Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредния акт. Какво мога да направя...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредния акт. Какво мога да направя...

Явно трябва да си сменя регистрацията . Всяка сутрин минавам 5 км до офиса от младост 4 до Горубленско ханче по околовръстното и всяка сутрин ме спират на кпп панчарево днес беше някакъв уникален селтак Чудя се вие забелязвате ли нещо нередно в трудно прочетим акт.... Нали когато има някви грешки и не ясноти отпадат???Искаха да спрат колата от движение заради спуканото стъкло предния път ми писаха просто фиш
    Прикачени файлове
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

нормално е след фиш да има акт трябвало е да си вземеш поука

Коментар

Да така е 120лв са сменяй го.Ще ти пишат постоянно и имат право по закон да те спрат от движение.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

да аз ги проучих цените ама съм в разгара на кризата си....
        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
        Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
          да аз ги проучих цените ама съм в разгара на кризата си....
          лош късмет имаш колегатя кризата е навсякаде

Коментар

еми не знам от 3 месеца карам колата близо 8000 километра вече 2 фиша два акта спукано стъкло май не ми върви с тая кола...
            Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Тъпо - сега и фиш, и акт, и стъкло ще плащаш за едно и също нещо!
              F31 BMW 320d

Коментар

Стоянчо, в раздела за части има толкова обяви за ударени Бравота, вземи си едно стъкло. Верно, че повечето са блъснати челно (може би заради хроничния проблем с недозавиването на италианските коли :D), ама все ще се намери някое със здраво предно стъкло.p.s. Позна ли кой съм
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нали не можеше да се наказва за едно и също нещо повече от един път? Как така 2 акта...

Коментар

dikanio написа:
                    Стоянчо, в раздела за части има толкова обяви за ударени Бравота, вземи си едно стъкло. Верно, че повечето са блъснати челно (може би заради хроничния проблем с недозавиването на италианските коли :D), ама все ще се намери някое със здраво предно стъкло.p.s. Позна ли кой съм
                    Няма да се очудя ако си хакера в фирмата от горния етаж Пуснах обява... за стъкло още сутринта
                    Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Акта не е нечетим, служителя гладко ще си го прочете пред съда, бъди сигурен. Ще те изкарат теб сляп или неграмотен, така че не лягай на това рамо.Смени си или си залепи стъклото. Има правила и те трябва да се спазват, още повече пък, че вече са били един път разбрани и си минал само с фиш.Регистрацията няма нищо общо. И в Лисичери да си, пак ще те санкционират, автомобила ти не е технически изправен по изискванията.
                      bubachko написа:
                      Нали не можеше да се наказва за едно и също нещо повече от един път? Как така 2 акта...
                      Е дай тогава, като един път са те хванали да караш напит, повече за това акт да не ти пишат. Ще твърдиш, че си напит оттогава и вече са те наказали за това.Или като днес са те наказали, че си без винетка, можеш да караш така до края на годината.По тази причина, заради хитреци, не трябва да има прошка. Спукано стъкло, несветещи крушки на задния номер .. никакви фишове. Акт и незабавно спиране от движение на автомобила.Като го оправиш, моля, управлявай си автомобила.Ако можеш да решиш проблема на пътя [смяна на крушка, разлепяне на фолиото на предните стъкла и др.], ОК, да ти простят и да не се налага ходене до КАТ по-късно, но ако е нередност, която не може да се отстрани веднага, да се спазва строго Закона.Всички сме в криза, но не знам как бих реагирал, ако стъклото ти [вследствие на някоя мизерна дупка] се разпилее върху краката точно в момента, когато детето ми пресича улицата пред теб.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

bubachko написа:
                        Фиш и акт
                        Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Malone написа:
                          Акта не е нечетим, служителя гладко ще си го прочете пред съда, бъди сигурен. Ще те изкарат теб сляп или неграмотен, така че не лягай на това рамо.Смени си или си залепи стъклото. Има правила и те трябва да се спазват, още повече пък, че вече са били един път разбрани и си минал само с фиш.Регистрацията няма нищо общо. И в Лисичери да си, пак ще те санкционират, автомобила ти не е технически изправен по изискванията.
                          bubachko написа:
                          Е дай тогава, като един път са те хванали да караш напит, повече за това акт да не ти пишат. Ще твърдиш, че си напит оттогава и вече са те наказали за това.Или като днес са те наказали, че си без винетка, можеш да караш така до края на годината.По тази причина, заради хитреци, не трябва да има прошка. Спукано стъкло, несветещи крушки на задния номер .. никакви фишове. Акт и незабавно спиране от движение на автомобила.Като го оправиш, моля, управлявай си автомобила.Ако можеш да решиш проблема на пътя [смяна на крушка, разлепяне на фолиото на предните стъкла и др.], ОК, да ти простят и да не се налага ходене до КАТ по-късно, но ако е нередност, която не може да се отстрани веднага, да се спазва строго Закона.Всички сме в криза, но не знам как бих реагирал, ако стъклото ти [вследствие на някоя мизерна дупка] се разпилее върху краката точно в момента, когато детето ми пресича улицата пред теб.
                          Първо, стана недоразбиране, колегата е имал предвид, че има 2 акта с колата, а аз разбрах, че са 2 заради стъклото. Второ, прекалено повърхностно взе въпроса. Мен преди години ме спряха от движение във Варна заради разбит изходен колектор и много шум (заради влизане с над 80 в необозначен ремонтен участък на Севлиево, ма това никой не ми го признава). Лепнаха ми лепенката, взеха докиментите и ми писаха акт и казаха, че мога с него до 1 месец да се движа спокойно и никой копче не може да ми каже, независимо дали съм по пътя Варна-София обратно или в самата София вече. На изхода на Варна като си тръгвах пак ме спряха, показах акта, козируваха ми и ме пуснаха... на акта си пишеше всичкоИ трето относно расипването на стъклото, стига вече с тез деца цитирали, банално е. Всъщнос няма значение дали е дете, баба или домашна костенурка, живи същества не трябва да се газят. Но като прочета "може дете да преминава" и ми става едно такова изтъркано, все едно само децата пазим а другите - майната им... Въпроса беше, че предните стъкла са нарочно поне двупластови за да не се разсопят или да не може случайно паве да влезе през него докато карам зад гамоин със 100 на магистралата и да направя верижна катастрова с 362 жертви. Ако отцелея след расипано предно стъкло и подобен инцидент ако е оригинално ще разсипя от дела марката производител, ако е слагано после - майстора-слагач...

Коментар

Пичч ... аз главата си режа, че си се заяждал и за това са ти писали акта ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

колега да не си им посягал или заплашвал?
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                              X