много рових из форума и търсих с търсачката, но не можах да намеря таква тема, въпреки че ми се е струвало, че преди съм вждала. Някой може и да ми даде код или да ми каже какво е пълното съдържание на тази обява: http://www.mobile.bg/11263635594729179
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Код за мобиле
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 Fiat Bravo 1,4Цена 1 000 лв.Дата на производство декември 1998 г.Тип двигател БензиновМощност 75 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 230000 кмЦвят Tъмно син Печат на обявата Добави в Бележника Изпрати на познат Съобщи за Нередност с обяватаНевярна ценаДруга нередност Автомобилът на старо Обявата е посетена 47 пъти.Страница на обявата:Особености 2(3) Вратиo Airbag o Алармаo Ел. Стъкла o Метанова уредбаo Стерео уредба o Центр. заключване За контакти: Телефон:0882599091Частно лицеРегион: Перникснимки нямаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
-
avvasilev написа:Fiat Bravo 1,4 Fiat Bravo 1,4Цена 1 000 лв.Дата на производство декември 1998 г.Тип двигател БензиновМощност 75 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 230000 кмЦвят Tъмно син Печат на обявата Добави в Бележника Изпрати на познат Съобщи за Нередност с обяватаНевярна ценаДруга нередност Автомобилът на старо Обявата е посетена 47 пъти.Страница на обявата:Особености 2(3) Вратиo Airbag o Алармаo Ел. Стъкла o Метанова уредбаo Стерео уредба o Центр. заключване За контакти: Телефон:0882599091Частно лицеРегион: Перникснимки нямаЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
coolboby написа:presinka написа:Колега coolboby, преди да пускам нова тема първо проверих в google. Имаше доста резултати, но със стари кодове- като започнем от 2007 година и стигнем до март 2010 година.Един за всички, всички за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар