при тях и по някога ти дават 6 месеца гаранция.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev, айде поеми си въздух и напиши пак "транзитни номера от Италия".Върви в полицията в Италия и питай дали могат да ти извадят транзитни номера. И снимай да видим как ще те гледат.Както казах, преди да продаде колата си, особено пък за износ извън Италия, италианеца бракува колата си. По тънко му излиза от продаването на италианска морга."Бракува" означава, че тя повече никога не може да бъре регистрирана като автомобил в Италия, ако ще да е здрава като Ферарито на Михаел Шумахер преди кръга на Монца.Нито с редовни, нито с транзитни, нито с марсиански номера. Тази кола спира да съществува.Транзитни номера в Италия няма, поне аз не знам такова нещо.Има отписване на колата срещу 60 евро и сваляне на номерата..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ето няколко съвета за различните държави. Виж и другите препратки в ляво от статията. http://cars.bghot.com/index.php
Коментар
-
Преди се минаваше през съд да се извадят номера и процедурата можеше да трае цял месец. Преди да си харесаш кола разбери къде стоят автовози които чакат да се напълнят и да тръгнат, след това си харесай кола и си я качи на автовоза и не се занимавай с главоболия. Има даже и такива като пътна помощ които идват до колата и ти я закарват до автовоза. Просто се поинтересувай и ще видиш, че ганьо и там е измислил начин да изкарва пари
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар