Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Код за мобиле

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само да отбележа, че съм бивша блондинка! Дадох, разбира се!
    Един за всички, всички за мен

Коментар

Колега може ли един съвет и от мен ... въпреки че ако си си наумил вече никой неможе да те спре : ) .... това е 1.4 ... незнам какво са ти казали, но когато отидеш да гледаш колата си вземи ключ номер 4 (арменска звезда) им викат някои за капака на клапаните. Дори и да не разбираш много, много ако е тръгнала да износва вала ще видиш .... все пак е 1.4 и то за 1000лв, почти съм сигурен че няма да и са само това кусурите. Аз съм с такъв мотор и аз го взех защото уж по-тънкана, но за да си го направиш като хората после ... минимум още 1000-ка.
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a написа:
        Колега може ли един съвет и от мен ... въпреки че ако си си наумил вече никой неможе да те спре : ) .... това е 1.4 ... незнам какво са ти казали, но когато отидеш да гледаш колата си вземи ключ номер 4 (арменска звезда) им викат някои за капака на клапаните. Дори и да не разбираш много, много ако е тръгнала да износва вала ще видиш .... все пак е 1.4 и то за 1000лв, почти съм сигурен че няма да и са само това кусурите. Аз съм с такъв мотор и аз го взех защото уж по-тънкана, но за да си го направиш като хората после ... минимум още 1000-ка.
        Колегата не е мъж Ще ида с баща ми. То е ясно, че ще трябва да се влеят пари в него. А колегата rezko ми беше казал, д ане си купувам 1,4 Браво. Не били читави. Ама няма да го купувам аз, а нали знаете, че на харизано магаре не се гледа опашката

Коментар

presinka написа:
          Само да отбележа, че съм бивша блондинка! Дадох, разбира се!
          Записах си

Коментар

Ти си знаеш ,извинявай не прочетох миналите мнения колежке .... просто тук е пълно с адски много теми за това 1.4 прочети малко да добиеш представа ... и ако случайно не се откажеш да знаеш кое да гледаш поне : ) , успех иначе, ако е читав 1.4 или решиш да го правиш такъв определено ще си мн доволна и като цени за потдръжка и данаци мотора е най-на далавера.
            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Не се притеснявай де. Момче или момиче, нали всички сме с фиатска кръв Непременно ще пиша какво е станало с Бравото. Дано поне този път да имам късмет.

Коментар

Колежке, като чета за това Браво - по добре не си губи времето...Аз карам 1,4 - даже я продавам в момента, само че е Брава - мотора си е много читав ама иска гледане. Иначе това Браво - за 1000лв с метанова уредба - май става само да му се свлаи уредбата и да се даде за скрап или на автоморга... Това не е кола за жена!
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Забравих да добавя и че над двете вежди има вдлъбнатини.Какво ще кажете за това:http://www.mobile.bg/11268090701152559

Коментар

Множко ми се виждат тия пари за кола ’96Таман щях да ти покажа една Ланча Либра, ама са я продали днес.2000г., 2,4 JTD, всички екстри, единствено беше за почти цялостно боядисване, нищо сериозно, само драскотини - 2500лв.А каква кола търсиш и до колко пари?
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Нищо конкретно не търся. Ще ми се да е Фиат. Браворо е избор на баща ми- не мой. Аз малки коли не харесвам, но нали уж женска кола, с по-нисък разход, по-лесна поддръжка. И това Браво от обявата добре звучеше, а и за смешни пари, ама като не е стока, по-добре без него.Иначе съм фенка на Капа. Дано като започна работа и имам някой и друг собствен лев, вече да не се води ретро. Ама и да е пак ще си я купя

Коментар

Здравейте колеги,Днес ходих да видя Бравото. външничт вид беше в окаяно състояние. Тук чукнато, там драснато. Таванът с изгорял лак. Отвътре нямаше някоя пластмасова кора, която да не се клатеше. Лявото огледало беше счупено.Сега малко за техническото състояние. Нямаше ламбда сонда (май така се пише). На бензин го запалихме лесно, но губеше обороти и глъхнеше. Правихме му всякакви тестове. Съединителят беше сдал багажа. Метан нямаше и ходихме да зареждаме. През това време угасна на няколко пъти. С триста зора го запалихме единия път като се наложи и да го бутаме. Намерихме метан станция. Заредихме и учудващо запали на метан с малко бутане само. Повярвайте ми, 2 км сме карали на 2-ра. Включиш ли на трета и започва да хълца и да се тресе. Като изпуснеш оборотите и колата гасне. Забравих да кажа и че ръчната не работеше.В крайна сметка се отказахме и баща ми ми купи Деу Ланос, 98г с метан. По-късно ще ви кача снимки на двигателя да видите за какво става въпрос. Мисля, че ще ви хареса. Малко ми е гадно, че новата ми кола не е Фиат, но сега какво да се прави. На харизано магаре не се гледат ушите, нали така.

Коментар

за какво е тоя код??? аз в мобилето нямам проблем да преглеждам обявите

Коментар

presinka написа:
                            Здравейте колеги,Днес ходих да видя Бравото. външничт вид беше в окаяно състояние. Тук чукнато, там драснато. Таванът с изгорял лак. Отвътре нямаше някоя пластмасова кора, която да не се клатеше. Лявото огледало беше счупено.Сега малко за техническото състояние. Нямаше ламбда сонда (май така се пише). На бензин го запалихме лесно, но губеше обороти и глъхнеше. Правихме му всякакви тестове. Съединителят беше сдал багажа. Метан нямаше и ходихме да зареждаме. През това време угасна на няколко пъти. С триста зора го запалихме единия път като се наложи и да го бутаме. Намерихме метан станция. Заредихме и учудващо запали на метан с малко бутане само. Повярвайте ми, 2 км сме карали на 2-ра. Включиш ли на трета и започва да хълца и да се тресе. Като изпуснеш оборотите и колата гасне. Забравих да кажа и че ръчната не работеше.В крайна сметка се отказахме и баща ми ми купи Деу Ланос, 98г с метан. По-късно ще ви кача снимки на двигателя да видите за какво става въпрос. Мисля, че ще ви хареса. Малко ми е гадно, че новата ми кола не е Фиат, но сега какво да се прави. На харизано магаре не се гледат ушите, нали така.
                            То пък Ланоса много по добра...Аз това което исках да ти кажа е, че тези бараки не са за жена. Утре като започнеш да закъсваш с колите по за 1000-1500лв, тоя дето ти ги е купил и идва да те спасява, пишман ще стане, ама айде, да ти е честита!
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Той е за обявите, които са със статус "Оферта" и не можеш да гледаш подробна информация за тях.

Коментар

Честито за колата, дано те слуша E, има все пак нещо италианско в колата ти "The first "real" Daewoo Motor product, the Lanos, was introduced in late 1996. it spawned 3 variants : 4-door, 3-door called Romeo and 5-door Juliet - being the first model of a whole new family of cars to be created. Styling was a cooperation of Giorgetto Giugiaro and Italdesign."http://en.wikipedia.org/wiki/GM_Daewoohttp://en.wikipedia.org/wiki/Daewoo_LanosИмам подо6на кола, Хюндай Аксент, ’98г. , двете доста си приличат. Не знам Деу-то как е, ама Хюндая е железен.
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X