Колеги интересно ми е какво бихте ме посъветвали ? Имам фиат купе 1.8 от близо година , обслужил съм мотора и окачването , но остана външния вид.Понеже колата ми идва вече малка искам да я продам или бартеросам без да инвестирам повече пари в нея.Kолата е за цялостно боядисване поради външни забележки.Въпросът ми към вас е как бихте постъпили на мое място ?Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да боядисам ли Купето преди да го продам/бартеросам?
Collapse
X
-
Цялостно 6оядисване е около 1000лв. Няма смисъл да ги на6иваш тези пари тъй като нямакак да си ги вземеш после. 6оядисване под тези пари пак няма смисъл да правиш, защотоще е зле изпълнено. Моят съвет - продавай така.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Всички ще се питат...и ще се появят разни разбирачи да ти мерят фугите, да търсят къде има кит, къде няма и т.н. и ще е голям смях... По-добре така. Който иска да си я прави после== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Хубаво си пуснал обявата вече, но оправи снимките. Опитвах какво ли не и не става и не става Качи ги в някой сайт, където могат да се отварят от всички, а не само от регистрирани потребители. Аз нямам интерес, но исках да го видя, а не можах. Заинтересованите също няма да могат== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
"Уважаеми потребители, поради технически проблем, част от качените от вас снимки временно ще бъдат недостъпни. Моля да ни извините за неудобството. Работим за отстраняване на проблема."Явно не е в него про6лема.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Аз мойта като я боядисах цялостно и какво пак не мога да я продам вече втори месец. Аз я боядисах именно, защото имаше драскотини навсякъде, пък и гаджето ми беше ужулила калника и викам айде цялата. Имай предвид, че ако го направиш то ще си остане само и единствено за твоя сметка.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар