За съжаление нещата изглеждат по друг начин!В крайна сметка, реших да купя друга пералня, след като старата спре тотално. После ще я поразрежим и ще опитаме да направим това, което някой колеги правят в посочения от теб сайт ! И ако заработи ще имам две машини
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пералня Indesit WIA 82!
Collapse
X
-
Аз съм ремонтирал такава пералня, не помня модела, но беше доста идентична със тази която те ядосва тебе.Значи разрязах я със лист от ножовка точно където е фабричната сварка, но първо трябва да си я надупчеш по пръстена със 4`5мм, смених лагерите, пернах едно силиконче, термо до 300 градуса, и навих мисля към 40 болта фи 4мм, сглобих всичко и така вече година и половина успех колега.
Коментар
-
Продавам цяла пералня Индезит в перфектно електронно състояние. Проблемите са и една ОГРОМНА дупка в неръждаемият казан и разбити амортисьори. Всичко останало - клапани, термостати, нагреватели (да не се изхвърлям), програматори и превключватели са ОК.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
nikolovvd написа:Миеле е Мерцедеса или Сонито на пералните, сушилните и т.н.
Коментар
-
Orcinus написа:nikolovvd написа:Миеле е Мерцедеса или Сонито на пералните, сушилните и т.н.
Коментар
-
@stenli: Освен гийковете и хард-феновете някой изобщо виждал ли е и помни ли работеща на живо системата Бетамакс???Щото SONY Общо взето на един Тринитрон (с отговор от Митсубиши - Диамондтрон) лежаха доста дълго време... Ама няма как да вкарат "черна" маска в LCD за това техните телевизори почти не се продават в момента...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:някой изобщо виждал ли е и помни ли работеща на живо системата Бетамакс???...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
jenshen73 написа:@stenli: Освен гийковете и хард-феновете някой изобщо виждал ли е и помни ли работеща на живо системата Бетамакс???Щото SONY Общо взето на един Тринитрон (с отговор от Митсубиши - Диамондтрон) лежаха доста дълго време... Ама няма как да вкарат "черна" маска в LCD за това техните телевизори почти не се продават в момента...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар