Та значи колеги ето какво стана. Отидох и си подадох документите за нова лична карта защото на моята срока беше изтекъл. И вземах си Заявлението (готово напечатано го дават) в което трябваше само да проверя дали данните са правилно написани , и да се подпиша в края му. Попълних това заявление и отидох да платя в банката таксата за издаването на личната карта (18лв. такса и 2лв. за превода). След това се върнах в МВР-то с готовите документи и си изчаках реда за снимка. Влязох вътре, снимаха ме, дадох документите на който си бях написал и височината (защото имаше място за попълване на тази информация, но никой не ме премери) но жената която взе документите задраска с коректор цифрите който бях написал . Издадоха ми картонче на което пише регистрационен номер под който ще взема новата ЛК ,но странното е че имаше машина за снемане на отпечатъци, а на мен не ми вземаха. Старата лична карта не са ми я вземали и си е все още в мен. Та въпросът ми е : дали няма да ми издадат ЛК от досегашния модел (демек тези старите). И ако е така ще имам ли в близко бъдеще проблеми с полицията , и ще мога ли с тази ЛК да напусна страната ако ми се наложи. И другото което е на мястото на височината какво ще пишат при положенияе че задраскаха дадените от мен данни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно Личните карти.
Collapse
X
-
Пръстови отпечатъци се взимат само за паспортите, споко. От старите образци и да искаш, вече не могат да ти издадат. Техниката е демонтирана и връщане назад няма. Затова службите работят почти денонощно, а служителите сигурно са забравили, че имат семейства. П.П. Само като прочетох, че системата на Сименс за новите документи е съименничка на злополучната СУП-а на НАП, разбрах, че това е лоша поличба . И излязох прав.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
NikMar написа:Височината е за да ти нагласят столчето на което сядаш за снимката.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
fuoco написа:А може ли със лична карта от стария тип да се излиза пак в европа, или задължително трябва да е от новия тип?
Коментар
-
snake написа:NikMar написа:Височината е за да ти нагласят столчето на което сядаш за снимката.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар