Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Код за мобиле

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Код за мобиле

много рових из форума и търсих с търсачката, но не можах да намеря таква тема, въпреки че ми се е струвало, че преди съм вждала. Някой може и да ми даде код или да ми каже какво е пълното съдържание на тази обява: http://www.mobile.bg/11263635594729179
    Един за всички, всички за мен

Fiat Bravo 1,4 Fiat Bravo 1,4Цена 1 000 лв.Дата на производство декември 1998 г.Тип двигател БензиновМощност 75 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 230000 кмЦвят Tъмно син Печат на обявата Добави в Бележника Изпрати на познат Съобщи за Нередност с обяватаНевярна ценаДруга нередност Автомобилът на старо Обявата е посетена 47 пъти.Страница на обявата:Особености 2(3) Вратиo Airbag o Алармаo Ел. Стъкла o Метанова уредбаo Стерео уредба o Центр. заключване За контакти: Телефон:0882599091Частно лицеРегион: Перникснимки няма
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ако напишеш в Google "код за мобиле" все ще намериш в някой автомобилен форум

Коментар

avvasilev написа:
        Fiat Bravo 1,4 Fiat Bravo 1,4Цена 1 000 лв.Дата на производство декември 1998 г.Тип двигател БензиновМощност 75 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 230000 кмЦвят Tъмно син Печат на обявата Добави в Бележника Изпрати на познат Съобщи за Нередност с обяватаНевярна ценаДруга нередност Автомобилът на старо Обявата е посетена 47 пъти.Страница на обявата:Особености 2(3) Вратиo Airbag o Алармаo Ел. Стъкла o Метанова уредбаo Стерео уредба o Центр. заключване За контакти: Телефон:0882599091Частно лицеРегион: Перникснимки няма
        Голямо благодаря, че се отзова толкова бързо и че си отделил от времето си!Колега coolboby, преди да пускам нова тема първо проверих в google. Имаше доста резултати, но със стари кодове- като започнем от 2007 година и стигнем до март 2010 година.

Коментар

presinka написа:
          Колега coolboby, преди да пускам нова тема първо проверих в google. Имаше доста резултати, но със стари кодове- като започнем от 2007 година и стигнем до март 2010 година.
          c9lnw429 валидна е до 15.04.2010г Намерих го за по-малко от 1 минута в Хонда форума Дерзай

Коментар

coolboby написа:
            presinka написа:
            Колега coolboby, преди да пускам нова тема първо проверих в google. Имаше доста резултати, но със стари кодове- като започнем от 2007 година и стигнем до март 2010 година.
            c9lnw429 валидна е до 15.04.2010г Намерих го за по-малко от 1 минута в Хонда форума Дерзай
            Аз и на тях им гледах във форума, но нищо не открих. Сега конкретно за тази обява за Бравото, звънях на човека. Оказа се, че колата е с проблемна боя на тавана (все едно е заливан с киселина). Метановата уредба нямала паспорт и момчето каза за още някакви технически проблеми, които забравих какви бяха. Единственото, което запомних е, че колата след като загрее и губи обороти.

Коментар

3c0y7lqiВалиден до 20.04.2010
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз в неделя мисля да отида все пак и да го видя този Фиат. Ако не са му кой знае какви проблемите.avvasilev , за да се въведе кода, необходимо ли е да съм регистрирана? м Ще се възползвам от това кодче довечера, защото момчето с Бравото каза, че ще качи снимки

Коментар

[quote="presinka"]avvasilev , за да се въведе кода, необходимо ли е да съм регистрирана? [/quotе]Въвеждаш кода в прозореца "Код за пълен достъп" и си ти.Дерзай и успех в търсенето.

Коментар

А какво стана с комшийското Браво?

Коментар

avvasilev написа:
                      този код не работи

Коментар

Аз написха в другата тема. Дизел е. На мен ми трябва да е бензиново, за да му се сложи метан или поне газ. Знаеш как е. Бедна студентка съм.

Коментар

Buch написа:
                          avvasilev написа:
                          този код не работи
                          Може някой да е влязъл с него.

Коментар

coolboby написа:
                            Buch написа:
                            avvasilev написа:
                            този код не работи
                            Може някой да е влязъл с него.
                            Работи кодът! Аз бях влязла, но излязох преди около 10 минути. Някой друг ще да е.

Коментар

Натисна ли "изход"

Коментар

Working...
                              X