Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как сте си закрепили GPS ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как сте си закрепили GPS ?

Здравеите колеги купих си китаиска навигация. Всичко си работи идеално само стоиката за стъкло нещо не държи здраво, пада от време на време и незнам защо така. Затова кажете някоя идея или препоръчъите добра вендуза за сткло. Благодаря предварително.
    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Каква ти е навигацийката
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ето тъкава е
      Прикачени файлове
      FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
      Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Колега в техномаркет и в карфур ако имате в града има едни специални поставки продават-за стъкло,табло и таван дори.Между 8-14 лв са мисля пластмасовите,има и луксозни на 20 лв.
        "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
        Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Re: Как сте си закрепили GPS ?

RC_MIRO написа:
          Здравеите колеги купих си китаиска навигация. Всичко си работи идеално само стоиката за стъкло нещо не държи здраво, пада от време на време и незнам защо така. Затова кажете някоя идея или препоръчъите добра вендуза за сткло. Благодаря предварително.
          Стойката на китайските GPS има едно "ключе", което издърпва вакума. Ако стъклото е чисто, не е мазно и няма прахоляк по него - след залепяне на вакума за него с дърпане е НЕВЪЗМОЖНО да бъде свален. Купувал съм китайска стойка за телефон/GPS за 10лв. - същата работа. Не знам ти как не успяваш да си закрепиш играчката...?
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз имам същата стойка за телефон за 5-6лв. китайска вакуума е с копче на екцентрик,невизможно е да сесвали когато е залепена на чисто стъкло!
            Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Очисти стъклото където ще лепиш, намокри вендузата и нетрябва да ти пада вече
              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

И аз имах подобен проблем с китайска стойка. Оказа се че отворчето за осчицата която натиска есцентрика е преместена на зад. Или пук са сложили няква неподходяща гумичка по размер. Тоест като дръпне ексцентрика не е достъчно за да се получи необходимото преместване. Пробих ново отвоче до старото като същото запълних с някакво парче от кабел със същия дияметър. И нещата си отидоха на мястото . Както казват колегите лепне ли няма сваляне ако не е освободен есцентрика и не се повдига от езичето което е на самата гумичка.
                BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
                X