Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с пералня Indesit WIA 82!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За съжаление нещата изглеждат по друг начин!В крайна сметка, реших да купя друга пералня, след като старата спре тотално. После ще я поразрежим и ще опитаме да направим това, което някой колеги правят в посочения от теб сайт ! И ако заработи ще имам две машини
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Аз съм ремонтирал такава пералня, не помня модела, но беше доста идентична със тази която те ядосва тебе.Значи разрязах я със лист от ножовка точно където е фабричната сварка, но първо трябва да си я надупчеш по пръстена със 4`5мм, смених лагерите, пернах едно силиконче, термо до 300 градуса, и навих мисля към 40 болта фи 4мм, сглобих всичко и така вече година и половина успех колега.
      Bravo 1.6 16v 97г.
      Mercedes 307D-за работа Мноу верен

Коментар

Продавам цяла пералня Индезит в перфектно електронно състояние. Проблемите са и една ОГРОМНА дупка в неръждаемият казан и разбити амортисьори. Всичко останало - клапани, термостати, нагреватели (да не се изхвърлям), програматори и превключватели са ОК.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

nikolovvd написа:
          Миеле е Мерцедеса или Сонито на пералните, сушилните и т.н.
          A Sony е Мерцедес в кво, че не разбрах, но така ми звучиш? А Миеле - факт, прекрасна семейна фирма на 112 години, ако не бъркам. С ужасни на вид уреди, с прекрасно качество и ужасно високи цени. - 1900 първата пералня от дърво; - 1929 първата съдомиялна на ток (тук имали ли сме изобщо електроуреди от такъв вид тогава )- 1978 първите в света пералня, миялна и сушилна машина, управлявани с електронен процесор.

Коментар

Orcinus написа:
            nikolovvd написа:
            Миеле е Мерцедеса или Сонито на пералните, сушилните и т.н.
            A Sony е Мерцедес в кво, че не разбрах, но така ми звучиш?
            Факт е, че до масовата появата на ЛСД и Плазма дисплеите - Сони бяха Мерцедеса при телевизорите и мониторите с технологията Тринитрон създадена 1966 г. Сони създават и в последствие съвместно с Филипс усъвършенстват Оптичния диск през 1976 г. Сони създадоха и една от най-съвършените системи за домашно видео - Бетамакс. Да не забравяме и уокмена

Коментар

@stenli: Освен гийковете и хард-феновете някой изобщо виждал ли е и помни ли работеща на живо системата Бетамакс???Щото SONY Общо взето на един Тринитрон (с отговор от Митсубиши - Диамондтрон) лежаха доста дълго време... Ама няма как да вкарат "черна" маска в LCD за това техните телевизори почти не се продават в момента...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                някой изобщо виждал ли е и помни ли работеща на живо системата Бетамакс???...
                Аз във Варна :D като студент 1982-1985 година и въпреки, че бе изместена от VHS за битови потребители, то в студията на телевизиите се ползваше още дълги години. Причината за това може би се крие в по-доброто качество, което предлагаше.
                Няма начин да няма начин!

Коментар

jenshen73 написа:
                  @stenli: Освен гийковете и хард-феновете някой изобщо виждал ли е и помни ли работеща на живо системата Бетамакс???Щото SONY Общо взето на един Тринитрон (с отговор от Митсубиши - Диамондтрон) лежаха доста дълго време... Ама няма как да вкарат "черна" маска в LCD за това техните телевизори почти не се продават в момента...
                  Доста се отклонихме от темата, но да поясня принципа тринитрон няма нищо общо с черната маска, а в самата система на кинескопа /използване на нишки вместо маска за разделяне на цветовете/. А компакт дисковете и техните производни ДВД и т.н. все още се използват и скоро няма да излезят от употреба. Истината е, че всички реномирани марки от близкото минало доста върнаха назад с качеството за съжаление. Все още си пазя дек Сони от 1985 г. който тежи колкото една съвременна система заедно с тонколоните. И след толкова много години е в пълна изправност.

Коментар

Working...
                  X