Колеги, към коя банка е най-изгодно да си извадя кредитна карта?Трябва ми предимно за теглене на парички кеш.Интересува ме най-доброто съотношение между лихва за кеш и годишна такса.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
По-добре си пусни си овъдрафт ако можеш и ако основната идеята ти за теглене кеш. Кредитната карта е оферта единствено и само за пазаруване. При теглене в кеш нямаш нито гратисен период за погасяване на вноската, но имаш и не малка фиксирана такса за теглене кеш + процента изтеглената сума.
Кое те кара да мислиш, че ще ти издадат кредитна карта при това работно време?Как да определят кредитния ти лимит?Ако условията не са подходящи за оувърдрафт, едва ли ще са и за кредитна карта.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Това е от ЦКБ:"Само срещу лична карта - без документи за доход при кредитен лимит до 5 000 лева"
Това е само за реклама.И в ДСК пишеше нещо подобно, но когато отиде жена ми да си вади (трябваше ни преди заради пътуване в чужбина), се оказа, че искат и бележка за доход, и после при доход 650 лв й отпуснаха кредитен лимит 1000 лв.Хубавото на ДСК е, че няма годишна такса. За сметка на това, при теглене в брой взима 5 лв ПЛЮС 3% от теглената сума - което за 100 лв прави 8, а за 400 - 17 лв. Отделно няма гратисен период за теглене в брой и лихвата почва да тече от следващия ден.Ако си решил да взимаш - пробвай, но и аз не съм убеден, че ще ти дадат. На мен ми отказаха заради няколко неплатени осигуровки (аз съм си ЕТ).
Кредитна Карта за теглене в кеш е най -неизгодното нещо свързано с карите ,високи лихви ,нямаш гратисен период и куп други неща .в ОББ има една оферта отворен кредит ,до 10 000 лв. лихвата е малка а също е месечната вноска за погасяване .Това е идеално за теб ако искаш да разполагаш с странична сума пари и да връщаш по-малко :D но пак ще трябва да ходиш там да те одобрят и т.н. ама до 5К предполагам няма да имаш проблем .
Не че те обезкуражавам колега, но сега масово режат за кредити и кредитни карти. Мога да ти дам 3 примера, с мен 4 - при условие, че сумите не са големи, а и заплататите на хората не са малки... Единия човек работи 2 години в една фирма, осигурен е на над 2 бона и го отрязаха. Пробвай де - ама верно да теглиш кеш е прецакано наистина.А и в зависимост от лимита, който искаш, може да се наложи да даваш документ за договора и сумата, която получаваш. Аз си извадих кредитна от ДСК - пишеше, че с лична карта само, но като казах лимит 1500 и ми поискаха въпросния документ. След това има процес на одобряване и период от 2 седмици за ваденето на самата карта. Това е моя опит
Бях със същия проблем до скоро но най накрая го решихКандидатствах в АЛФА банк, ПИБ, и ОББсъщо съм на 4 часа но имам и кредит.В Алфа и ПИБ не ме одобрихано в ОББ с 1 бележка попълнена от работодателя за реалната заплатаче даже и малко отгоре и готово.Водят ме на 4 часа на минимално но си бачкам по цял и си взимам цяла заплата.Най добри условия май имаха ПИБ но дават май само ОББ.Може да кандидатстваш за Виза или МастъркардАко си абонат на Глобул най добре да кандидатстваш за ко-брандирана Глобул ОББ Мастъркард
Коментар